- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Benimkide Öle Eski Sert Hareketleri Yok Çok Az Hareket EdiyoGünaydın kızlar ya dün ve bugün bebeğim önceki günlere göre bayaa az hareket ediyor bi şey yoktur dimi yarın doktor randevum var ama çok hareketliydi azalınca korktum
Bilmiyorum burda herkes annesiyle kv siyle alışveriş yaptı. Ben yalnızım. Annem de aldım dedi bakalım nasıl şeyler almış. Kv ihtiyacın olursa söyle dedi. Hastanede giydireceğim şeyler var çok şükür. Evde de var. Bir iki gün içinde hepsini kirletecek olursak kv ye söylerim gider alır.
hahahahhaah hiç gulecegim yokduuuuBnmki etti zaten. Yok bi elin fırının üstünde olsun buzdolabını niye temizlemedindedim temiz olsam sizi çağırmazdım. Manyak mıdır ne
Gerçi hafta hafta internetten takip ediyorum ordada yazıyo ama kafama takıldı işte zamanı gelsede Allah'ın izniyle saglikla kucağımiza alsakBenimkide Öle Eski Sert Hareketleri Yok Çok Az Hareket Ediyo
adam $ok olacak o 1 kiloyu fazldan duyunceen az nerde çıkıyorsan ordaki sayılır. benim doktorum kilo takıntılı adamı 7 ay boyunca sinir ettim bana kilo alma dedikçe ben ne kadar dikkat etsemdekilo aldım. geçen ayki kontrolde 1 kilo eksik söyledim yüzündeki mutlu ifadeyi görmeliydiniz. bu ayki kontrolde gerçeği söyleyip söylememekte kararsızım :)
Unnado kabusum bnm de böyle rezil bi site yok..adını görünce bile tüylerim diken diken oluyorcnm ebebeki tavsiye ederim kargoda falan hiç sorun yaşamdım n11 ve unnadodan uzak dur :)
Ben de geçen normal istiyorum dedim bi oturmada , öcü görmüş gibi bakanlar mı dersin , normal doğum sonrası kotü seyler basına gelen bebek hikayeleri mi .. Bunlar da hep sezo olan kadınlar . Dedim alınmayın mecbur olursam Benm de başka şansım yok sonuçta denemek istiyorum ablam 3 saatte doğurdu belki ben de Yaşar'ım , yok yok sen sezo ol cok tehlikeli , siz nası doğdunuz dedim baktım gerginlik oluyor daha duymamazlıktan geldim konu kapandı oleO nedemek cnm dogurmadinmi git sezo ol falan siparislemi normal dogumda yeri geliyo 42. Haftayi bile goren olabiliyo yani sorun yoksa bebekde niye sezo olcakmissin cnm insanlarda bi garip
Çok güzeller canım Güle güle kullanmayı nasip etsin allahımbızımde ılk. bıze de kımse sunu alın bunu alın. bi el atayım diyen olmadı. annemle kv kendılerıne gore bısıler aldılar battanıyedır hırkadır. ben aldıklarımdan bıkac ornek koyayım.
Canım başınız sağolsun
Evet cnm malesef ben memnun kalmadım hem sipaişler geç geldi hem bi tanesi ni kafasıns göre istemediğim bişey yollamışlar iade başka bir sorun oldu. Ama orda bir sürü mağaza var belki sana iyisi denk gelirn11 in kargosu mu kötü ? hafta sonu narenciye sıkacağını ordan istedik
Evet cnm malesef ben memnun kalmadım hem sipaişler geç geldi hem bi tanesi ni kafasıns göre istemediğim bişey yollamışlar iade başka bir sorun oldu. Ama orda bir sürü mağaza var belki sana iyisi denk gelir
Annesi güle güle giydir, özellikle tavşanlıya bayıldım.bızımde ılk. bıze de kımse sunu alın bunu alın. bi el atayım diyen olmadı. annemle kv kendılerıne gore bısıler aldılar battanıyedır hırkadır. ben aldıklarımdan bıkac ornek koyayım.
Basınız saolsun canımGünaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..
Yok söylemedi ben burda herkes Üstüme gelince anneme patladım bişey de almadık diye de o zaman dedi ben aldım diyeyaw biz bebişi sağlıkla kucağımıza alalım öbür şeyler çabucak olur görüşündeyiz. Önemli olan yavrumuza kavuşmak.
Yorgan kılıfına battaniye koyarım diye düşündüm ben de. Soğuk olursa onun üzerinde yatırırım diye düşündüm. Bir de kundak battaniye alayım diyorum uyurken sarıyormuş.
yok valla korkum yok son kontrol bide doğumda görüşürüzadam $ok olacak o 1 kiloyu fazldan duyunce
sen yine 1 kg eksik soyle yuregine inmesin dr un :))))
benim dr bisey demiyor kiloma,kazak kalin ondan çok ççikiyorum diyorum guluyor:)))
yok canim burda degil kendi cevremde dedim. Benim sulale 40 i bitirmeden cikarmiyor. Hatta teyzemin biri 25 gun gec dogurmus. Rahim agzimiz cok mu uzundur nedir
Bunun Sabırla alakası yok. Insan bebişini kaybedince ister istemez bazı şeylerde acele edemiyor. Alınacaklara gelince. Zaten hepsini ben seçicem ve parasını ben vericem. Sadece gidip alıcaklar. Bu davranışım size farklı gelebilir ama şu aralar koştur koştur bişeyler alabilecek şekilde hissetmiyorum kendimi. Dışarda bir karış buz var eşim iş seyahatinde. Aldığım hastane çıkışı hastaneye yeter. Diğer kıyafetleri zaten seçtiğim bazı Mağazalar var onları yazıcam vericem Kartımı da kv görümce ve ablama gidip alsınlar.
Pişik olmadan mı sürüyoruz peki canım?
bızımde ılk. bıze de kımse sunu alın bunu alın. bi el atayım diyen olmadı. annemle kv kendılerıne gore bısıler aldılar battanıyedır hırkadır. ben aldıklarımdan bıkac ornek koyayım.
Hımm maaşallah bebişler de o zaman 4 kga yakın doğuyordur değil miValla şimdi bile zor geliyor.4 hafta daha dursa nasıl olur bilemiyorum.Zaten son günlerde anne de bebek de çok kilo alıyor.Nefes alamıyorum sanki mattika.Karnımdan oturamıyorum yatamıyorum ne bileyim.Bugünlerimize de çok şükür ama bu hamileliğim de ayrı bir zor geçti.Belki kızım ters duruyor diyedir bilmiyorum.
Geç doğurma işinden ben korkuyorum hep çevremde duyduğum bebek kaka yapmıs kakasını yemiş filan oluyor o yüzden nerde 40. haftasına yaklaşan bebek olsa aklıma hemen kaka yeme olayları geliyor.Allahım yardım etsin..
Ben bebeğini kaybettiğini bilmiyordum canım kaç aylıktı peki?
Çoğu kişi o görüşte ama adı üstünde pişik kremi yani içinde cildin tahriş anında düzeltecek şeyler var,e benim bebeğimin poposunun buna ihtiyacı yoksa neden ben o maddeleri bebeğime vereyim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum,belki aynı hesap değil ama nasıl güneş yokken kullanmıyoruz güneş kremimizi , ben de bebeğin poposuna bakıyorum eğer hafif kızarıklık varsa çok da pişiğe dönüştürmeden sürüyorum.Ama eğer zeytinyağı filan süreceksen her zaman sürülebilir ama bu fabrikasyon şeyleri sürmek bana göre yanlış.Tabii her annenin kendi tercihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?