- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
hahahahah buyuk konu$mu$un demekkiii : )) hiç gulecegim yokdu bide yuzunemi demistin bunu kocayin : )))
herseyde bi hayir vardir canim, geç evlenmenin, yarim kalan gebeligin , bizim goremedigimiz rabbimin bildigi bi hayir vardir mutlaak herseyde ..
hem kocalri biz bulmuyoruzki onlar bizi buluyorrr
:) Allah bi yastikda kocatsin insallahhhevet yüzüne söyledim
zaten daha çıkmıyorduk bu sürekli evlenelim bari diyordu
manyakmısın ben seninle hayatta evlenmem tipim değilsin dedim hep
sürekli evlilik planları yapıyordu
bende hee tabi tabi diyordum ama hiç umrumda değildi sinir oluyordum sürekli tersliyordum
sonra birgün ciddi ciddi aldı beni karşısına konuştu
ne olduğunu anlamadım bi baktım istemeye gelmişler nişanlanmışız
iyiki yapmışım ama
Var canım :)Ya internet gitti bugün dahada doğrusu modemimiz bozuldu telin interneti çekmiyordu giremedik bugün sabahtan beri doğursn yok dimi :)
Canımcım artık yormamalısın kendini, kimse de gelmesin artık, haftan ilerliyor.
Kilo verdin mi?Yoksa göbeğin aşağı mı indi acaba?bugün arkadaşlar göbeğin inmiş iyice izne ayrıldıktan sonra değişmişsin dediler
Kilo verdin mi?Yoksa göbeğin aşağı mı indi acaba?
2 ay sonra hamile kaldım canım. Yendiğimde sevinç gözyaşları dökmüştüm. Çok basit fakat çok imtihanlı bişey. Herşey akılda bitiyormuş meğerse. Cesaret ve inanmakmış mesele. Kimse yaşasın istemiyorum duygusal olarak çok çöküntülü bişey. Bilinmezlik beni ürkütüyo nasıl bi doğum süreci geçireceğimi bilmemek yani. Suni sancıdan çok korkuyorum mesela bide vakum kullanılmasından. Bi yandanda sağlıkla gelsin razıyım herşeye diyorum. Bilmiyorum bakalım nasıl bi süreç olacak. 7 haftalık hamileyken alttan muayenede çığlık atmıştım. Ama çatı muayenesinde kendimi bırakmak sıkmamak istiyorum. Normal doğum bebeğim için çok gerekli çünkü. Sağlıkla doğum yapar yavrularımızı koklarız inşaallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm vajınusmusla ugrasak gercekten zordu.problem cozuldukte sonra gercektende bumuymus bu kadarmıymıs dedım her sey gelıp gecıo dogumda gelıcek ve gecıcek yavrularımızı ınsallah saglıklı bı sekılde alıcaz kucaklarımıza.normal dogumdan yana pek korkularım yok merak ettıgım seyler var ama bunlarıda yasayarak gorucez sonucta herkesın bedenı farklı Rabbim yardım eder insallah.sen vajınusmusu cozdukten ne kadar sure sonra hamıle kaldın cnm
kiz sen kaç kiloydunkiiiiyok yaa kilo vermedim aksine 2 kilo almışım
56.500 ile izne ayrıldım 58.500 olmuşum bugün
ben evlenmem diye inat ettim 3-4 sene
( koca bulamadım demek tarzım değil de)
sonrasında hayatta seninle evlenmem tipim değilsin dediğim adamla çok severek evlendim şoktayım
bende 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim ilk ay hamile kalmaktan çok korktum insanlar önceden vardı galiba diyecekler diye
akla bak anası belli babası belli insanların ne dediğinden sana ne dimi ama
sonra ben istedim olmadı tam oldu nasip olmadı derken hergün hadi artık çocuk yap demelerini duymaya başladım
şimdide doğurda gör ebeni diyorlar
yaranılmaz insanlara
eğer ilk 3 ay kabusunu yaşamayacaksam ben ikincisi için 1 yıl beklerim diyorum
sonrasında yaparım hemen
Ya internet gitti bugün dahada doğrusu modemimiz bozuldu telin interneti çekmiyordu giremedik bugün sabahtan beri doğursn yok dimi :)
kiz sen kaç kiloydunkiiii
benim hamile kalma kilomdan bahsediyorsun su an : )))))))))
O zaman aşağı inmiştir belki ondan inmiş göbeğin demişlerdir.Kilo al tabikiii , biz alalım bebikler de alsın.Kızçen de tombiş olsun.yok yaa kilo vermedim aksine 2 kilo almışım
ahahahh o nasil oluyor kizben o kiloları en son 5. sınıfta falan görmüştüm sanırım
Bu arada hakikaten maşallah, benim de hamile kalma kilom 58.Şu an 74-75 gidip geliyorum.Kaç kiloydun merak ettim bendeyok yaa kilo vermedim aksine 2 kilo almışım
hamur yogurdum demistim ya , 1 kg undan 5 adet bazlama çikmisti, ben fazla yemedim , çocuklar birini bitirdi ikinciye basladi iyimi, tereygai ve çikolota suruyolar
aksam aksam hamurluycaklar, aksam yemegimiz bu oldu
Sen de zayif hamilelerdensin demek.masallah.yok yaa kilo vermedim aksine 2 kilo almışım
afyonluyum canim , esim olsa benim 1 kg ekmek biterdi zaten : ))Sen nerelisin canim bazlama filan biliyorsun? Ben de ev ekmeği yapıyorum aynen tereyağı ve çikolata suruyoruz üzerine sicakken Amanın Nasil yiyorlar anlatamam.. 1 kg ekmek yapıyorum nerdeyse yarısı öyle yeniyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?