2015 Şubat Anneleri

Diğerleri neyse de şu ütü masası işi sakat gibi geldi brz canım ya aman yaparsan dikkatli ol
şimdi yaptım canım.yalnız tek başına yapılmaz yatıp kalkması biraz mesele.ama baya bi oynadı.bu hareketleri yapmaktan maksat bebekleri harekete geçirmek.

anladim canim.ist.da degilim. Zaten gormeden alinnmiyor bu atlet sutyen vs. Bakalim artik eksik kalmasin da canta hazirlicam. Yoksa cantasiz koscaz hastaneye.

Lapiden zararlı olmasın canım ? Bence hamilelikte kullanılmaz.

ah be canım sorma.normal doğum yapabilmek için hastanae hastane doktor doktor gezdim bütçemin 2 katını gözden çıkardım.şimdi benim sıpanın bana yaptığını görüyormusun.zaten hayatımda hiç bi şeyi kolay elde edemedim.her şey için mücadele etmek zorunda kaldım.neyse tevekkül ettim Rabbime.hayırlısı olsun..

iyi geceler hatunlar
bugun giremedim pek nasilisniz doguran yok demi

ben dun doktora gittigimden beri yani basinin çok asagida oldugunu ogrendigimden beri daha fazla hissediyorum sanki asagiya baskiyi
daha haftamiz erken, sancilarimda oluyor napicam boyle bilmiyorum
Alalhim nolur subat ayini beklesin diye dua ediyorum marta dogururum diyen ben : ((((
sali gunude bebek deterjani alip kiyafetleri yikayim, çarsambaya kuru utulerim çantami hazirlarim , oturup dua edicem artik, takipde etmezler açilma yoksa : ((((

dr a nst sorucam yapmaz ama sansimi deneyim : (((
yapmazsa onun için ayriyeten acil e gitmem lazim birsuru ugras dur isin yoksa

napti ki sipan
donmedimi

ben dÖNDÛ DIYE dertleniyom sizde donmedi diye : ))) bak Allahin isine :))))

Çok kafaya takıyorsunuz ondan. Benimde tersti mesela umursamadım döndü ama ben rahatım.çünkü normal doğum.olsun diye. Takmıyorum
Ne denk gelirse o olsun diyorum

Naparsınız hatunlar dogum yapan olmamis sanırim. Biz de şükür sagsalim vardik yerles dinlen derken gece oldu. Cok yoruldum bacaklarim ödem oldu davul gibi. Yarin bi de egitime katilcaz esimle tum gun o kadar yorgunum ki nasil dayancam o kadar saat onu düşünüyorum. Yatmadan bi bakayim dedim halcegiziniz nasıl.

iremguzum canım ütü masasına cesaret edemezsen onun yerine kalçanın altına yastık koyupta yatabilirsin.aynı mantık oluyor.

S serefraz85 dan haber varmi acep gecmise cok bakamadim varmislardir ins

Hazir kasintim yokken yatim azcii dedim kiz uyumadi babasina devreedim dedim allajtan 30 kez odsya girip cikti uykuma etti simdi kasintim basliyo yine bana haram geceler

hoşgeldin sefageldin canım.yarın yorucu bi gün sizi bekliyor.biran önce dinlenmenize bakın.

yat uyu dinlen canim
yarinki ne kursuydu gebelikmiydi, orda dinlenicek yer vardir insallah

napti ki sipan
donmedimi

ben dÖNDÛ DIYE dertleniyom sizde donmedi diye : ))) bak Allahin isine :))))
geçen hafta gittiğimde ne güzel baş aşağı duruyordu bu hafta bi gittik popoyu çıkışa dayamış oturuyo mübarek bebek..

Vardik canim şükür iyiyiz

hoşgeldin sefageldin canım.yarın yorucu bi gün sizi bekliyor.biran önce dinlenmenize bakın.

Saolasin kuzum ya gozumde buyuyor dinlnemeden ama lazım o da insallah bunca emege değer yarabbm :)

seni anlamıştım zaten 61 i kim kullanır bizden başka :)) babam akçaabatlı annem merkezden... evlendim geldim antalyaya...

:)) biz de çarşıbaşılıyız ama sadece izinlerde gidiyorum...

Ben de Trabzon'da yasiyorum 2 bucuk senedir, istanbul'dan geldim eşim burali. Ben de aslen Rizeliyim. Tam bir karadeniz kizi dogurucam simdi dusundum de :))

bebek ek gidaya gectiginde lazim oluyor o kasik zaten. Simdi de cay kasigi yerine kullanirsin. Sonradan da kullanilacagi icin bosa degil yani verdigin para

eczanede satiliyor toz seklinde. Sicak suya atip iciyorsun orelet gibi

Iyi yapmışım o zaman teşekkür ederim tecrübeli annecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…