2015 Şubat Anneleri

Ben de kasik aldim olurda sut olmazsa emmezse diye.bi de bi tanidigimiz yeni dogum yapti sut olmamis hemsireler siringaya mama cekip gogsune damlatmislar ordan beslenmis anne kokusu duysun diye.cok mantikli geldi bana

Ben utu masasi disindakileri yaptim ama bu kadar uzun sürelerde ve sık değil.. Eşimeokudum simdi yazdiklarini.. Ogrensinde yardimci oldu. Diye.. Bugün beni amuda kaldırmaya kalkti basim AĞRIDI 1 saat :) tobe allahim ne halleere düştüm mm

İş olsun diye aldık. İki sene emzirdik diyelim iki sene emzirme sutyenimi kullanıcaz sanki.

Ama bu işi vücuda bırakmak lazım bence dönmüyorsa vardır fizyolojik bir sebep, zorla müdahele etmeyin bence.

Ahh canım ne doğru söyledin. İki gün önce derya baykalın programında rastladım kadın çekirdeğe aşermiş hiç parası yokmuş isteyememişte kimseden. Sokakta yerde bulduklarının tuzlarını yalamış öyle gidermiş aşerikliğini. Bunu duyunca ağladım tutamadım kendimi. Çok mahzun oldum çok.

Çok geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış.

Maşallah. En az on kilo vermişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…