Ben de emzirme atlleti ya da sütyenini anlamadım.Hem bebek hepsini alacak ağzına deniyor hem de küçücük bir yer açılıyor.Emzirmek de bebeğin annenin kokusunu alması, koklaması, dokunması önemli değil mi? Sevmedim ben de .
Ben de listenin birinde malt içecekleri Humana caylari falan gördüm ama koymadim çantama koymak lazım mi acaba?
Canım kaynatiyorsun yoksa mikropları Nasil olcek?
Poşet çay gibidir diye dusunuyorum alıp gormuslugum yok amaBen de gördüm listede ne varsa alayım diyorum. Bizim 1. Sayfadaki listeyi çıkarmıştım. Humana Çayı ne bilmiyorum ama hazır bir içecekse alıp koyayım diyorum yoksa Malt koyarım.
Kadının iş hayatında yeri yok onlara göre, yerimiz olsa şartlarımız düşünülür bir emzirme odası konur devlet dairesine mesela , iznimiz olur. Almanya'dan tanıdıklarımız geldi kız da hamileydi 3 yıl ücretli izni varmış , nası bir nimettir o
bebek ek gidaya gectiginde lazim oluyor o kasik zaten. Simdi de cay kasigi yerine kullanirsin. Sonradan da kullanilacagi icin bosa degil yani verdigin paraAçmadım daha, güzel mi kokuyor? Bugün bir kaşık aldım avent ten 25 TL idi. Bana kızanilir herkes. Çantaya konulacaklar listesinde plastik kaşık da görmüştüm. Ilk başta bebiş ememezse sütü o kaşığa koyup gerin diyordu. Sen de kaşık aldın mı canım?
eczanede satiliyor toz seklinde. Sicak suya atip iciyorsun orelet gibiPoşet çay gibidir diye dusunuyorum alıp gormuslugum yok ama
Bu forumda bi arkadas epidural ve spinal anestezi ile ilgili bise paylasmisti.pihtilasma problemi olanlara tavsiye edilmez yaziyodu.bi bak istersen
Istanbul ZEYNEP KAMIL mi15 ocağa ZEYNEP KAMIL hast. den randevu aldım..en erken o zamana vardı..hakkımızda hayırlısı ınsaallah..tabı o vakte kadar doğurmazsam
Gunaydin
Kisin halinyikamaya veren oldumu simdi vericem ama hava kotu nasil yikayip kurutuyolar acaba ya halikar islak nemli gelirde kokar kotubolur diye korkuyorun
canım bu alttan muayene meselesını dert etmeyen kadın yada hamıle yoktur..gecen gun ben bı çatala baktım bı odadan dışarı çıktım,sonra gerı gırdım..yanı muayene olmamak adına sebep aradım kendı kendıme ama bunda bence en buyuk etken mahrem bolgenın alenen açılması durumu,yanı sahsen adıma oyle..ınsan keşke dıyor başka bır yolu olsa da oraya kımse bakmasa..doğum yapmış ve vajınumus yasamamıs bırı olmama rağmen böyle.. dert etme bu yüzden yoksa başka yol ne yapacaksın kabullenmekten başka
Valla bence steril olması açısından kaynatmak gerekiyor.zaten biberonun arkasını okursaniz orda da öyle yazar. Hoş ben biberon emzik vs almadim.
Bnde ondan aldım canım gece düşünce aramadan bulmk iyi olur gibi geldi bnaEmzikte son durum neydi? Alıyor muyuz almıyor muyuz? Alıyorsak avent gece parlayan emzik uygun mu?
Canım dünden beri sütlü bi tatlı istiyor bugünde eşim tesadüfen eve gelirken tatlı alıcam ne istersin diye sordu söyledim valla canım istiyordu diye yesem ne olur ki ya?Litchi canım sen bişi söyle içim rahat olsun arada kaçamak yapsak bişi olur mu ki ? Şimdiye kadar hiç yapmadım
9 aydır ağlıyorum gerçekten.
Ya zaten çok hassas,duygusal ve çabuk ağlayan biriydim hamilelikte on kat katlandı.
