goruntu güzelde bızım burda kıs olmazdı hıc kar bıle durmazdı yerde esımde buna güvenerek kar lastıgı almamış.aksı gıbıde acayıp yağıyor ve bugun gebzeye gıtmemız sart.
evdekı hesap carsıya hıc mı hıc uymadı..dunku hava nerde bugünkü nerde
benim eşimde e bebekte beğenmişti , 200 falandı galiba dediğin gibi bişeydi , aldırmamıştım gereksiz o kadar para vermek ama madem almış unutmaya çalış , yoksa küveti her gördüğünde içine oturur
ben hep alirim çocuklara , simdi aldigimi onumuzdeki sene giyerler bebkken kestirmesi daha zor, buyudukçe kolaylasiyor kilosu boyu belli oluyor geliisimi alisilmis neyse oyle gidiyor falan ..Ben de aldım indirimlerden, Vakumluya yerleştirdi kaldırdım
ben bir doğum yaptım, görümcem 3 doğum yaptı ve bir çok arkadasıma sahit oldum hiçbirinde ne özel hastane ne de devlet hastanesi mama vermedi. eskiler bir veya iki çay kaşığı şekerli su verirler. tabi yanlış bilgi vermek istemem fakat yinede çevrenizde doğum yapanlara danışın derim. hadi mama verildi diyelim ama biberona gerek yok kaşıkla verilebilir. ilk günden biberona alıştırırsanız bebeğin emme reflexinin gelişmesine izin vermezsiniz.G g_albyrk e sutumuz gelmezse 1 gun ac mı kalcak bebeksut gelmeyınce bıraz beklıolar gelmezse hastane mama verıo zaten dırek. gercı ben sut sagma makınası da aldım. eger gelmezse onunla da masaj yapmayı denerım. umarım böle problemler yasamayız. ama ben her duruma hazırlıklı olmak ıcın bıberonu mamasıdır emzıgır hepsını cantaya koydum.
Ariyorum ama bulamiyorumCanim bn paylasmistim o videoyu. Telefondan girdigim icin bulamadim mesaji..bnm mesajlar arasindan bulabilirsin sen.
Canım sağolasın, senin de başın sağolsun.Mekanı cennet olsun dedeciğinin de.lluvia87 mekanı cennet olsun , allah size sabır versin inşaallah
Basin sagolsun canimTek tek yazamadım lütfen kusuruma bakmayın , başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun.
Çok yıkıcı birşeydi bizim için, hala inanmıyorum inanmak dahi istemiyorum.
Babamdı o benim dedem değil. Hep o vardı yanımızda , huysuzdu muysuzdu ama dünyanın da en iyi insanıydı. Dedem de yok artık.....
Ahh hayat yaşasan yaşasan kaç sene yaşıyorsun işte. Allah hayattakilerin ömrüne bereket versin.
Bu ara da nişandan kaçgün sonra doğum olur maksimum ? Ben hep bir iki gün sanardım. Henüz birşey yok
kesinlikle bende okumanızı tavsiye ederim orda da biberon kullanılmaması gerektiğini sürekli vurgulıuyorkızlar Tomris'in Emzirme notlarını lütfen okuyun zaten her bebek kitabında da sütün emdikçe geleceği ve artacağı yazıyor... mamada verseniz bebekleri emzirmekten asla vazgeçmeyin....
Eltimin sütü gelmedi ve hastane mama verdi.Sonra sütü geldi şükür, ben de süt sağma makinesini yanımda götürmeyi düşünüyorum.İnşallah ihtiyacımız olmaz hiçbirimizin de gelir hemen.G g_albyrk e sutumuz gelmezse 1 gun ac mı kalcak bebeksut gelmeyınce bıraz beklıolar gelmezse hastane mama verıo zaten dırek. gercı ben sut sagma makınası da aldım. eger gelmezse onunla da masaj yapmayı denerım. umarım böle problemler yasamayız. ama ben her duruma hazırlıklı olmak ıcın bıberonu mamasıdır emzıgır hepsını cantaya koydum.
Çok amaçlı mı kullandı :)Hastanede ogluma yalanci meme vermislerdi, iyi ki de vermisler. Cunku arkadasimin bebegi daha sonra ne meme ne biberon kullanmadi, annesinin memesini cok amacli kullandi. baslangicta verilmeyince sonradan alismiyo sanirim bebis
Canım benim, güzel haberlerle gel inşallah kuzucum,Allaha emanet olun.Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
Ariyorum ama bulamiyorumsagolasin yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?