2015 Şubat Anneleri

Tek tek yazamadım lütfen kusuruma bakmayın , başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun.
Çok yıkıcı birşeydi bizim için, hala inanmıyorum inanmak dahi istemiyorum.
Babamdı o benim dedem değil. Hep o vardı yanımızda , huysuzdu muysuzdu ama dünyanın da en iyi insanıydı. Dedem de yok artık.....
Ahh hayat yaşasan yaşasan kaç sene yaşıyorsun işte. Allah hayattakilerin ömrüne bereket versin.
Bu ara da nişandan kaçgün sonra doğum olur maksimum ? Ben hep bir iki gün sanardım. Henüz birşey yok

Hastane mi veriyor lohusa şerbetini yoksa sen mi hazırlıcaksin cnm ? Ben hastane veriyor diye bardak falan koymadim çantama

açıkçası hastaneye hiç sormadım bunu. ama bardaklarımı aldım ben süsledim bi de onları götürecem. hastaneye bi sorayım bari

Görüntü çok Güzeldir. Burda da uğultulu bir rüzgar var. Karlar buza döndü.
goruntu güzelde bızım burda kıs olmazdı hıc kar bıle durmazdı yerde esımde buna güvenerek kar lastıgı almamış.aksı gıbıde acayıp yağıyor ve bugun gebzeye gıtmemız sart.

evdekı hesap carsıya hıc mı hıc uymadı..dunku hava nerde bugünkü nerde

nısan dan sonra haftalarca doğum olmayabılır hemen suyun boşalıp dogumada gıdebılırsın..net bır cevabı yok canım

kipa da da ff markalı ürünler baya bi indirime girmiş. çok güzel oluyor o markanın ürünleri de. ihtiyacı olan baksın derim.

Böyle diyince rahat oldum canım. Rahatmışım umursamıyormuşum gibi bir izlenim oldu. o yüzden açıklama Gereği duydum. Ruh Halimiz dediğin gibi çok etkiliyor. Sakince bekleyelim yavrularımızı. Allah inşallah onlara sağlıkla kavuşmamızı nasip eder.

burada da başladı kar yağışı. oysaki gece yağmur yağmıştı 2 gündür azcık çıkan güneşin de etkisiyle erimişti karlar. yine başladı. evden seyretmesi süper de, 10 gündür eve kapalıyım iyice bunaldım acil bir durumda da bizim evden bu havada hastaneye gitmek o kadar zor ki

geriyi okmuyorum gormeedim cnaim, basin saolsun, mekani cennet olsun insallah

senin nisan ne zamn geldi onuda okumadimkii

Başınız saolsun canım

canim gözden kacrdm sanirim kendi kostrmamdan basiniz saolsun rabbim sabir versin. Nisanin da gelmiş hayirli zamanda hayırlı kolay saglikli dogumun olsun insallah

Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap saglikla dogsunlar gerisi hallolur

Ben de aldım indirimlerden, Vakumluya yerleştirdi kaldırdım

Başınız saolsun canım

canim gözden kacrdm sanirim kendi kostrmamdan basiniz saolsun rabbim sabir versin. Nisanin da gelmiş hayirli zamanda hayırlı kolay saglikli dogumun olsun insallah

Ami
nısan dan sonra haftalarca doğum olmayabılır hemen suyun boşalıp dogumada gıdebılırsın..net bır cevabı yok canım

hayırlısı o zman
ne kadar içerde kalırsa benim için o kadar iyi
ama nişan geldiğini duyanda gün içinde on kere yoklamasa daha iyi olucak,millete laf anlatılmıyorki
sanki benm elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…