• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Obacim aslında bu tarz şeyler mesela oto koltuğuna filan koyarken çocuğu gayet kullanışlı üstüne de Bisey örtmek gerekmez hem zaten ilk zamanlar çok aşıları kontrolleri oluyor bebeklerin o sırada da usutmemek gerek Tabii aslında boyle birşey kullanılabilinir.ama bana sen sor sen aldin mi diye, almadim.neden dersen bence 80 lira çocuğun 2-3 ay giyeceği Bisey icin pahalı bence.haaa 80 lirayı nereye vermiyorsun diye sor.valla her tarafa veriliyor ama bu çocuk kıyafetleri bir değil iki değil ciddi anlamda yatirim yapıyoruz farkında olmadan. Kızımın gecen yılki kıyafetleri bu yıl olmuyor.bu yıl için alışveriş yapmak lazim.bu sene de aldığım seneye kısa uymaz.seneye kışa uyacak Bisey alsam çocuğa çok büyük gelip komik duruyor. Ogluma da aynı sekilde.birkaç kazagi büyüktür onun da kış içine de giydireyim diye onun haricini yeni alcaz mecbur bi kere daha söylemiştim çocuğun yediği helal giydiği haram demişler..

Çok kilolu dogmadikca ilk ay bebisler çok minik oluyorlar, ikinci ay biraz toparlar gibi okuyorlar üçüncü ayda da ele geliyorlar.ilk ay giydiği şeyi üçüncü ayda giymesi biraz zor gibi.Hem zaten bebek enfeksiyonlara karşı açık olduğu için insan dışarı çıkarmaya korkuyor 5-6 aylık olasiya.e o zamana da yaz olacak zaten,kisin nereye gidip geziyoruz ki?

Çok uzun yazdım acayip kafaları karistirdim bunları da hem uykulu hem de miyop gözlerle yazıyorum sizlere dur bakiyim erken mi uyucam yoksa bu gece hadi inş. Kızlar buraya kadar okuyan olursa bi zahmet kızının dönmesi için hayirlisini dileyip bizim için dua eder misiniz.sezeryani araştırdım acayip korku bastı bi de video izleyim dedim bi garip oldum tansiyonum mu düştü nedir..
Anladık canım işin özünü.
Dönme işine çok takıyorsunuz. Ters bebek istatiksel olarak az bir durum.
İnşallah döner.aminn

Günaydınlaaarrrrrrrrrr :KK54:
:KK76: istnbulda acayıp bir güneş var kızlar dışarısını ısıtmasa da evi aydınlatıyor ısıtıyor
:KK69: :KK6:uyuyamadım kalktım dünden attığım çamaşırlar bitmiş onları astım, koltukların minder kılıflarını attım yıkanıyor biter birazdan onları da asarım,sonra bebişe aldığım hacışakir granülü sıcak suyla elde çözdürcem küçük bir kapta lifle koltukların yüzünü silcem eve güneş vuruyor çabuk kurur die umuyorum:KK73: ama tabi arada kahvaltı yaparım troidi içtim 1 saat olacak gibi hemen hemen:kk77: Akşama yemeğim 1 çeşit var yanına da çorbiş yaparım olur biter :KK9: Kendimi çok enerjik gördüm bugün acep doğurmam mı yakın bana enerji geldi :KK17: Bu arada şafakta 26 ESKİŞEHİR olmuş dayımız orada okuyor gelmişiz onun yanına:anneadayı::KK48:

Ben hic kullqnmadim gerekde yok bence o paraya cnm yeni dogmus bebek illa biyere giderken arabayla gidiyosun ustunu kalim giydirip sariyosun bide ben hastane kontrolune gidince guzelce sarip portbebeye koyardim gidip gelirdik hemen zaten 2 ay sonra bahar yenindogmus bebek 2 ayda nekadr disarida kalabikirki kapinin onunden binicen taksiye tekrar kapinin onunde inicen yani:))
Trşekkür ettik
2 kişi gereksiz dedi.biri kararsız.
Kaşıntın geçti mi? Krem işe yaradı mı?

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Bize hemsire gobegi dusmeden yikamayin dedi yikamadik. Kimisi yikayinca gobek cabuk dusuyor diyor. Kimi gobege pansuman yapiyor kimi dokunma diyor. Ama oglumun gec dustu gobegi, yenidogana yikamak iyi geliyor bunda yikarim diye dusunuyorum gobegi beklemeden.
Herkesin dogrusu farkli yani bu konuda. Bakalim diger kizlar ne dicek

Günaydın yola çıkıyoruz nasipse dualarinizda bize de yer verin bugun e mi kazasız dogumsuz varabilelim inşallah:KK66:
Bu arada araba cerci dükkanı gibi oldu yok yok. Yolda falan kalirsak deyü battaniye kettle bol yiyecek içecek stogu sicak su Torbamiz bile var :KK45:iyi ki kuzeyde doguda biyerde yaşamıyoz he benm adamın pimpirigini gorunce sukrettim.:KK76:gerci haberlerde yollar feci gorunuyor hava eksi 15lerde hep. Burasi da dun gece ve bugun inanilmaz ayaz kesti sekiz yildir burdayim hic boyle soguk yasamamastik buralar boyleyse diger yerler cidden soguktur.:KK64:
dune gore agrim azaldi sukur leke de yok. Magnezyum iyi geldi sanirim cok sukur:nazar:

