2015 Şubat Anneleri

herkese merhaba
öncelikle pkasss başın sağolsun. allah sabır versin. benimde oğlumda nişan gelmişti ayn hafta doğum oldu sabret sancılarda varsa doğuma az kalmıştır. bir sancıda doğurursun inş.

Birde bu çanta konusunda çoğu anne adaylarının çok stres yaptığını gördüm. kızlar emzik, biberon, bez gibi şeyleri kendinize stres yapmayın hastane çevresinde olabilecek şeyler. anlamadığım bir konuda bir arkadaş bazı hastaneler mama veriyor yazmıştı şok oldum gerçekten. bazı annelerin zaten ilk gün sütü gelmez nedemek mama. sürekli emzirilecek ki bebek süt salgılansın. lütfen böyle bir hata yapmayın. benim ilk gün hastanede gelmedi ama eve geçtikten sonra ılık bir duş aldım akşamı geldi oğluşumda emdi bir güzel.
Kesinlikle hemen biberon vermeyin derim. uzmanlarda böyle diyor. Emzirme ile ilgili bir çok yazı okudum ve iyi bir dr mamaya karşı oluyor zaten (bazı durumlar hariç)
Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. iyi şyler düşünün

Hadi yaw belki yerlerde kar tutmazsa gidilebilir.

Bende pazartesi sendromu falan kalmadu.
Gece uyumayınca saat ona kadar uyuyakalmışım.
İğne vurulacaktım kaldı.
Kahvaltı falan derken 12 oldu.
Şimdi çıkıcam hastane için,sabahtan en az on kişi aradı iş için.
Hep hastaneye gideceğim gün işleri çıkıyor.
Bebek doğunca nasıl olacak bilmiyorum.
Koştururarak hast.gidip ordan işe geçmem gerekiyor.

G g_albyrk e sutumuz gelmezse 1 gun ac mı kalcak bebek sut gelmeyınce bıraz beklıolar gelmezse hastane mama verıo zaten dırek. gercı ben sut sagma makınası da aldım. eger gelmezse onunla da masaj yapmayı denerım. umarım böle problemler yasamayız. ama ben her duruma hazırlıklı olmak ıcın bıberonu mamasıdır emzıgır hepsını cantaya koydum.

Gereksiz tabii ya. Bana sormamis sorsa asla aldirmazdim guya surpriz yapti. Baya surpriz oldu :) neyse artik geldi bile yapacak bi sey yok kullanicaz. Unutmaya calisicam :)

Ben de aldım indirimlerden, Vakumluya yerleştirdi kaldırdım
ben hep alirim çocuklara , simdi aldigimi onumuzdeki sene giyerler bebkken kestirmesi daha zor, buyudukçe kolaylasiyor kilosu boyu belli oluyor geliisimi alisilmis neyse oyle gidiyor falan ..

ogluma su an 5 yas bulursam aliyorum kizada 9-10 alicam bulursam , oglan minyon tipli kizim uzun boylu yasina uygun alirsam kuçuk gelir .. ama oglan tam yasina uygun giyyor daha geriden bile geliyor

ben bir doğum yaptım, görümcem 3 doğum yaptı ve bir çok arkadasıma sahit oldum hiçbirinde ne özel hastane ne de devlet hastanesi mama vermedi. eskiler bir veya iki çay kaşığı şekerli su verirler. tabi yanlış bilgi vermek istemem fakat yinede çevrenizde doğum yapanlara danışın derim. hadi mama verildi diyelim ama biberona gerek yok kaşıkla verilebilir. ilk günden biberona alıştırırsanız bebeğin emme reflexinin gelişmesine izin vermezsiniz.

Basin sagolsun canim

kızlar Tomris'in Emzirme notlarını lütfen okuyun zaten her bebek kitabında da sütün emdikçe geleceği ve artacağı yazıyor... mamada verseniz bebekleri emzirmekten asla vazgeçmeyin....
kesinlikle bende okumanızı tavsiye ederim orda da biberon kullanılmaması gerektiğini sürekli vurgulıuyor

Eltimin sütü gelmedi ve hastane mama verdi.Sonra sütü geldi şükür, ben de süt sağma makinesini yanımda götürmeyi düşünüyorum.İnşallah ihtiyacımız olmaz hiçbirimizin de gelir hemen.

Hastanede ogluma yalanci meme vermislerdi, iyi ki de vermisler. Cunku arkadasimin bebegi daha sonra ne meme ne biberon kullanmadi, annesinin memesini cok amacli kullandi. baslangicta verilmeyince sonradan alismiyo sanirim bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…