bır kar yağıyor..akıllara zarar lapa lapa demek az kalır resmen cevız buyuklugunde ..
Hastane mi veriyor lohusa şerbetini yoksa sen mi hazırlıcaksin cnm ? Ben hastane veriyor diye bardak falan koymadim çantama
goruntu güzelde bızım burda kıs olmazdı hıc kar bıle durmazdı yerde esımde buna güvenerek kar lastıgı almamış.aksı gıbıde acayıp yağıyor ve bugun gebzeye gıtmemız sart.Görüntü çok Güzeldir. Burda da uğultulu bir rüzgar var. Karlar buza döndü.
nısan dan sonra haftalarca doğum olmayabılır hemen suyun boşalıp dogumada gıdebılırsın..net bır cevabı yok canımTek tek yazamadım lütfen kusuruma bakmayın , başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun.
Çok yıkıcı birşeydi bizim için, hala inanmıyorum inanmak dahi istemiyorum.
Babamdı o benim dedem değil. Hep o vardı yanımızda , huysuzdu muysuzdu ama dünyanın da en iyi insanıydı. Dedem de yok artık.....
Ahh hayat yaşasan yaşasan kaç sene yaşıyorsun işte. Allah hayattakilerin ömrüne bereket versin.
Bu ara da nişandan kaçgün sonra doğum olur maksimum ? Ben hep bir iki gün sanardım. Henüz birşey yok
Mevsim değiştiği için bebek mağazaları kıyafetlerde değişiklik yapmış hiç tulum alamamıştım ben hep kadifemsi bişeyler istedim dün Tesadüfen akşam yürüyüş yaparken eşimle mağazaya girdik bi baktım ki istediğim tulumlardan gelmiş hemde 10 tl fiyatı şok olduk 2 hafta önce 25 30 du aldık hemen çok şekerler 3 tane 0-3 ay 2 tanede 3-6 ay aldık bence mağazalara yeniden bakın iyi hissedenler
Kıyafet yatak yorgan hiç önemli değil benim kaybım olmadı hemen hamile kaldım buna ragmen daha 2 tane hastane çıkışım var o kadar.Geceliğim bile yok almadım aldıklarımı yıkamadım.Gerçekten önemli değil bunlar bebişler sağlıkla gelsinler gerisi hallolur ne olacak.Strese aceleye her şeyim tam olsuna gerek yok rahat olalım sakince bebişleri bekleyelim.
goruntu güzelde bızım burda kıs olmazdı hıc kar bıle durmazdı yerde esımde buna güvenerek kar lastıgı almamış.aksı gıbıde acayıp yağıyor ve bugun gebzeye gıtmemız sart.
evdekı hesap carsıya hıc mı hıc uymadı..dunku hava nerde bugünkü nerde
geriyi okmuyorum gormeedim cnaim, basin saolsun, mekani cennet olsun insallahTek tek yazamadım lütfen kusuruma bakmayın , başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun.
Babamdı o benim dedem değil. Hep o vardı yanımızda , huysuzdu muysuzdu ama dünyanın da en iyi insanıydı. Dedem de yok artık.....
Ahh hayat yaşasan yaşasan kaç sene yaşıyorsun işte. Allah hayattakilerin ömrüne bereket versin.
Bu ara da nişandan kaçgün sonra doğum olur maksimum ? Ben hep bir iki gün sanardım. Henüz birşey yok
@krizantemcik @Aspirin1987 sağolun canlar..
Tek tek yazamadım lütfen kusuruma bakmayın , başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun.
Böyle diyince rahat oldum canım. Rahatmışım umursamıyormuşum gibi bir izlenim oldu. o yüzden açıklama Gereği duydum. Ruh Halimiz dediğin gibi çok etkiliyor. Sakince bekleyelim yavrularımızı. Allah inşallah onlara sağlıkla kavuşmamızı nasip eder.
geriyi okmuyorum gormeedim cnaim, basin saolsun, mekani cennet olsun insallah
senin nisan ne zamn geldi onuda okumadimkii
Ben de aldım indirimlerden, Vakumluya yerleştirdi kaldırdımbende ucuzlukda bulursam aliyorum buyuk beden, 1 tane 1 yas esofman takimimiz avr ,70% bekliyorum 6 ay body pyjama si için ama simdi fiyat indirimi olan urunler kisliklar, e 6 ay ligi yaza giyer , ince bulursam alirim iste, onceden kiyafet alanlar mevsim geçislerine dikkat edin, ben kiizmda acemiydim ne bulursam aldim çocugunu giyeemdi mevsim uylamdigi için :)))
Güzel haberlerle gel inş cnmBiz de dr görüşmesine gidiyoruz karsiya yoldayız yagmur kar karışık bi acayip hava
Biz de dr görüşmesine gidiyoruz karsiya yoldayız yagmur kar karışık bi acayip hava
as canimslm kizlar kızım 2950 gr imiş sence iyi mi doğuma 3 hafta var sence daha nekadar kilo alir
Bence çok iyi güzelim son günlerde günde 20-30 gr arası alıyormus ki zaten iyi kgsi sen takılma şimdi bunlara kucağına al inş sağlıklaslm kizlar kızım 2950 gr imiş sence iyi mi doğuma 3 hafta var sence daha nekadar kilo alir
Başınız saolsun canım
canim gözden kacrdm sanirim kendi kostrmamdan basiniz saolsun rabbim sabir versin. Nisanin da gelmiş hayirli zamanda hayırlı kolay saglikli dogumun olsun insallah
nısan dan sonra haftalarca doğum olmayabılır hemen suyun boşalıp dogumada gıdebılırsın..net bır cevabı yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?