Günaydın yola çıkıyoruz nasipse dualarinizda bize de yer verin bugun e mi kazasız dogumsuz varabilelim inşallah:KK66:
Bu arada araba cerci dükkanı gibi oldu yok yok. Yolda falan kalirsak deyü battaniye kettle bol yiyecek içecek stogu sicak su Torbamiz bile var :KK45:iyi ki kuzeyde doguda biyerde yaşamıyoz he benm adamın pimpirigini gorunce sukrettim.:KK76:gerci haberlerde yollar feci gorunuyor hava eksi 15lerde hep. Burasi da dun gece ve bugun inanilmaz ayaz kesti sekiz yildir burdayim hic boyle soguk yasamamastik buralar boyleyse diger yerler cidden soguktur.:KK64:
dune gore agrim azaldi sukur leke de yok. Magnezyum iyi geldi sanirim cok sukur:nazar:
ohadi iyi yolculuklar sag salim varin ins. Kar lastiginiz zinciriniz varsa gerisi olur gider

:nazar: Haydi hayırlı yolcuklar canım boşver tedbir iyidir iyi yapmışsınz bolu yolu vs baya sıkıntılı diyordu dün hbrlerde vallahi istnbuldayım bizim evin oralarda bile karlar erimeden hava ayaz kesti die dondu her yer acayıp don buzlama var o yüzden aman dikkat edin, ana arterlere tuzlama olmuştur ama yinede yavaş gelin kazasız belasız gelin emi bak istnbulda güneş açtı ısıtmasa da gülümsüyor sizi ve bebişi bekliyoruz :KK19::KK36:

Gecmisi okuyamadim ama ucundan gordum sanirim astronot mont tulum denilen dıs giyim için fikir sormussun S Sond ben kizimda almistim indirim denk getrip kanzdan. Cok memnun kaldim cok kullanmistik sürekli hastane dr gezdigimiz için işimizi görmüştü. Battaniyeye sariliyor tamam da battaniye ile hareket kabiliyeti biyerden sonra zor oluyor. Biz yuruyus ve gezmeye de sık ciktigimiz icin pratik oluyordu disari sık cikacaksaniz deger parasina bence

İnzarrrr Gece Rüyamda Hep Senle Uğraştım:KK48:
Anam hayrolsun dünürrr doğurcam mı yoksa yav senin damadı:KK48:

zaten iki gündür alttan çatı kemiklerine dayandı ittriyor kanalamı giriyor neyse bana bir enerji de geldi doğuracam mı yoksa dursun 1 -2 hafta dahaaa anam gelmedi daha yanıma haftaya gelicek :mad::anneadayı::KK48:

Anam hayrolsun dünürrr doğurcam mı yoksa yav senin damadı:KK48:

zaten iki gündür alttan çatı kemiklerine dayandı ittriyor kanalamı giriyor neyse bana bir enerji de geldi doğuracam mı yoksa dursun 1 -2 hafta dahaaa anam gelmedi daha yanıma haftaya gelicek :mad::anneadayı::KK48:
Ahahahah Doğur Artık Sende Çocuk Çıkıp Askere Gitcek Nerdeyse Bende Sıkıldm Doğurak Artık Ya :KK47: Rüyamda İkimiz İkili Koltukda Oturuyorus Ama Sen Koltukda Beni Sıkıştırıyon Kız Az Öteye Git Sıkıştım Diyorm :KK48: Sonra Sen Karını Ovuyon Sus Zaten Karnım Ağrıyo Diyosun Tmm Diyip Sıkışık Bi Şekilde Oturmaya Devam Ediyorm :KK48::KK48:

ohadi iyi yolculuklar sag salim varin ins. Kar lastiginiz zinciriniz varsa gerisi olur gider

Allah razi olsun canim Var hepsi onlar olmadan yola birakmiyolar zaten de cikilmaz riske gerek yok

:nazar: Haydi hayırlı yolcuklar canım boşver tedbir iyidir iyi yapmışsınz bolu yolu vs baya sıkıntılı diyordu dün hbrlerde vallahi istnbuldayım bizim evin oralarda bile karlar erimeden hava ayaz kesti die dondu her yer acayıp don buzlama var o yüzden aman dikkat edin, ana arterlere tuzlama olmuştur ama yinede yavaş gelin kazasız belasız gelin emi bak istnbulda güneş açtı ısıtmasa da gülümsüyor sizi ve bebişi bekliyoruz :KK19::KK36:

saol kuzum insallah. Yavas gitcez bakalim yolu iki etaba bolduk bugun aksama kadar ankaraya varrsak ne ala. Bolu dun de kapanmis evet orasi sikıntılı baya. Aksaray konya yolunda da ara ara kapanmalar olmus rabbime emanet meleklerimin hatrina korur o bizi

Gecmisi okuyamadim ama ucundan gordum sanirim astronot mont tulum denilen dıs giyim için fikir sormussun S Sond ben kizimda almistim indirim denk getrip kanzdan. Cok memnun kaldim cok kullanmistik sürekli hastane dr gezdigimiz için işimizi görmüştü. Battaniyeye sariliyor tamam da battaniye ile hareket kabiliyeti biyerden sonra zor oluyor. Biz yuruyus ve gezmeye de sık ciktigimiz icin pratik oluyordu disari sık cikacaksaniz deger parasina bence
Ama bebek ilk 3 aylık kısmı kışa gelecek. Çok minikken giyebikir mi? Kolları bile çöp kadar oluyor

Ahahahah Doğur Artık Sende Çocuk Çıkıp Askere Gitcek Nerdeyse Bende Sıkıldm Doğurak Artık Ya :KK47: Rüyamda İkimiz İkili Koltukda Oturuyorus Ama Sen Koltukda Beni Sıkıştırıyon Kız Az Öteye Git Sıkıştım Diyorm :KK48: Sonra Sen Karını Ovuyon Sus Zaten Karnım Ağrıyo Diyosun Tmm Diyip Sıkışık Bi Şekilde Oturmaya Devam Ediyorm :KK48::KK48:
Bi.dur daaa.sen daha 34 haftalıksın.

Back
X