evet aynen bu durum özeller için geçerli..Özelde olabilir ama devlette öyle değil. Ben asistanken hoca kızardı bizim uzmanlara niye sezeryan yaptın diye
hmm ben yanina yatip uyutuyorum hala oglumu. Cabuk uyursa iyi de degilse zor oluyor.Ya off hep dertlerime çözüm için yazar oldum buraya ama oğlum 12. Aya girdi gireli tek başına uyuyamıyor çok moralimi bozuyor bu durum
Doğduğundan beri bir ay Ayağımda salladım sonrası da hep yatağında kendi kendine uyutmaya çalıştım başardım da ama bu üç haftadır tek başına uyumuyor yatağına koyar koymaz ağlıyor neden olabilir sizce ???
Tam kızıma bakarken oğlum da mışıl mışıl uyur diyip sevindiğim anda oğluşumun uykusu pert oldu
Benim maşallah dediğim neden üç gün yaşamıyor :)
benim dr demisti normal dogum okadar uzun bir surec ama devlet 5 dklik basur ameliyati ile ayni odemeyi yapiyor suc dr.da degil diye. Bunda gittigim hastanede nornal ya da sezeryan ayni fiyat. Of serum fln takmasalar kendi halimizde dogursak. Tecrubeli ebe olsa inan evde dogururum benişin daha acı bi tarafı var. çok sağlam bi kaynaktan öğrendim ki her doktorun doldurması gereken bir sezeryan kotası varmış.yani hastane doktora bana aylık bu kadar para kazandıracaksın diyormuş.malum sezeyan fiyatları.. ayrıca sezeryan olunca anestezi uzm. devreye giriyor ameliyathane açılıyor vs vs.yani hastane sağlık sektörü olmaktan çıkıp ticarethaneye dönüşüveriyor..
masallah ayy ne tatli. Foto gorebilsek keskeOglani emzirdim uyuttum birazda buraya bakiyim : )
MasallahhhOglani emzirdim uyuttum birazda buraya bakiyim : )
Benimde baya utum var popomu bi kaldirabilsemAnammm ölüyom ya benbi dünya ütü yaptım, çamaşır astım. Daha bulaşık mak boşalacak. Kocam mutfakta yrmek hazırlıyo galiba sesler geliyo Gitmiom yanına:) salonda uzandım. Ayaklarımın altı acıyo artık. Ama daha işim var. Bide karnımın sol tarafına sanki içerden tırnak batması iğne batması gibi bişey oluyo. Canımı acıtıyo
canım nst en benim dünkü nst min biraz daha sakin hali.ben serum aldım öyle geçti.dr kendini çok yorma eğer kasılman çok olursa magnezyumunu 2 kere iç dedi.doktor uçakla git dediyse bence kendini riske atma.arabada o kadar uzun bi yolculuk seni yorar.yada asude ebeye tlfla bildir onunda görüşünü al.
Benim sancilarim da 20-40 arasi cikmisyi dr normal dedi
nst onemli durmuyor. stresten olmus olabilir. Ucakla gidebilsen ne iyi olurdu aslinda
kilo usg de yanlis olculebiliyor. 4-4500 olmadikca kilo.doguma engel degil. Cok kucuk bebek de kendini itemiyor dogamiyor. Cok kisi 4 kilo doguruyor. Dr.un sezenyanci gibi sanki
Ohhh masallah sana kurtuldun minnosunda yaninda darisi bize:)Oglani emzirdim uyuttum birazda buraya bakiyim : )
Canım bence bu bıdıklar kardeş geleceğini iyice anladı ve kıskanıyorlar. 3,5 yıldır yatağında yatan kızım yaklaşık 2 aydır bizim odada park yatakta yatıyor. Başlarda çok ağlattım, yatağına bırakıp çıktım falan ama çok inat benimki. Fazlada üstüne gitmek istemiyorum kardeşi gelince kendini kötü hissetmesin diye. Balık istifi gibi dizilicez yatak odasına:)Ya off hep dertlerime çözüm için yazar oldum buraya ama oğlum 12. Aya girdi gireli tek başına uyuyamıyor çok moralimi bozuyor bu durum
Doğduğundan beri bir ay Ayağımda salladım sonrası da hep yatağında kendi kendine uyutmaya çalıştım başardım da ama bu üç haftadır tek başına uyumuyor yatağına koyar koymaz ağlıyor neden olabilir sizce ???
Tam kızıma bakarken oğlum da mışıl mışıl uyur diyip sevindiğim anda oğluşumun uykusu pert oldu
Benim maşallah dediğim neden üç gün yaşamıyor :)
Ohh hanfendiye bak iki gün önce doğsun doğsun diye ağlanırken şimdi oğlanı emzirdim uyuttum diyo.Oglani emzirdim uyuttum birazda buraya bakiyim : )
Amin cnm erken dogmasi iyi degil ama görünce iyiki erken olmus dedim bakmak bile yetiyoOhh hanfendiye bak iki gün önce doğsun doğsun diye ağlanırken şimdi oğlanı emzirdim uyuttum diyo.
Darısı başımıza.ne güzel atlattın.
Nasıl bebek usg deki resimlerine benziyor mu? Birde dikişlerin falan nasıl Acın var mı??Amin cnm erken dogmasi iyi degil ama görünce iyiki erken olmus dedim bakmak bile yetiyo
Amin.insallah hepimizin kolay olur.Evet 2.dogumum çok güzeldi.bi de dogumeviydi ama bi tatlı dil bi guleryuz.ozelde olsam anca bu kadar olurdu.meğer annem boyna okuyormuş beklerken.azarlayan ebe fobim vardı benimdeNe güzel olmuş doğumun canım bu da öyle kolay olur inşallah :)
hayirdir insallah canimAl işte benimde sancım.var.
İlk kez.sancım.oldu ama.neden olduğunu anlamadım.
Sürekli.sancı,birazda belim ağrıyor.
Yatıyorum ama geçmiyor.
Herzamanki gibi yalnızım.
Evet aynisi resimlerin zenci dudakli.agrim az kaldi gecmek uzere yarn kontrollerimiz var benimde bebeginde dikis uzerindeki bandaji ckartcaklarNasıl bebek usg deki resimlerine benziyor mu? Birde dikişlerin falan nasıl Acın var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?