• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bende bir şirkette çalışıyordum,eşimde onların işlerini.dışardan yapıyordu.
Bir gün geldi eski sevgilisi ile ilgili bir şey anlattı ( yeni ayrılmış)
İçimden dedim ayyy bunun sevgilisidemi varmış. Bunu kim ne yapsın.
Sonra evlendim.
Kızıyorum falan ama bin kere olsa yine evlenirim,kendimi asla başka bir kişilikte insanla düşünemiyorum.

Nerelerdesin özledim ;)

Süper bir paylaşım olmuş yaaa? Valizimi hazırladım acaba eksik bişiler varmı diye düşünüyordum. Pedin yanında ben birde bebeklerin altına serilen alt açmalar varya onlardan koydum. Oğlumu sezeryan yapmama rağmen 2 hasta bezini tıkabasa dolduracak kadar kanamam olmuştu hastanede yataklar batmıştı.

hadi yaa o kadar kanama oluyormu :(

adetle onun ilgis yok ben 50 kiloydum bende lise 2 de oldum adetimi : ))

bunyen oyle demekki yapacak bisey yok saglikli olda

yok onunla ilgisi olduğundan değil kendime çok üzülüyordum o dönem ondan yazdım

normal ped, ay o hastane bezi ne kötü bir şey iyice psikolojimi bozdu 3 kere kullandım hemen pede geçtim, büyük ped alın sık sık değiştirirsiniz bence.

ay ben valizi kapatmıştım ama açıp pedleri çoğaltayım bari

İki adet pijama takımı, birkaç tane atlet, terlik, iki çift çorap, lohusa tacı ve patiği, külot(ona karar veremiyordum lohusamı hamilemi), emzirme sütyeni, havlu, humana çay, meme kremi, alt açma, pet, nevresim takımı (bu keyfi birşey, doğum yapacağım hastanenin nevresimleri pembe renk mavi olsun istedim), iki adet demleme bardağı, peçete, ıslak mendil bunlar benim için olanlar.

demleme bardağı ney

Kızlar ben 32. haftamda başlamıştım meme ucu kremine uçları çok kötüydü, hepsini yumuşattı ve attı şimdi rahatım, ara sıra kremi sürüyorum emzirirken sorun yaşamadım, şimdiden mutlaka sürün ben iyiki sürmüşüm diyorum
ah be cancazim meme ucunu bebegin azgina tam sok, disarda hiç kahverengi kisil kalmasin
o meeme ucunda çatlaklar illa en basta olamzki, butunnn emzirme donemi boyunca olabilir sen hep tedbirli ol, emzirdikden sonra anne sutunu sur gogus etrafina...

demleme bardagi ne ki canim cahilligimi maruz gor ilk defa duydum
Canım o şey hani üstü porselen kevgirli gibi oluyor kapaklı kupa tarzı bardaklar, onu iki tane aldım yanıma ot, mot kaynatacaklar bunlar benim başımda biliyorum, rezene, kimyon vs. Ondan iki tane koydum, bende çok anladığımdan değil ablam yeni evlendiğimde getirmişti bitki çayları için... 8 senedir kullanmadım valize attım :)

Kızlar en çok hastanede pede ihtiyaç duydum, beklemediğim bir zamanda doğum yaptığım için tam hazırlıklı değildim, lohusa takımımı bile giymedim, başka bir tane pijamam vardı kısa kollu onu giymek istedim daha rahattı. şimdi giymedim bir sürü para verdim diye içim yanıyor :) lohusa külodu almıştım hiç gerek yokmuş hamile külotları ile daha rahat ettim. Emzirme atletini sütyenin yerine tercih ederim kış günü belinizi de sıcak tutar. Normal doğum yaptığım için çok mutluyum, onun çıkışını ağlayışını görmek tüm acıyı yok ediyor :) bir haftada karnım düzleşti 11 kilo almıştım 9 u gitti. hiç doğum yapmış havam yok.
Maşallah canım sana yaa

evimde ne pisirsem gotururdum üst ve alt komsuma..karsiliginin gelmesi şöyle dursun tabaklarimi kirip başkatabaklar getirirdi kendisi.. Yeri gelir cÇocuğumun ilacini verdim kendisi hasta oldu öyle.. Çocuğuna baktim yani bilmiyorum yaaa çok ayip bisey su durum.ben hamur yogurucak halde olsam alasini yaparim ki disariya sipariş yapiyorum normalde ama gücüm yok. Yarin Esim sabah gidip alicak pastaneden . cikmadi karsima halden anlayan bir komsu .. :KK43:

O düşünememiştir belki siz kapısını çalıp isteseydiniz ya. Anladığım kadarıyla münasebetiniz de var.

