Yapabilecegim bir sey ama yemek dahi yapmiyorum 2 gundur ..daha digrusu yapamiyorum.. 10 dk ayakta duramiyorum..Gel ben yapim bacıma :) sen incelik yapmıssın vaktınde o hak etmemiş demek ki neden enayi olasın.
Allah bağışlasın kuzularini canım hayırlı olsunKızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah
Yapabilecegim bir sey ama yemek dahi yapmiyorum 2 gundur ..daha digrusu yapamiyorum.. 10 dk ayakta duramiyorum..mesultan, post: 38777177, member: 339851"]canım yapabileceğin bişeyse yap yapamayacaksan avucunu yala bebeğinde leke olmasın
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bende bir defa bişeyi çok istedim burnumun dibinde olmasına rağmen yiyemedim ve ağladım
6yasini doldurdu.1.5senedir devam ediyor.bazen 2.3kere oluyor.hicbir sorunu yok fiziki.bi Dr.kardeş kıskançlığı dedi.depresyon ilacı verdi.ama olay başladığında kardesi 18 aylık olmuştu.ben öyle bi kıskanma gozlemlemedim.öğlen uykusu kalkmıştı.gece uykusu fena agirlasmisti.iste bu alarmı aldım.bilirsin yorumun vardi seninde başlık altında.ama duymuyo sesini.bu da olmazsa ilacı denicem ben de.oğlununda benimde sınırlarımız yıprandı bu konuda.seninki arada sırada oluyordu galiba.öyle olsa sukretcem o durumdayım.vahide gece altina kaçiran kaç yasinda , ben ogluma bez abgliyorum geceeleri,nisanda 5. dogum gunu olucak
ugrasamam onunla , 6 yasindan sonra geçmezse dr ilaç vercek
o zamana kaadr geçer diye umut ediyorum
Benim oğlum 6yi kızım 3 u bitireli 3ay oldu.kizim3ubitirince ayni odaya attım ikisini.arada verdiğim bi iki taviz sürekli basa donmemize sebeb oluyordu.o yüzden asla taviz vermiyorum ama bazı gece zor oluyor.bi ara korku donemi vardı.o geçti.şimdide uyumaktan sıkıldım deyip uyanıyor.ama geçici oluyor sonra bi ara yine düzeliyor.
yok canim benim oglanin isemedigi gece yok, kizim oglunla yasit ( eylul 2008 li ) o yapmaz 4 yasinda birakdi ..6yasini doldurdu.1.5senedir devam ediyor.bazen 2.3kere oluyor.hicbir sorunu yok fiziki.bi Dr.kardeş kıskançlığı dedi.depresyon ilacı verdi.ama olay başladığında kardesi 18 aylık olmuştu.ben öyle bi kıskanma gozlemlemedim.öğlen uykusu kalkmıştı.gece uykusu fena agirlasmisti.iste bu alarmı aldım.bilirsin yorumun vardi seninde başlık altında.ama duymuyo sesini.bu da olmazsa ilacı denicem ben de.oğlununda benimde sınırlarımız yıprandı bu konuda.seninki arada sırada oluyordu galiba.öyle olsa sukretcem o durumdayım.
nabersiniz hanimlar
mutfagi topladim adet sancisi gibi sancim oldu
bode hamur yogurmustum evde ekmek yok diye simdide onu yapiyorum kalk otur iyice yoruldum
daha çocuklara sofra hazirlanicak,oy anam oyyyy
hergun kendime oglan hamileyken 18 aylik kiizma nasil bakiyordum acaba diye soruyorum ama cevap veremiyorum, aslinda var cevabi galibad aben kabullenmiyorum
yaslandim : ))))
Kaç yasindasin merak ettim.tiramisuyada sorim.onuda merak ettim 3cocuklular olarak.başka kim vardı.ucliycek olannabersiniz hanimlar
mutfagi topladim adet sancisi gibi sancim oldu
bode hamur yogurmustum evde ekmek yok diye simdide onu yapiyorum kalk otur iyice yoruldum
daha çocuklara sofra hazirlanicak,oy anam oyyyy
hergun kendime oglan hamileyken 18 aylik kiizma nasil bakiyordum acaba diye soruyorum ama cevap veremiyorum, aslinda var cevabi galibad aben kabullenmiyorum
yaslandim : ))))
Nasıl bir şeymiş o.bilgi verir misin biraz.yok canim benim oglanin isemedigi gece yok, kizim oglunla yasit ( eylul 2008 li ) o yapmaz 4 yasinda birakdi ..
sen bence ikinizide yipratma , dr sana minirin sprayden bahsetmedimi hiç ?
çocuk duzelene kadar kullaniyorsun .. genelde ise yariyor tabi isin devamini gettirirsen
30 cuk : )))Kaç yasindasin merak ettim.tiramisuyada sorim.onuda merak ettim 3cocuklular olarak.başka kim vardı.ucliycek olan
gece altina kaçiran cocuklarda kullanilan bi ilaç canimNasıl bir şeymiş o.bilgi verir misin biraz.
7 yillik evliyim canim .. ilk ikisi biraz çabuk oldudaanamm
sen 3. çocuğu yapmışsın ben daha ilkini doğuramadım
kaç yaşında evlendin merak ettim
Kaç yasindasin merak ettim.tiramisuyada sorim.onuda merak ettim 3cocuklular olarak.başka kim vardı.ucliycek olan
hay maaasaalalhhh,sen ne zaamn evlendin kizzz :))Ben 27 yaşındayım canım ya sen
7 yillik evliyim canim .. ilk ikisi biraz çabuk olduda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?