herkes emirr diyor ne var bu emirde anlamiyorumkiOyum Emir'e:))
Ben o kazma dişli esmer adam varya ona bayılıyorumbnde izliyorum onu kız şişko erkek istiyor onu taşısın die ne güldüm onaa
yok yokkk kura isine giremem ya esim çikarsa o riski goze alamam : )))
isinamadim hiçç isme
ben o zaman emirhaana yogunlasayim
ben ustunde durmayinca adam baska isimler bakmaya devame diyor
baya bi emirhan dedim aslind a1 ay boyunca falan, çocuklaar sorunca emirhan kardesin adi diyoalrdi
sonra nolduysa guzelim isim araay gitttiii : (
okulda sorun olmaz TR de deilimki : )))))Mete den yana kullanıyorum . Demir emir cok bu dönem , cocuk okulda Fenalık geçirmesn:)
metehanada okey der ama ben sevemedim meteyi,onceden ben dalgasina mete diyordum adam cidddiye aldi iyimi, sen soyluyordun bu ismi diyor simdi : )))Ben de meteyi beğendim emirhani esin istiyorsa aslında metehan da güzel
Kafa gidik bende demir yok o yok bu yok derken :) o zmn sıkıntı yokokulda sorun olmaz TR de deilimki : )))))
mersi canim oy kullandigin için
nasil yani ? kp ismi mi sneinkiArkadaş bi isim sıkıntısına giremedim . Bana soran yok ztn :/ damızlık alınmışım belli .
Bilmem kulağa güzel geliyor Emreyede yakışıyor.Oğuz adını da severim ama kardeşimin oğlu Oğuz ondan koyamadık Okan' a alternatif olabilirherkes emirr diyor ne var bu emirde anlamiyorumki
emreye çok benzedigi için istemiyorum, kabul etsem esim bayilacak çok istedi ama beni ikna edemedi haaaa bide okanimiz varr onuda sevmedim esimin fikri
Evt :) ataerkil stylnasil yani ? kp ismi mi sneinki
İlk doğumumdan kalma kuyruk sokumumda eğrilik var.ben sorunu bilmiyorumki orasini kaçirmisim
bel fitigi faaln mi var ?
Aman onamı bakcam be gitcem olcam sezeryanımı. Normalde kocamda normal doğumdAn yanaydı hep, ama kızımdaki halimi gördü şimdi ağzını açmıyor. Ne çektim be esoba:)Ben anlamıyorum sıkıntıyı sen çekmişsin, bir daha yaşamak istemiyorsun ve kimse garanti edemiyor bir daha yaşamaycağını.
Yani diretmenin ne anlamı var anlamadım.
Kadın doğumcu bilemezki senin k.sokumunda tekrar problem olur mu diye neden baskı tapıyor.
Ağlıycam amaa
yumusak g fransizcada yok canim telafuz edemezler onu : ((Bilmem kulağa güzel geliyor Emreyede yakışıyor.Oğuz adını da severim ama kardeşimin oğlu Oğuz ondan koyamadık Okan' a alternatif olabilir
Benim de Emin ismi çok hoşuma gidiyor.herkes emirr diyor ne var bu emirde anlamiyorumki
emreye çok benzedigi için istemiyorum, kabul etsem esim bayilacak çok istedi ama beni ikna edemedi haaaa bide okanimiz varr onuda sevmedim esimin fikri
Geliyorlar bazen. Bugün aşırı duygusalımSenin niye Can'ın sıkkın yaof
yanina koy bi isim kabul gormuyormuEvt :) ataerkil styl
Teşekkürler canımCanım hergün 2 tane muz 2 bardak süt badem Fındık Fıstık
himm guzelmisssBenim de Emin ismi çok hoşuma gidiyor.
Paso yiyin hamur işleri,yağlı ekmekler ama o kilo 58. İyi valla haksızlıl değil mi!?
Aahh ahhhsen kaç yasindasin fistigim? Sanirim 3 cocuklulardan en genci benim harbiden
Ben o kazma dişli esmer adam varya ona bayılıyorum
Hiç konuşmasa yinede komik geliyor.
Çok acuktım.yav.ekmek bilem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?