Gözünaydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine inşAllah darısı bize. Emer merak etme stres yapma sütün kaçar yoksa hepten süt en çok strestn etkileniyor unutma bunu. emmiyorsada pmpa al ve sağ süt olmasa bile sağ ki sütün gelsin süt emdikçe gelir emmiyorsada sağmak lazım kanalları çalıştırmak lazım bebişle temaslı olmk koklamak lazım k,i beyne uyarı gitsin hormonlar çalışsın süt olsun.
Ne güzel kolay doğumlar bizede nasip olsun inşAllah. Bu arada canım genel anstezi ile sezaryn oldun sanrım nasıl ayılmak narkozu atmak epidurali sen mi istemedin dr. mu önermedi. Sezryn ihtmialim olabilirmiş bnmde bebişin kafası büyük die son anda bnde zeryn olursam die şimdiden bu konuda fikir almk istiyorum.
Canım çok tatlı bişi astronot tulum fln diyorlar bunlara sennkide tam ondan mı bilmiyorum ama bende çok özendim ama 3 aylık alsak şimdi ancak giyer snrada yaza geliyor giyemez onlarda baya pahalı geliyor bana o yüzden ben küçük almk yerine seneye kış için düşünüyorum onu çünkü daha hareketli olcak büyüdükçe seneye kış daha kullanışlı olur. Ama sen şimdi alırım seneye büyüdüğü için büyk olanı yine alırım diyorsan maddi olarak bnce almalısın şimdide çünkü çok tatlı ve kullanışlılar ben cidden 30-40 tl fln olsa alırım seneyede yine alırım ama bnm gördüklerim hep 90-100 tl civarıydı.