aynen senin gibiyim. Evde bir hafta idare edicek kiyafet aldim. Kanz dan bir tulum aldim cok tatli yenidogan mi alsam 3 ay mi alsam bilemedim. 3500 dogarsa yenidogani bir hafta ancak giyer. Neyse dedim kucuk aldim cogunu sonra alcam bebegi bir goreyim. Giydirilmeden kalan kiyafete tahammulum yok hele kendim begenip aldiysam. Yanimda birileri de olcak ilk bir ay cocuklari birakir gezerim. Olmadi bebegi kanguruya takar gezerim. Evden cikmak ihtiyaci oluyor bahane olsun da cikalim diye dusunuyorum.Bunun Sabırla alakası yok. Insan bebişini kaybedince ister istemez bazı şeylerde acele edemiyor. Alınacaklara gelince. Zaten hepsini ben seçicem ve parasını ben vericem. Sadece gidip alıcaklar. Bu davranışım size farklı gelebilir ama şu aralar koştur koştur bişeyler alabilecek şekilde hissetmiyorum kendimi. Dışarda bir karış buz var eşim iş seyahatinde. Aldığım hastane çıkışı hastaneye yeter. Diğer kıyafetleri zaten seçtiğim bazı Mağazalar var onları yazıcam vericem Kartımı da kv görümce ve ablama gidip alsınlar.
Sezeryan icin zaten 40 i doldurmak cok zor. Bekletmiyorlar. Normli isteyenlere dedim. Cok zor gecmis demekki benim son gunler stresli. Herkes ariyor daha dogurmadin mi yok bebege birsey olur git sezeryan ol bilmemne. Insanin gucu uzuluyorYok be canim ben odaklanmam ilk kizimda sezeryandi ama doktor ultrason tarihini beklemek istedi bundada ayni erken almiyo sezo da olsa dogumu bebek baslaticakmis kiz bebekler erken gekiyo ama nedense hep ole denk gekdi
Benim nevresim sadece Çarşaf yorgan kılıfı ve yastık kılıfından oluşuyor canım. Yalnız yorgan örtülmüyor diye ben yorgan almadım sen aldın mı? Bir de yastık da süs içinmiş zaten yastıkta da yatırılmıyormuş.
Canim yatagi hazirsa kiyafetin cokda acelesi yok bigunde toplu alinabilcek seyler hastane cantani besigini hazirla yeterBunun Sabırla alakası yok. Insan bebişini kaybedince ister istemez bazı şeylerde acele edemiyor. Alınacaklara gelince. Zaten hepsini ben seçicem ve parasını ben vericem. Sadece gidip alıcaklar. Bu davranışım size farklı gelebilir ama şu aralar koştur koştur bişeyler alabilecek şekilde hissetmiyorum kendimi. Dışarda bir karış buz var eşim iş seyahatinde. Aldığım hastane çıkışı hastaneye yeter. Diğer kıyafetleri zaten seçtiğim bazı Mağazalar var onları yazıcam vericem Kartımı da kv görümce ve ablama gidip alsınlar.
Ben uyuyamiyorum ya ayaklarimi yirttim kasimaktan artik kasirken kendimi kastigimi farkettim ole bi kasiniuoki cuma kontrolde ya o igneyi bana vurun yada psikojik destek almam gerekebilir dicem o raddeye geldim uykusuzluk beni mahfetti
Cnm bende ayrıca almadım ama uyku setinde yorgan vardı çok ince. Yastık yok almadım daha . Dün tesadüfen yataşa girdik adam delikli yastık vardı onu tavsiye etti mutlaka alın diye. Bide yorgan vardı ince bambu mu ne? Bunları alırsanız memnun kalırsınız dedi ama daha karar vermedik uyku seti bi gayırlısıyla gelsin. Yorganına bakayım nasıl diye. Bide yastık kullanılmıyor diyor baxıları bende şaşırdım herkes farklı bişey konuşuyor. Ben bide şu piramit gibi olan bebeği yan yatırırken kullanılan bişey var ondan almıştım belki yastığs gerek kalmaz.Benim nevresim sadece Çarşaf yorgan kılıfı ve yastık kılıfından oluşuyor canım. Yalnız yorgan örtülmüyor diye ben yorgan almadım sen aldın mı? Bir de yastık da süs içinmiş zaten yastıkta da yatırılmıyormuş.
