Bu calistiklarimizin sonraya aktarilmasi icin bir sey yapilmasi gerekiyormuş ama ben bilmiyorum, sen biliyor musun canim?Anaaaamm imzamda da 2 haftaya doğabilir diyo
Bunların da altı kalın öyle yazıyor yani internette gelince görcez artık :)Sabo terlik iyi olur diye karar vermiştik. Ama normal doğum olursa zaten pek gerek kalmaz. Sezeryan olunca yürütüyorlarmış falan o yüzden altı kalın terlik daha iyi gibi.
Basın saolsun canım bende ananeme ve dedeme çok düşkünüm çok iyi anlıyorum seni mekani cennet olur inşallahGünaydın
Doğuran sayısı hala 5 temi ?
Hiç bir mesajı okuyamadım
Çünkü hiç kendimde değilim
Dedem vefat etti , bugün 4 gün oldu bile ...
Ne acı birşeymiş yarabbim. Ölüyorum zannettim
Canım çok yanıyor
O güzel gözlü dedem torunun kızını göremeden gitti
Az daha bekleseydi
Bi öpüp koklasaydı gitseydi
Ama Allah'ın işine karışılmaz , hayırlısı buymuş
Acımızı acıyla unutturmasın bize
Fakat ne olur dua edin.
Annemin birtek babası vardı o da gitti
Aklını kaybetmesinden korkuyorum
Benimde cuma sabahı nişanım geldi
Hastaneye gittik
Sancılarım 70-80lere kadar çıkıyor fakat düzensiz , doktor yalancı sancı dedi
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
terlik kaç para tatlım ? Ben sezeryan olcam az fiyakalı olim ama dimiBunların da altı kalın öyle yazıyor yani internette gelince görcez artık :)
Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
Seninde mi ilk bebeğinBen 33:))
Benim eşim ciddi ciddi Avrupaya gitmemi istedi biliyo musun ben yalnız başıma doğuramam oralarda dedim neymiş akrabalarımız varmış hayatta gitmem sensiz valla dedim. Ama en çok askerlik için isterdim zaten bu durumda da vicdani red yapmayı düşünüyorum :)Bende istemiştim valla da kısmet olmadı işte..eşim 2.çocuğa artık diyor da onda da eylulum demez mi ben üvey evlat miyim beni niye amerikada dogurmadiniz :)) daha da amerikaya gitmem hıh
Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Kendinize iyi bakın
Günaydın kizlar,
Dun hic giremenistim. Aklim kaldi ama sizde , sımdi okudum doğuran falan olmamış :)
Dun analık izni için sgk anlaşmalı bi hastaneye gidip rapor aldım. Doktor 40ı beklemez bu 1-2 haftaya gelir dedi. Şoklardayımp.tesi kendi doktoruma da gitcem bakalım o ne dicek. 1-2 hafta çok yakın ya, ben daha küçüğüm
hemen hazirliklara baslasak yetisir miyiz. E cok zorunds klinca yapiyorlardir sezeryan da. Binde bir. Geliyorum ben : ))
gecmis olsun canin. Knama cok muydu nisan gibi mi
Anaaaamm imzamda da 2 haftaya doğabilir diyo
Sabo terlik iyi olur diye karar vermiştik. Ama normal doğum olursa zaten pek gerek kalmaz. Sezeryan olunca yürütüyorlarmış falan o yüzden altı kalın terlik daha iyi gibi.
Ben de toka bant falan takamam da fotolarda gosterMelik olsun iste kafamda :) yanımda bulunsun da takamazsam takamam en azindan niye tacim yokmuş demem ilerde fotolara bakarken :)
Bunların da altı kalın öyle yazıyor yani internette gelince görcez artık :)
Kızlar ben de sabodan aldım dolgulu terlik kırmızı aldım :) ben zaten internete bağladım kendimi gidipte uğraşamıyorum diye saboterlikdünyası diye bi site var bir hafta olmadan geldi 75 tlye aldım tavsiye ederim hem şık hem rahatterlik kaç para tatlım ? Ben sezeryan olcam az fiyakalı olim ama dimi
Burası içinde bulunduğunu soluyo 36+1 im ben. Çok fark ediyo ya
Bende biran önce vakit gelse dogursam diyorummmm
anladim canim. Zamanini bekler ins az daha dursun bizim bebekler sonra gelsinler. Az kaldi artik boyle seyler normal sanirimSaol canim.cok degildi. Peceteye geldi biraz ic camasirimada geldi. Hastaneye gittigimde durmustu. Nisan gibi sanirim. İnsanin basina ilk kez gelince ne oldugunuda anlamiyor. Dinleniyorum bakalim
Canım ilk bebişin Beyza kaç haftalık Doğdu?
Kızlar ben de sabodan aldım dolgulu terlik kırmızı aldım :) ben zaten internete bağladım kendimi gidipte uğraşamıyorum diye saboterlikdünyası diye bi site var bir hafta olmadan geldi 75 tlye aldım tavsiye ederim hem şık hem rahatkrizantemcik canım kırmızı lohusa tacını nerden aldın çok beğendim bende alayım :)
Basın saolsun canım Allah kolaylık versinGünaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Kendinize iyi bakın
bebek zayıftıda neden 38 de aldı..ne kadar dursa kar degılmıdır?canım ilk kızım Azra; 38 haftalık dogdu.. Bilirsin belki yazdım çok kere hashande gibi kilo almamıştı. Ve seezeryanla 38 haftalıkken alındı. 2100 gram olarak dogdu.... Çok miniktiiiiii..
Şimdiki kızım Beyza; 2600 gram. Bu ayın 8 inde başka doktora gitmiştim. 10 gün mongünn erken alırız demedi. 38-40 haftası dogum olur dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Bende anlamadım. Sancımınmı gelmesini beklicek.
İlk kızımın doktoru sancı çekmeni istemiyoruz magnezyum iç dedi. Bakalım ne olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?