2015 Şubat Anneleri

evet yüzüne söyledim
zaten daha çıkmıyorduk bu sürekli evlenelim bari diyordu
manyakmısın ben seninle hayatta evlenmem tipim değilsin dedim hep
sürekli evlilik planları yapıyordu
bende hee tabi tabi diyordum ama hiç umrumda değildi sinir oluyordum sürekli tersliyordum
sonra birgün ciddi ciddi aldı beni karşısına konuştu
ne olduğunu anlamadım bi baktım istemeye gelmişler nişanlanmışız
iyiki yapmışım ama

:) Allah bi yastikda kocatsin insallahhh

hamur yogurdum demistim ya , 1 kg undan 5 adet bazlama çikmisti, ben fazla yemedim , çocuklar birini bitirdi ikinciye basladi iyimi, tereygai ve çikolota suruyolar
aksam aksam hamurluycaklar, aksam yemegimiz bu oldu

2 ay sonra hamile kaldım canım. Yendiğimde sevinç gözyaşları dökmüştüm. Çok basit fakat çok imtihanlı bişey. Herşey akılda bitiyormuş meğerse. Cesaret ve inanmakmış mesele. Kimse yaşasın istemiyorum duygusal olarak çok çöküntülü bişey. Bilinmezlik beni ürkütüyo nasıl bi doğum süreci geçireceğimi bilmemek yani. Suni sancıdan çok korkuyorum mesela bide vakum kullanılmasından. Bi yandanda sağlıkla gelsin razıyım herşeye diyorum. Bilmiyorum bakalım nasıl bi süreç olacak. 7 haftalık hamileyken alttan muayenede çığlık atmıştım. Ama çatı muayenesinde kendimi bırakmak sıkmamak istiyorum. Normal doğum bebeğim için çok gerekli çünkü. Sağlıkla doğum yapar yavrularımızı koklarız inşaallah.

büyük konuşmamak lazım bir yastıkta kocayın inşallah
her şeyde vardır bir hayır, evliliğin de hamileliğin de her şey vakti geldiğinde oluyor...

ben 8e başlayacağım sene (ne kafaysa çocukluk işte) yıldız kayarken eşimle sevgili olmayı dilemiştim 24 te evlendim
ben de ilk aylar yükseğin dersleri bitsin diye erteledim, mayıs-haziran diyordum hep kısmet oldu 9 aylık evliyken

2 sene emzirmekten yana olduğumdan 2 sene diyorum ben şimdilik arayı. eşim de 1 yıl sonra dedi dur dedim daha bu bir doğsun da

Ya internet gitti bugün dahada doğrusu modemimiz bozuldu telin interneti çekmiyordu giremedik bugün sabahtan beri doğursn yok dimi :)

istanbl salı günü doğum yapmış

ben kaçıyım birazcık kocacım odayı boyarken kaçtım odadan da gel bak diyor inşallah becerebilmiştir

hamur yogurdum demistim ya , 1 kg undan 5 adet bazlama çikmisti, ben fazla yemedim , çocuklar birini bitirdi ikinciye basladi iyimi, tereygai ve çikolota suruyolar
aksam aksam hamurluycaklar, aksam yemegimiz bu oldu

Sen nerelisin canim bazlama filan biliyorsun? Ben de ev ekmeği yapıyorum aynen tereyağı ve çikolata suruyoruz üzerine sicakken Amanın Nasil yiyorlar anlatamam.. 1 kg ekmek yapıyorum nerdeyse yarısı öyle yeniyor hemen

Sen nerelisin canim bazlama filan biliyorsun? Ben de ev ekmeği yapıyorum aynen tereyağı ve çikolata suruyoruz üzerine sicakken Amanın Nasil yiyorlar anlatamam.. 1 kg ekmek yapıyorum nerdeyse yarısı öyle yeniyor hemen
afyonluyum canim , esim olsa benim 1 kg ekmek biterdi zaten : ))
bende yeeemeye korkuyorum tadina bakdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…