2015 Şubat Anneleri

mama neden ki

@maral geçmiş olsun canım larenjit illet bir şey eger ağır seyirli gecrme riskini varsa bizim kızan gibi. Bazi çocuklarda solunum yolunu tıkayan ödem yapabiliyor acil müdahale gerekiyor solunum durmasına karşı. Bizim kötü gecrmsti acil müdahale yapılmıştı igne ile müşahede de tutulmustu gecti şükür de zordu epey inşallah cabucak atlatr soğuk buhar makine yok mu. Buzlugu acip karsisnda tut ara ara. Cok geçmiş olsun canım

doner tekrar bebegin. Yani donmemesi cook kucuk ihtimal

hadi gecmis olsun vardiniz sukur

bu takinti yapmak degil. Malesef cogumuz cahiliz dogum konusunda. Dr.lar kandiriyor. Dogum baslamadan suni sanci verip sonrs hop seseryana aliyorlar. Bilincli olmaya calisiyoruz. Gercekten gerekmedikce sezeryan yapmayacak dr bulmaya caliiyoruz. Yoksa saglik hicbirseyden onemli olamaz zorunlu oldugunu bilirsem sezeryan psikolojimi bozmaz. Ama dr gece gelmemek icin vakit harcamamak icin bni kandirip sezeryan yaparsa ozaman psikolojim bozulur.
Avrupada bir sezeryan sonrasi normal.dogum rutin bir uygulama iken arkadaslarimiz burda mucadele etmek zorunda kaliyor.
Malesef bu ulkede bilincli olmazsan guzel bir normal.dogum ihtinali az hele ozelerde.

kizlar normal dogum isteyenler birer birer ben buraya alayim
kimse size istiyonmu diye sormaz çatir çatir dogurturlarr ters duz hiç bi bahaneniz olmaz
hemen hazirliklara baslasak yetisir miyiz. E cok zorunds klinca yapiyorlardir sezeryan da. Binde bir. Geliyorum ben : ))

gecmis olsun canin. Knama cok muydu nisan gibi mi

Ben hep normal yapıcam diye düşünüyorum. Ama hayırlısı olsun tabii. Bundan önce Dr bana ikinci bebişini de normal doğurabilirsin demişti. O yüzden sanırım normal olucak diye düşündüm. Dönmemiş olmasına da takmıyorum aslında pek. Allah büyük hayırlısı be ise o olsun.

gecmis olsun canim. O oksurugi ben de taniyorum. Illa tanisiliyor demek ki. Ilaci ne ne kullaniyorsun. Bize antihistaminik vermisti dr

getir çantani tabiii,siz çantaya fazla fazla koyyorsunuz esyalari paylasiriz benim çantam yok dahaa
benim 4 gun için lsitem var ahstanenin verdiigi sizin listelerden az vallaaa
Yok yok bnm cantam en fakirlerinden annem koydurmadi hicbisi :)) Sen listeni paylassana burda merak ettim :)

Gunaydin.. Safak istanbul olmus.
Aman aman 30 un altina inince canta hazirlarim ben.
Ismini de bulsaydik bebisin

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
yine bütün gece uyuyamadım sol tarafım uyuştu artık hep sola yatmaktan yara olacak
çok şey istemiyorum yaaa 1 akşamcık hadi olmadı 2 saatcik sırt üstü uyuyayım yeter valla

Gece bazen sırt üstü uyuyor buluyorum kendimi yüreğim ağzıma geliyor. Hemen dönüyorum ama ne kadar sırt üstü yattığımı bilemiyorum.

Gece bazen sırt üstü uyuyor buluyorum kendimi yüreğim ağzıma geliyor. Hemen dönüyorum ama ne kadar sırt üstü yattığımı bilemiyorum.

bazen bende de oluyor mesela bu gece yanlamasına yatmışım sırt üstü
sırtımın yarısı havada yarısı yatakta
ama hemen kız tekmelemeye başladı
hareketleri çok sert ve ani oluyor
bazen hiç hareket etmiyor
korkuyorum o zaman
7 de uyandım bu sabah
dayadım sırtımı yatak başlığına oturduğum yerden uyumuşum yarım saat

Ay gece aklıma lohusa tacı almadigim geldi sabah uyanır uyanmaz internetten aldım :) pembe ve kırmızı pijamalarim için 2 ayrı renk aldım :) bi de terlik alayim yanına dedim sonra :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-11-09-36-47.webp
    18 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2015-01-11-09-36-00.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_2015-01-11-09-35-29.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…