ben hep alirim çocuklara , simdi aldigimi onumuzdeki sene giyerler bebkken kestirmesi daha zor, buyudukçe kolaylasiyor kilosu boyu belli oluyor geliisimi alisilmis neyse oyle gidiyor falan ..
ogluma su an 5 yas bulursam aliyorum kizada 9-10 alicam bulursam , oglan minyon tipli kizim uzun boylu yasina uygun alirsam kuçuk gelir .. ama oglan tam yasina uygun giyyor daha geriden bile geliyor
Bende pazartesi sendromu falan kalmadu.
Gece uyumayınca saat ona kadar uyuyakalmışım.
İğne vurulacaktım kaldı.
Kahvaltı falan derken 12 oldu.
Şimdi çıkıcam hastane için,sabahtan en az on kişi aradı iş için.
Hep hastaneye gideceğim gün işleri çıkıyor.
Bebek doğunca nasıl olacak bilmiyorum.
Koştururarak hast.gidip ordan işe geçmem gerekiyor.
Kendi doktoruma geldim cati muayenesi yapti bebege bakti simdi de nstye baglandim bekliyom. Cati muayenesinde bi se yok, no panic girmeyenlet.diger doktorun 1-2 haftaya dogabilir dedigini soledim olabilir tabi neden olmasin dedi. Yani acikligim falan yok ama olabilirmis de. Hayirli zamanlarda gelsin insallah...
Bi de normal dogum icin 2-3 gunde bir iliskiye girin, prezervatif falan kullanmayin. Spermler rahmi yumusatiyo, kolay dogum sagliyo dedi. Pufff bu halde ne zor bi se onu yapmak
canim gözden kacrdm sanirim kendi kostrmamdan basiniz saolsun rabbim sabir versin. Nisanin da gelmiş hayirli zamanda hayırlı kolay saglikli dogumun olsun insallah
bu arada dünya telaşı işte
kanama olunca hemen gidip yatak odamız için beşik aldık,kurduk
aynı zamanda çokta hafif,eşime ihtiyaç duymadan bile aşağı kata indirip çıkarabilicem
titreşim,sallanma,gece lambası,müzik gibide özellikleri var