2015 Şubat Anneleri

Tatlım, bu havada zaten tek başına artık çıkma.Dışarısı buz gibi artı Allah korusun affedersin hayvan dolu maalesef, çarpıp geçenler , dikkatsiz sürücüler eksik olmuyor ki.Benim eşim de bu gece gidiyor, Allah yardımcımız olsun, bir an önce sağlıkla kavuşalım.Hastane çantan hazırsa gerisi çok da mühim değil.Lazım oldukça alınır ihtiyaçları.

Canım Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.

Basınız saolsun canım

basınız saolsun balım..Allah gerıde kalanlara sabır nasıp etsın..

Canım eşlerimizi Allah bize kavuştursun inşallah. Bebişlerimizi de zamanında sağlıkla bize kavuşturur inşallah Allah. Sadece hastane çantası yetmiyormuş işte sürekli bebişler pisletiyormuş çok kıyafet lazımmış. Olmadı internetten sipariş vereyim bari.

gunaydin hanimlar bu sabah soyundum dokuldum wc ye gittim derekn 70.9 geldim
guyinikken karnim tokken 72 geliyorum o sayilmaz demi bu sabahki sayilir :)))))))))
en az nerde çıkıyorsan ordaki sayılır. benim doktorum kilo takıntılı adamı 7 ay boyunca sinir ettim bana kilo alma dedikçe ben ne kadar dikkat etsemde kilo aldım. geçen ayki kontrolde 1 kilo eksik söyledim yüzündeki mutlu ifadeyi görmeliydiniz. bu ayki kontrolde gerçeği söyleyip söylememekte kararsızım :)

cnm ebebeki tavsiye ederim kargoda falan hiç sorun yaşamdım n11 ve unnadodan uzak dur :)

Canım Kuzular Sağlıklı Doğsunlarda Kıyafetsiz Kalmazlar Çarşafa Sarar Yine Korurus Yavrularımızı Yeterki İyi Olsunlar Para Olduktan Sonra Hepsi Alınır Yapılır

Başın Sağolsun Canım Allah Sabır Versin...

Günaydın kızlar ya dün ve bugün bebeğim önceki günlere göre bayaa az hareket ediyor bi şey yoktur dimi yarın doktor randevum var ama çok hareketliydi azalınca korktum

başınız sağolsun canım,
Allah rahmet eylesin

Oyyy canim yaa hadi kurtuldun ve bu guzrl duyguyu yasadin gozun aydin :) kac kilo dogdu minikler peki? Birde kac haftalik dogmusvoldular sanciylami gittin?

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…