İlgisiz kaldım çok fazla
Eşimde hep geç geliyor işleri çok, işi olmadığı günde arkadaşları ile buluşuyor.
Sabahtan beri arıyor açmıyorum ama merak edip eve de gelmiyor. Cts bugün erken çıkıyor ve değerlendirmesi gerek.
Hiç düşünmüyor yalnızken doğarsa bebek ne olur diye.
O kadar rahatki nasılsa amcasını,ablasını çağırır diye düşünüyordur.
Şu hamilelikte resmen düşman olduk.
Bırak ondan bir şey istemeyi onun işlerini bile ben yaparım.
Bizde şimdiye kadar hep ben yaparım,ben çözerim. ev alıcaz misal emlakçı ile ben görüşürüm,krediyi ben çekerim.
Ben en yetenekliyim,kimseye ihtiyaç duymam...vs
Meğersem.duyuyormuşum, ne zayıfmışım.meğer.
Yeni.anladım.
Dokunmadan alamam boyle seyleri. Bakalim gezcez az daha. Ama biri yazmisti kalipli sutyenin emzirmesini aldm diye kimdi ciksin ortaya
bence de fazla. Nornal atlet olsa yeter
kiz sen bu saatte ugramazdin buralara
15 ocağa ZEYNEP KAMIL hast. den randevu aldım..en erken o zamana vardı..hakkımızda hayırlısı ınsaallah..tabı o vakte kadar doğurmazsam
cnm bızde bugun ıstanbul olduk aynıyız senınle:)ben cıcılerını yıkayıp utuleyip yerestırme ısını bıtırdım bi beşiğimizin eksıklerı var bıde hastaneye gturceım cantamı hazırlamadım almam gereken bı kac parca bısı var bebısınkıler tamam da kendım ıcın gereklı olanlar onlarıda yavas yavas tamamlarız artık
Ben de ses yok ama adim atarken iki kez dusunuyorumBen çatırdıyorum resmen oglumun yanına gitmistim sınıfa girdik biraz ayakta bekledim hareket ettiğimde kütür kütür sesler çıktıAllahtan çocuklar çok kuduruyordu kimse Bisey duymadı
Evet uskudar daymis[/QUOTE][QUOT]e2006, post: 38793138, member: 627958"]Istanbul ZEYNEP KAMIL mi
Gel bacim....Evet uskudar daymis
Zeynep Kamil de mi yapacaksın doğumu hayırdır ne oldu15 ocağa ZEYNEP KAMIL hast. den randevu aldım..en erken o zamana vardı..hakkımızda hayırlısı ınsaallah..tabı o vakte kadar doğurmazsam
Gel bacim....
Komsunun yaptigi icime oturdu valla...
yapsamda yedirsem dedim durdum icimden....
ne yapmisti soyle yapim o gun gel hastane cikisi yiyelim icelim keyfimize bakalim
Aman o ne yahu cücük kdr maaşucretli ama tam aylik almiyorsun, buradaki asgari ucretin 4de 1 i civarinda su an izin ucreti
Gerçekten .. Düşündüm de ben yine kendi işimi kendim görürüm o ne sen beceremeZsin höhEvet eskilerde öyle söyler. Yapabiliyorsan bile yapamıyorum diyeceksin derler.
Benim beraber çalıştığım.bir arkadaşım.var kız hayatında çöp kovasındaki poşeti değiştirmişliği bile yok evinde her şeyi eşi yapıyor. Kocam çok yetenekli ben beceremiyorum der işin içinden çıkar.
Geçen işyerinde bir takvim gelmiş kız takmaya çalışırken saat asılıydı saat düştü.
Koca geldi sen onu beceremezsin, bak düşürdün dedi.
Kızda evet haklısın ben beceremedim dedi.
Niye öyle diyorsun dedim. Egosunu şişirdin dedim.
Ben yaparım desem bir süre sonra işler hep bana kalır dedi.
İşyeri kıza ait,parayı kazanan o ama sanki adama muhtaçmış gibi davranıyor.
Yapıma ters mümkün değil davranamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?