2015 Şubat Anneleri

hmm ben yanina yatip uyutuyorum hala oglumu. Cabuk uyursa iyi de degilse zor oluyor.

benim dr demisti normal dogum okadar uzun bir surec ama devlet 5 dklik basur ameliyati ile ayni odemeyi yapiyor suc dr.da degil diye. Bunda gittigim hastanede nornal ya da sezeryan ayni fiyat. Of serum fln takmasalar kendi halimizde dogursak. Tecrubeli ebe olsa inan evde dogururum ben

Kizlar su annelik izni ile ilgili aciklananlara ne diyosunuz?ne zmn uygulancak?bize yetisir mi?

Benimde baya utum var popomu bi kaldirabilsem

Ebru hanima gonderdm resmini muhim derecede bulmadi risk görmedi dinlne dinlene gelmek kaydiyla cikabilirsin yola ekstra agri hissetmiyorsan nstde kayda deger bisey yok dedi icim rahatladi biraz. Gunduzki dr ucagi onerdi de tum hazrlik plan arabaya gore yaptik maddi manevi ucaga donmek zorlar bizi su an ki ucak da yarin olur en erken cok bi farki olmaycak ben de icicem magnezyumu iki mi iceym smdi bir mi

Benim sancilarim da 20-40 arasi cikmisyi dr normal dedi

Oh iyi bari icim rahatladi biraz

deneymli birilerinin yorumları iyi geldi valla dr net konusmynca emin de olamadm bugun pek ya nasip ya Bismillah diyip cikca artk sabah rabbme emanet

Merhaba kızlar. Doktordan geldim. Bebişim büyümüş... 10 günde 600 gram almış ve 2600 gr olmuş. Maşallahh...

Dogumum sezeryan olacak. Ne zamana dogum dedim 38-40 hafta arası dogum olur dedi. 15-20 şubat arası dedi.

ÖZeldeki doktorum 10 şubat demişti. Bu doktor bayağı bi bekletcek. Bende beklemesinden yanayım.

2 hafta sonra tekrar gel dedi.

Bu arada benim kiz kafayi hedefe doğrultmus basi tam vajina uzerndeydi belki bu yasadklarm ondan dünkü agrim da ondandi kimbilir. Nst çeken ebe bebegin cok asagida dedi bir de asagi inmis dedi lütfen beklesin kuzucum vaktini allahım aceleye hic gerek yok

Canım bence bu bıdıklar kardeş geleceğini iyice anladı ve kıskanıyorlar. 3,5 yıldır yatağında yatan kızım yaklaşık 2 aydır bizim odada park yatakta yatıyor. Başlarda çok ağlattım, yatağına bırakıp çıktım falan ama çok inat benimki. Fazlada üstüne gitmek istemiyorum kardeşi gelince kendini kötü hissetmesin diye. Balık istifi gibi dizilicez yatak odasına:)

Al işte benimde sancım.var.
İlk kez.sancım.oldu ama.neden olduğunu anlamadım.
Sürekli.sancı,birazda belim ağrıyor.
Yatıyorum ama geçmiyor.
Herzamanki gibi yalnızım.

Ne güzel olmuş doğumun canım bu da öyle kolay olur inşallah :)
Amin.insallah hepimizin kolay olur.Evet 2.dogumum çok güzeldi.bi de dogumeviydi ama bi tatlı dil bi guleryuz.ozelde olsam anca bu kadar olurdu.meğer annem boyna okuyormuş beklerken.azarlayan ebe fobim vardı benimde

Al işte benimde sancım.var.
İlk kez.sancım.oldu ama.neden olduğunu anlamadım.
Sürekli.sancı,birazda belim ağrıyor.
Yatıyorum ama geçmiyor.
Herzamanki gibi yalnızım.
hayirdir insallah canim
noluyor kizlar yaws hepinize bulasicimi bu sancilarr
dr randevun varmi yakinda ? esin ne zaman geliyor

Nasıl bebek usg deki resimlerine benziyor mu? Birde dikişlerin falan nasıl Acın var mı??
Evet aynisi resimlerin zenci dudakli.agrim az kaldi gecmek uzere yarn kontrollerimiz var benimde bebeginde dikis uzerindeki bandaji ckartcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…