2015 Şubat Anneleri

Belki oda öle olcaktır takma kafana bence ortalama bu benimki fazla biraz

Konu evlilikten acilmis..masallahhh 3.cuyu alacaksiniz kucaginiza bnde 89 luyum. 3,5 yildir evliyim. 2.ci gebeligim kizim 13 aylik .2.ci hamileligimi kimseye soylemedik yakinlar haricinde.duyan goren olduysa oyle ogrendiler.herkes ne bu acele demez mi.gicik oluyorum.sanki bi kasik yemek veriyolar bana..neyse..ilk kizimda cok zorluklar cektim.istedimki bi tane daha olsunn..ve Rabbim nasip etti...3.cu cocukta istiyorum siyirmisken tam siyirayim diye:)))) tabi nadip bu isler...ara verecegim bayaa biii..

Canım sen benden 1 gün öncesin, benim dr.umda ocak 20 den snra bekle ama bence 25 inden snra doğacak ocağın son haftasında diyor bakalım akibetimiz ne olacak
Hayırlı zamanda gelsin hepimizin kuzucukları inşallah InzaRcığım

bende 25 yasimda ikincinyi yaptim iste canim, dogumdan sonra millet ehp 3. yu sorar yapicam aam sonra derdim :)
aklimdan 30 yas geçiyordu o zamanlar, nasip kismet istedigim gibi oldu hayirlisi da budur insallah
sende 30 a yaparsin uçuncuyu artik : ))

aferin iyi etmisin : ))
sende 7 senede 3. yu yapiyorsun yani : ))

Evet canım benim,3.yu yapıyorum ve artik çocuk defterini kapatiyorum buyutelim de hemen işimize gücümüze bakalim değil mi ama 30uma kadar kalıcı bi is düzeni Kurman lazım kendime kafamda çok düşünce vardı ama hiçbirini gerceklestiremedim inşallah 3. De büyütsün biraz 1 ve 2 numara da büyümüş olacaklar tabii ondan sonra bakicaz artik birşeyler

arkadaslar cok soru sordum ama eşinizle c. ilişkiyi bıraktınızmı bıraktıysanız ne zaman kestınız

yok canım bırakmadık. emin olmak açısından dr a da sordum doğuma kadar bırakmanıza gerek yok dedi.

Kizlar bebegin adini amine koymayi dusunuyorum insallah sizce nasil

güzel canım :)

Kızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah

gözün aydın canım. allah analı babalı büyütsün

nasip canim hayirlisi boyleymis demekki ..
okuma olayi falan olmayinca geriye evlenmekden baska bisey kalmiyor

ben evlenmem diye inat ettim 3-4 sene
( koca bulamadım demek tarzım değil de )
sonrasında hayatta seninle evlenmem tipim değilsin dediğim adamla çok severek evlendim şoktayım

bende 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim ilk ay hamile kalmaktan çok korktum insanlar önceden vardı galiba diyecekler diye
akla bak anası belli babası belli insanların ne dediğinden sana ne dimi ama
sonra ben istedim olmadı tam oldu nasip olmadı derken hergün hadi artık çocuk yap demelerini duymaya başladım
şimdide doğurda gör ebeni diyorlar
yaranılmaz insanlara
eğer ilk 3 ay kabusunu yaşamayacaksam ben ikincisi için 1 yıl beklerim diyorum
sonrasında yaparım hemen

insallah canim Allah gonlune gore versin ..

Ya internet gitti bugün dahada doğrusu modemimiz bozuldu telin interneti çekmiyordu giremedik bugün sabahtan beri doğursn yok dimi :)

ben evlenmem diye inat ettim 3-4 sene
( koca bulamadım demek tarzım değil de )
sonrasında hayatta seninle evlenmem tipim değilsin dediğim adamla çok severek evlendim şoktayım
hahahahah buyuk konu$mu$un demekkiii : )) hiç gulecegim yokdu bide yuzunemi demistin bunu kocayin : )))
herseyde bi hayir vardir canim, geç evlenmenin, yarim kalan gebeligin , bizim goremedigimiz rabbimin bildigi bi hayir vardir mutlaak herseyde ..

hem kocalri biz bulmuyoruzki onlar bizi buluyorrr

Kizlar bnde 3.cuyu 30 umda istiyorum...Rabbim omur verirse goruruz o gunlrri...

Ah kıyamam sana ben yaa, bizim alt komşu da ne yapsa bizim eve doluyor kokusu hep.Bazen benim de canım çekiyor ama biz samimi değiliz gerçi.Siz samimiymişsiniz de,bundan sonra sen de ilgilenme hiçbir şeyiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…