sanırım bızde oğlumuza yiğit ismine karar verdik gibi soylerken yumuşak ğ hoşuma gtmıyo ama napalım artıkKızlaar sizce yiğit mi kerem mi güzel ya hala bir işim belirleyemedim
Günaydın
Doğuran sayısı hala 5 temi ?
Hiç bir mesajı okuyamadım
Çünkü hiç kendimde değilim
Dedem vefat etti , bugün 4 gün oldu bile ...
Ne acı birşeymiş yarabbim. Ölüyorum zannettim
Canım çok yanıyor
O güzel gözlü dedem torunun kızını göremeden gitti
Az daha bekleseydi
Bi öpüp koklasaydı gitseydi
Ama Allah'ın işine karışılmaz , hayırlısı buymuş
Acımızı acıyla unutturmasın bize
Fakat ne olur dua edin.
Annemin birtek babası vardı o da gitti
Aklını kaybetmesinden korkuyorum
Benimde cuma sabahı nişanım geldi
Hastaneye gittik
Sancılarım 70-80lere kadar çıkıyor fakat düzensiz , doktor yalancı sancı dedi
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
Teşekkür ederim canım :) fotolarda taçsız olmiyim diye aldım valla :) ev botunu hastanede mi giyeceksin sen bilirsin rahat ederim dersen giyebilirsin ama ben bunu hastanede giyip sonra atmayı düşünüyorum eve getirmem hastanede giydigim terliği
Ilk çocugum sezeryandi.sütüm hemen geldi 2 senede emdi cok şükür.inşallah buda öyle olur.bence stres yapmayin.stres sütü cok etkiliyorben cok fazla sorun etmemıstım kendıme dönecegınden cok emındım..ama dr lar benı aşırı strese soktu..ustune sancılarımda başlayınca bugünlerde doğarsa sezeryan olucam korkusu benı panık yaptırıyor..ama gununu beklerse kı ıns oyle olur hıc degılse zamanım olur donmesı adına dıye dua edıyorum..
ve bu ılk doğumum olsaydı gr uğraşmazdım sezo olmamak ıcın ılkı normal olunca bunda amelıyat olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum..ben doğumdan hemen sonra kızımı emzırebıldım bu oyle kuvvetlı bır hıs kı herseyı göze almaya değer ..sezeryan olursam sutum gelmez dıyede korkuyorum cabamın %50 sıde bundan..
Başın sağolsun canım. Allah taksiratını affetsinGünaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Kendinize iyi bakın
oh ne güzel keyif yapıyorsunGünaydın hanımlar bugün hava mis gibi sıcak ben kocayı bıraktım anneme geldim şimdi balkonda Güneşte Çay içiyoruz doğurmadan azıcık Sefa süreyim :)
geçmiş olsun.Allah şifa versin bir an evvel.tam bu zamanda hasta olmaları pek fena.soğuk algınlığı olsa neyse de bu öksürük fena.bizimkinin de sınıfında suçiçeği var.3 kişi oldu.biri sıra arkadaşı .ben de her gün orasını burasını yokluyorum çocuğun.Allah korusun bulaşırsa toptan yandıkannelik zor zanaat veeselamm ..
Oglum fena bi oksurukle uyandi, dundende sesi kisikdi zaten larenjit oksurugu bu taniyorum baska adiyla krup yada 3 gece oksurugu .. çocukda havlama tarzi bi oksuurk oluyor kriz , atak gibi baya bi geçmiyor, ya ilacini vericen ya soguk havaya çikarican
ialcim yok, hafta sonu dr da yok tabi, pencereyi açtim durmak istemedi çok ise yaramadi ..
yarim saatden fazla surdu zar zor uyudu simdi nefes alirken çok hiriltiisi var .. benim doktorum annelerde birer çocuk dr u olmali der hep, te$hisi tedaviyi biliyorumda reçete yazma yetkim yok boyle doktorlugu napicam : )))
bende geri uyyamadim , karnimdaki vuruyor bi tarftan, oglani kucagimada aldim oyle oksurunce Allahim yrdimcim olsun napayim artik : (((
kızlar bu arada bende hiç çatlak yok maşallah
ben çok çatlarım diyordum ama bir tane bile çatlağım yok
ona rağmen özellikle son 3-4 gündür burnum ve etrafında lekelenmeler başladı
burnum bağımsızlığını ilan etmiş ayrı bir renk almış
korkuyorum doğumdan sonrada kalırsa diye
ablamda korkutuyor doğum lekesi kalacak sende diyor
sizde durumlar ne
maşallah canım ne güzel çatlamamışsın. Bende ilkinde çatlamadım. Bundada yok çok şükür.
bende leke yok ama et benleri türedi. İlk kızımdada olmuştu. Dogum yaptıktan sonra geçti.