O nedemek cnm dogurmadinmi git sezo ol falan siparislemi normal dogumda yeri geliyo 42. Haftayi bile goren olabiliyo yani sorun yoksa bebekde niye sezo olcakmissin cnm insanlarda bi garipSezeryan icin zaten 40 i doldurmak cok zor. Bekletmiyorlar. Normli isteyenlere dedim. Cok zor gecmis demekki benim son gunler stresli. Herkes ariyor daha dogurmadin mi yok bebege birsey olur git sezeryan ol bilmemne. Insanin gucu uzuluyor
aynen senin gibiyim. Evde bir hafta idare edicek kiyafet aldim. Kanz dan bir tulum aldim cok tatli yenidogan mi alsam 3 ay mi alsam bilemedim. 3500 dogarsa yenidogani bir hafta ancak giyer. Neyse dedim kucuk aldim cogunu sonra alcam bebegi bir goreyim. Giydirilmeden kalan kiyafete tahammulum yok hele kendim begenip aldiysam. Yanimda birileri de olcak ilk bir ay cocuklari birakir gezerim. Olmadi bebegi kanguruya takar gezerim. Evden cikmak ihtiyaci oluyor bahane olsun da cikalim diye dusunuyorum.
Aman allah dusmanima vermesin bu illeti cnm bak bu saat oldu hic uyumadim geceden beri kasiniyorum kasimamak mumkun degil duramiyosun kidün bende uyandım her yerim kaşınıyor kaşıdım kaşıdım , aklıma sen geldin , inşallah bende de olmaz kaşıntı , sonra kaşımayınca geçti çok şükür
Canim yatagi hazirsa kiyafetin cokda acelesi yok bigunde toplu alinabilcek seyler hastane cantani besigini hazirla yeter
emzık keısnlıkle olmalı..emmesıyle emzık almasının arasında bağlantı yok memeyı bırakmaz yanı..biberona gerek yok bence..hastane ıcın..ama sonrasında mutlaka alışmalı derımya bugün bazı arkadaşlar hastane çantana mutlaka emzik ve biberon koy dedi bazılarıda kesinlikle koyma alıştır zorla emmezse bile dedi. kafam karıştı alıp koysammı sizler ne yaptınız
birde awent ve dr browns mu ne aynı marka mı
benımde aynen dedıgın gıbı..dun aksam ağladım hüngür hüngürKorkuyorum ya ondan heralde, bi de hareket edemiyorum her yerimde bi acıma hali
dun bende havayı oyle güzel acık görünce cok heveslenmıstım ıyı olacak bundan sonra dıye ama bugun kı hava akıllara zarar..delı gıbı yağmur yağıyor saatlerdırKızlar yarından sonra yine soğuk hava dalgası geliyormuş.Bugün disardaydik ben de ne kadar sevinmistim havalar artik biraz olsun isinacak diye çünkü bu kadar soğuk çok fazla geliyor.bebekler de soğuk havalara kaldı ilk zamanlar sağlık ocağı bırakmaz yakamizi su asiydi bu asiydı derken..Allahtan oğlum evde aklim bi de onda kalmicak öğretmeni bacağından ameliyat olacakmış erken tatile girdiler.
Somestrda planı olanlar için guzel.ya biz nereye gidek
sen yıne dıyebılmıssın ..ben deseydım bunu ben buraya temızlıgemı geldım der bı ton da laf söyler gemılerı yakar gıderdıBnmki etti zaten. Yok bi elin fırının üstünde olsun buzdolabını niye temizlemedindedim temiz olsam sizi çağırmazdım. Manyak mıdır ne
annem yanımda olsa dısarda adam boyu kar olsa ben yınede ıse gıtmek ısterdımGunaydiiiinnn,
Dunku hava nerde bugunku nerde :/ kapkaranlık booooolll yağnurlu... Neyse artık işe gitmeyen ve yanında annesi olan biriyim :)
sudokrem pısık kızarıklık ısılık vs yaralara ıyı geliyor cıdden..ama ben pısık olmadan krem sürenlerden degılım..yok yere nıyebebegın hassas cıldıne ılac suruyum kı ? bırde doğal urunlerden yanayım..kızımda nerdeyse hıc pısık derdımız olmadıPişik kremi için Önerilen o muydu? Yazmamışım da arayıp duruyordum. Deneyimli anneler mi önermişti tekrar söyleseler.
Pişik olmadan mı sürüyoruz peki canım?
Benin doktorum da öyle diyor normal yapmaya zorlayacak ama sezeryanda bebeğin kendisinin gelmek istemesini beklemektfn yana. Bu haftalarda artık bebek kendi gelmek isterse sorun olmaz dedi yeterki doğumu başlatsın. Yani artık sancıyla suyla doğurmaktan korkmayın kızlar ister normal ister sezeryanYok be canim ben odaklanmam ilk kizimda sezeryandi ama doktor ultrason tarihini beklemek istedi bundada ayni erken almiyo sezo da olsa dogumu bebek baslaticakmis kiz bebekler erken gekiyo ama nedense hep ole denk gekdi
Aman allah dusmanima vermesin bu illeti cnm bak bu saat oldu hic uyumadim geceden beri kasiniyorum kasimamak mumkun degil duramiyosun ki
Amin cnm allahbrahmet eylesin mekani cennet oksun sizlere sabir versin cnmGünaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?