Hanımlar sütleri arttırmak için özel formülleri olan var mı? Dereotu, soğan salatası, kimyon, çörek otu yağı, bol su, bunun dışında önerileriniz var mı? Mesela şu alkolsüz malt içeceklerden bahsediyorlar. Deneyen bilen faydasını gören var mı? Dediğim gibi bu sefer sütüm olacakmış gibi geliyor, hoş oğlumda da vardı da daha ilk günden hastane odasında kayınvalide mobingiyle karşılaşınca oğluşumu yarı yarı mamayla 8 ay kadar emzirebildim. Farkındasınızdır süte kanalize durumdayım. Birde dr. lansinoh kremi başlayabilirsin şimdiden dedi bana ayın 26'sı pazartesi gününe alındı doğumum bu arada erken mi acaba başlayımmı? Ay çok soru var aklımda.
Humana tea var o da sütü artiriyormus ama bnm ilk bebis o yüzden denemedim bilmiyorum bi de bulgur için aartırıyor diyorlar

Kızlar ben 32. haftamda başlamıştım meme ucu kremine uçları çok kötüydü, hepsini yumuşattı ve attı şimdi rahatım, ara sıra kremi sürüyorum emzirirken sorun yaşamadım, şimdiden mutlaka sürün ben iyiki sürmüşüm diyorum

Hergünmü sürdün canim bende baslasam kizimda yara olmustu cünki

Canım o şey hani üstü porselen kevgirli gibi oluyor kapaklı kupa tarzı bardaklar, onu iki tane aldım yanıma ot, mot kaynatacaklar bunlar benim başımda biliyorum, rezene, kimyon vs. Ondan iki tane koydum, bende çok anladığımdan değil ablam yeni evlendiğimde getirmişti bitki çayları için... 8 senedir kullanmadım valize attım :)
himm kiz bosver onu kalabalik edicek sana anca, kalacagin 24 saaat deilmi hastanede :)

Kızlar benim çok kanamam olmuştu gece doktorumu çağırmışlardı hatta belki bana has bir durumdur bilmiyorum. Doktorum herşey normal demişti ebeler de şaşırmıştı. Ama şöyle birşey vardı ameliyattan sonra karna ağırlık koyuyorlar ya normalde o 1 saatmi ne duruyormuş bende onu almayı unutmuşlardı ayağa kalkıncaya kadar falan kalmıştı. Ha bir zararını gördümmü bu kanamanın veya zararlı bir durum oldumu hayır. Ama insan tedirgin oluyor. Birde şöyle birşey paylaşayım oğluşta totalde 7 kilo almıştım belki kanamaya bağlantılı bilemeyeceğim ilk hafta kesi kontrolümde tartıldım -13 kgydim. Tabi bunda öyle bir mucize bekleyemiyorum 14 kg aldım bile ;)

evimde ne pisirsem gotururdum üst ve alt komsuma..karsiliginin gelmesi şöyle dursun tabaklarimi kirip başkatabaklar getirirdi kendisi.. Yeri gelir cÇocuğumun ilacini verdim kendisi hasta oldu öyle.. Çocuğuna baktim yani bilmiyorum yaaa çok ayip bisey su durum.ben hamur yogurucak halde olsam alasini yaparim ki disariya sipariş yapiyorum normalde ama gücüm yok. Yarin Esim sabah gidip alicak pastaneden . cikmadi karsima halden anlayan bir komsu .. :KK43:
Çocuğu olmasa bilmiyor diyeceğim ama ben şimdiye kadar öyle şeyleri hiç.bilmiyordum.
Hamilelikte neler öğrendim. Ahh ahh. Bir daha hamilenin evine misafirliğe gitmem,gidersem her işini yemeğini yaparım, arayıp sorarım ve yakınımda kim hamile ise ne pişirsem götürürüm.
Dersimi aldım.
Arkadaşım.yeni hamile sürekli arıyorum,iyi misin bir isteğin var mı diye.

Burdayım ben de yine bugün derin depresyondayım.
Gündüz başka yerde çalışmıştım.yazamadım.
Şimdi kendime su Terapisi yaptım da biraz kendime geldim.
Sen neler aldın dün? Bugün müydü yoksa günler mi karıştı.

Uyku tulumu alt açma nevresim Takım'ı bir de battaniye aldım. Havlu ısmarladım özdilekten onun da gelmesini bekliyorum. Aklım astronotta kaldı ya satılırsa kalmazsa diye düşünüp duruyorum.

vucud yorulmustur belki artik litchi
karnim agriyor sanci gibi, wc yede gittim ama geçmedi
sali ola hayrola , dr a nst ye sokun diycem bakalim ne diycek

senin kabizlik isi noldu

ben aci yedigimden beri gunde iki kez çkiyorum nerdeyse

Katı bişey yememeye çalışıyorum. Ben zaten hep acı yiyen biri olduğum için acı pek etkilemedi. Düzene girsin diye uğraşıyorum inşallah girer.

Back
X