Benimde 15 gun önce doğum pozisyonu Almıştı ama 3 gun once hareketleri azaldığı için acile gittim ters dönmüşnekadar cok ters bebek var yaa..hanı %96 sı dönüyordu bubebelerın..butun dönmeyecekler toplanmışız buraya..
canım sn nerelisin ? karadeniz diyince; ben trabzonluyum.
Ay hemşolar artıyor desenize bnde artvinliyim kızlar aslen samsundan doğuya kendime hemşo ilan ediyorum herkesiBen de Trabzon'da yasiyorum 2 bucuk senedir, istanbul'dan geldim eşim burali. Ben de aslen Rizeliyim. Tam bir karadeniz kizi dogurucam simdi dusundum de :))
Canım panik yapma stres yapma bol bol dinlen ve dua et inşAllah hayırlısı olur belki çok aşağı inice kanama oldu baskı yaptığından.Kizlar kanamam geldi hastaneye gittik. Nst de sancim cikmadi. Alttan muayene ettiler acilma da yok. Bebegin kafasi inmis ama asagi baya. Dinleneceksin dedi dr. 2 gundur biraz yirdum galiba kendimi. Bir de bu kabizlik mahfetti beni biraz ikindim o bile sebep olabilirmis. Tatbikat gibi oldu bu aksam bize. Ama cok korktumkanamada oldu ya bu bebek cok durmaz gelir gibi geliyo bana..
Aynen bacım dün gece bnde onu düşündüm bu kız nereye kayboldu die doğursaydı herhalde haberi gelirdieslaa annesinde yine galiba görünmediydi.
Başınız saolsun canım mekanı cennet olsun Allah sanada annenede ailenede sabır versin inşAllah.Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Kendinize iyi bakın
Ilk çocugum sezeryandi.sütüm hemen geldi 2 senede emdi cok şükür.inşallah buda öyle olur.bence stres yapmayin.stres sütü cok etkiliyor
Kelimeside kendiside nefretlik bişey canım. Allah kimseye vermesin. Kendi kendinizi tedavi etmeniz ne güzel. Erteledikçe terapistlik oldum ben. Her işte bi hayır var deyip geçiyorum. Bende senin gibiyim işte bebeğim için çok istiyorum normali fakat korkmuyoda değilim ua kendimi sıkarsam bebeğe bişi olursa vs.vs. Bu çatı muayenesinde kendimizi serbest bırakmaya alıştırmalıyız sanırım. Bakalım nasıl geçecek.
göbeğimin bazı yerlerinde et beni gibi ama içi hafif sulu benekler çıktı sonra kendiliğinden geçti ama yerleri duruyor izleri kaldı.
yaaa burnumdaki lekeler geçermi acaba
doğum sancısında terlediğinde yüzünü saçınla silersen leke olmaz dediler hep aklıma geliyor inşallah doğururkende unutmam
Darlar ve boyları kısa. Yani bu göbek.5 dk.da inecek değil
Bende de cok sükür hic catlak yok.yanaklarimin üst taraflarinda kirmizi kirmizi benekler olustu insallah dogumdan sonra gecer.kızlar bu arada bende hiç çatlak yok maşallah
ben çok çatlarım diyordum ama bir tane bile çatlağım yok
ona rağmen özellikle son 3-4 gündür burnum ve etrafında lekelenmeler başladı
burnum bağımsızlığını ilan etmiş ayrı bir renk almış
korkuyorum doğumdan sonrada kalırsa diye
ablamda korkutuyor doğum lekesi kalacak sende diyor
sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?