2015 Şubat Anneleri

Bayanlar şu emzirme biberonu kaynayan suyla kaynatıyor muyuz?
Yoksa sıcak suya batırıp çıkarıyor Muyuz?

Iki ismi var kp in , ikisi de konuyor neyse diğeri daha az sıradan en azından . Nebilim hep bebek diyorum ben ztn:) önemli değil :) yo sen fena değilsin hiç de, olması gereken o, Çileyi çeken sensin
Memom, memoşum dersin fena mı?
Isınmak gerek tabii. K.pederi çıkar aklında

kiz ne alaka hemseri : )))))))) eskisehir usak falan diycem sandim bende yakinmiyizki benim cogrfaya m çok iyi deildide : )))))
istersen akraba da oluruz sanin saolsun

Ya sen iyice Fransız olmuşsun. Ne demek ne alaka hemseri.Afyonla Ankara dipdibe ya

coğrafyanın iyi olmadığı hic belli olmuyor

Ha 58 Ha 68! Onlar benim normal kilodan az ama siz çocukla uğraşmaktan nasıl kilo almanız.iş güç çocuk
Ben tembel. Aylardır ev yemeği yemedim.aile düzeninin yokki

Sen de bebis olunca görürsün adamı eritiveriyorlar valla. Burada hepiniz çok heveslisiniz bahhsedip de heves kırmak istemiyorum ama bazen yasam enerjim içimden sokulup alınıyor sanki o derece uzuyorlar.sıkıyorsa zayıflama sonra.

Valla canim hem çalışıp hem yemek yapmak zor ben geceleri yapıyordum eşim bana kiziyordu her tarafı yemek kokuttun simdi Nasil uyucaz diye.insan bi yolunu buluyor. Bende gastrit vat genelde dışardan yiyemiyorum zehir oluyor çoğu zaman o yüzden kendi yemegimi kendim yaparım.hic olmadı kahvaltılık çıkarırım yanina birşeyler hazirlarim.

Ee esin ne diyor bu yemek konularına bari o yardim etse.

Oki doki.
Şu deneyimli anneler olmasa ne yapardık.
Bu günümüze kadar bize olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Allah seni hepimiz birşeyler paylaşıyoruz iste canım bizde hemen boyle olmadık ya

Eşim bir aydır mesaiye kalıyor onda geliyor eve ve işyerinde yiyorlar.
Ne yapacak o da patates kızartır salata yapar başka bir şey bilmez.
Zaten On gün aç.dursa yemek demez.
Kahve sigara

Arkadaş 3. Çocuğunu yaptı.
Görmeye gittik. Eski halinden zayıf, göbeği içine geçmiş
Dedik hiç mi kilo almadın.
Ne kilosu diğer iki çocuğun peşinde koşmaktan zayıfladım dedi.

Ah canım ahh boşver onlar iyi olsunda bir şekilde hallederiz.
Hem ayağı kötü olsa daha mı iyi numara yapmasından.
Ben diyorum iyi olsun ağlanmasında bana faydası olmasada olur.
Tabiki iyi olsun canimda ozamn alcikiyken gitme biyerlere dinlen alcin cikincada bana sole yaptim temizlik yemek yaptim demede inandirici olsun yani hem onlari anlatiyo hem ayagim agriyo gelemm diyo nasil bir veliski

Tamam aciyo olabikirde bari bana dun temizlik yaptim bende evi silip supurdum deme dimi ama ozamn altinda baska seyler ararim
Insan genelde en yakınını kırıyor . Haklısın sen en ihtiyacın olan dönem .. Bi de ağırımıza gidiyor bi çok sey farklı olur sanıyor insan ama şartlar değişik olsa bile insanlar hep aynı oluyor .

Yazık ya, ne kdr yorucu ve yıpratıcı . Yardım eden olmadan bu işler coook zor

Eşim bir aydır mesaiye kalıyor onda geliyor eve ve işyerinde yiyorlar.
Ne yapacak o da patates kızartır salata yapar başka bir şey bilmez.
Zaten On gün aç.dursa yemek demez.
Kahve sigara

Eşin zayıf biri mi peki kahve sigara dediğine göre? Eskiden eşim de sigara içerdi ama keyif için boyle tiryaki gibi değildi.ayda 1 paket filan bitirirdi o derece yani nadir içerdi.ogluma hamile kaldigimi öğrenince ikimiz de bıraktık.kahve konusu eşim de çok sever ama expresso falan içiyor Nasil dayanıyorsa bilmem

Bir de bizim erkeklerimiz de rahat yaa arkadaş. Çocuk orda ağlamaktan ortadan ikiye yarilsa adamın haberi olmayacak.o kadar kadına odaklı kadının tepesine sorumluluk yığan bi yasam biçimi. Sonra diyorlar kadınlar yipraniyor doğumdan sonra. Ne bekliyorsunuz ki herşeye kadın ilgilenirse ne olur? Bak 36 haftaligim hala pazara kendim gidiyorum.oğlumu okula bırakıp alıyorum. Servise yazdiralim dedim gerek yok dedi esim kestirdi attı.öğretmenimiz de ameliyat olacakmış bugün girdi bizimkiler tatile e sonra da gerçek sömestr gelecek o arada çoktan doğum yapmış olurum bebek de toparlanmış olur biraz okulların açılışında yine ben götürür getiririm oğlanı napiyim..

Bir de az kilo alınsa veriliyor canım cidden ama az buz kilo da almadik sen kaç kilo aldin oba?

Kendin yaz kendin cevapla oldu ben de yatmayı deniyim biraz. İyi geceler anneler ve kuzucuklari​

Kendin yaz kendin cevapla oldu ben de yatmayı deniyim biraz. İyi geceler anneler ve kuzucuklari​
Iyi geceler hepinize çok yazmiyorum bende okuyorum bütün yorumlari uykuda yok artik bende çok kilo aldım ve yoruldum artık dogsun istiyorum 15 yaşında buyuk oğlum 10 yasinda iki numara buda 3. Bakalim rabbim sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inş.

Maasallah oğlun 15 yasında demej,sen kaç yasindasin peki? Bir de ne kadar kilo aldın ki canım hepimiz aldık bak ben 18 kg aldım belki 20 olmuştur bile dur yarin tartilayim..
Uyuycam diye çıktım koluma bacagima sinek ısırığı gibi batıp beni kasındiran iğrenç bi kasintim var.hastalık desen değil psikolojik desen değil ama bazı geceler uyuyamama sebebim bu oluyor. Tam dakucam bacagimi sinek ısıtıyor sanki onu kasiyorum bu sefer koluma geçiyor onu kasiyorum ne bileyim sırtımda oluyor nerde olacağı belli de olmuyor sinir ediyor beni. Görünende de Bisey yok ne kızarıklık ne pütür. Artan hormonlardan dolayı oluyormuş sanırım artik şöyle bi rahat uyku çekmek istiyorum

Ben ole hergun kasiniyorum bacim bak uyuyamiyorum sabah ezanindan sonra uykuya daliyorum anca duzenim iyice bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…