• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Canım bu sene kış çetin geçicekmiş. Eğer çok dışarı çıkan biriysen al derim. Hatta sizden gördüm bende çıkartıcam kızımınkini:) bunlar battaniyeden daha sıcak tutuyor bence.

Kontrole gitcem. Bilmem nst ye alırmı. En son 32 haftalıkken gitmiştim 1969 gr dı. Birde sezaryen tarihi alcam inşAllah.
Kilosu iyiymiş maşallah:) hayırlısı olsun cnm sezeryan mı dusnuyorsun yoksa drun mu ole ıstedı

Kilosu iyiymiş maşallah:) hayırlısı olsun cnm sezeryan mı dusnuyorsun yoksa drun mu ole ıstedı
İlk doğumum normal. Kuyruk sokumumda hasar var o yüzdrn sezeryan istiyorum. Tekrar normal yapmak beni zorlar.

günaydınnn :KK24:

eşimi göreve yolladım; şimdi gidip de kitabımı bitireyim. bu adamın kitaplarının da ilk 50 sayfasını 10 günde kalan 500 sayfayı 3 günde bitiriyorum :KK48:

Çalışan yeni anneler 4 saat çalışıp 8 saat para alacakmış doğum paketi yapmışlar haberlerde çıkıyor kızlar

Gözünaydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine inşAllah darısı bize. Emer merak etme stres yapma sütün kaçar yoksa hepten süt en çok strestn etkileniyor unutma bunu. emmiyorsada pmpa al ve sağ süt olmasa bile sağ ki sütün gelsin süt emdikçe gelir emmiyorsada sağmak lazım kanalları çalıştırmak lazım bebişle temaslı olmk koklamak lazım k,i beyne uyarı gitsin hormonlar çalışsın süt olsun.

Ne güzel kolay doğumlar bizede nasip olsun inşAllah. Bu arada canım genel anstezi ile sezaryn oldun sanrım nasıl ayılmak narkozu atmak epidurali sen mi istemedin dr. mu önermedi. Sezryn ihtmialim olabilirmiş bnmde bebişin kafası büyük die son anda bnde zeryn olursam die şimdiden bu konuda fikir almk istiyorum.

Canım çok tatlı bişi astronot tulum fln diyorlar bunlara sennkide tam ondan mı bilmiyorum ama bende çok özendim ama 3 aylık alsak şimdi ancak giyer snrada yaza geliyor giyemez onlarda baya pahalı geliyor bana o yüzden ben küçük almk yerine seneye kış için düşünüyorum onu çünkü daha hareketli olcak büyüdükçe seneye kış daha kullanışlı olur. Ama sen şimdi alırım seneye büyüdüğü için büyk olanı yine alırım diyorsan maddi olarak bnce almalısın şimdide çünkü çok tatlı ve kullanışlılar ben cidden 30-40 tl fln olsa alırım seneyede yine alırım ama bnm gördüklerim hep 90-100 tl civarıydı.

Canım kanz da bu benim gösterdiğim mont 130 TL den %50 indirimle 65 tl ye düşmüş. Dediğin gibi 30, 40 olsa ben de hemen alırdım ama bu da fazla geldi gibi o yüzden bir sorayım dedim. Bebeği sürekli dışarı çıkarmıycaz gibi geliyordu ama Dr Kontrolü falan yine de çıkılıyormuş. Geçen Dr dayken yeni doğan bir bebek de getirmişlerdi battaniyeye sarıcaz diye uğraşıyorlardı sanki bu daha pratik gibi di mi? Neyse biraz daga düşüneyim :)

Antalya buzzz gibi...dondum ..kiziminda burnu tikanmis..uyumadik hic gece.buhar yaptik esimle..adamda ise gitti uyumadan :((gerci lojmandayiz dibimizde ama uyumayinca uzuldum..bguzel bi kahvlti hazirlimde cagirim onu..ana yardimci olmak istiyor kiyamammmm

Doktorum badem yagi onerdi Perine masaji icin. Onunla yapiyorum canm. Bi de ahududu yapragi cayi mi oluyor Turkcesi gunde 3fincan icmeye basladim.

Ahududu için erken değil mi? Bebişin dönmüş müydü peki? Bebiş hala dönmemişse bile Ahududu Çayı içilebilir mi?

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.

göbek bağı düşünce yıkanır diye biliyorum,tecrübeli anneler daha iyi bilir ama :)

Back
X