sende bendensın nst de 100 lerdeydı sık sık sancılarım dr ılle açıklığına bakacam dıyor benyok doğurmuyorum evıme gıdeyım dıyorumSerum bi kolumda nst takılı 60ı vuruyor aralıklarla pek bisey hissettgm de yok iteklme ya da iceriye hava basiyolar da geriliyor gibi Bisey hissettiğim. Ins serum biter bsy kalmaz da giderim eve. Kot giymistim nasıl rahatsiz etti burnum tıkanık zaten nefes zor alıyorum bitse de gitsek modundayim valla hiç doğurasm yok benm
sende bendensın nst de 100 lerdeydı sık sık sancılarım dr ılle açıklığına bakacam dıyor benyok doğurmuyorum evıme gıdeyım dıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Ay cnm ya hayırlısı olsun ama bence güzel bişey bebeğinde iyi nasıl olsa artık erken doğmuşta sayılmıyor sağlıkla bir avazda kurtulun inşAllah rahat ol kızına kavuşacağın anı hayal et yalnızca :)2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Aynen ben de sinir oluyorum bu laflara. Dusersem pismanligi cok agir olurmus evde oturcakmisim. Gunlerimizi dogum sonrasina atma derdindeyiz ama bebegini dusunmeyen biriymusim gibi konusuyirlar.Okula geldim bugun nerdeyse kovacak millet bni. Niye hala geliyorsun daha dogurmadin mi. Dogurunca sen bakacaksin sanki ay bos laf etmeinler strese girdim
bu haftada gerekvarmıymıs kı ..Ya valla dursun erken daha geleli Iki gun oldu drla bile henüz tanstk arkadas aceleye ne gerek var. Bu ciger gelistrci igne yaplcak olursa bi olumsz tesri yok degil mi
Bende oturunca kalkamiyorum cok fenakızlar ben ayağa kalkınca hemen hareket edemiyorum biraz bekleyip karnımı alttan desteklemem gerekiyor acaba vakit yaklaştı demek mi oluyor bu
Allah saglikla kavustursun bebisine kavusma zamani :)2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
bu haftada gerekvarmıymıs kı ..
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim.Allah yardimcin olsun .2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
allah yardimciniz olsun canim. Sag salim kavusun ins. Esin yola.cikti mi2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
sen de mi acele edicen kuzum bekle az..gunumuz ayni telaslandirma beniSerum bi kolumda nst takılı 60ı vuruyor aralıklarla pek bisey hissettgm de yok iteklme ya da iceriye hava basiyolar da geriliyor gibi Bisey hissettiğim. Ins serum biter bsy kalmaz da giderim eve. Kot giymistim nasıl rahatsiz etti burnum tıkanık zaten nefes zor alıyorum bitse de gitsek modundayim valla hiç doğurasm yok benm
Benimkide çekti kendini bahane buluyo hava soğuk diye artık söylendim ben normal doğurmak istiyorum sen yardımcı olmuyorsun diye sonrasındada bana diyo ki ya doğum başlarsa ya ben sebep olursam suyun gelirse evhamlı yaa kafasına değermiş
yok canim bi kotu etkisi yok ignenin. Dr diyorsa yaptirYa valla dursun erken daha geleli Iki gun oldu drla bile henüz tanstk arkadas aceleye ne gerek var. Bu ciger gelistrci igne yaplcak olursa bi olumsz tesri yok degil mi
dogum sonrasina atmasam da daha bir ay var. En az 20 gun. Napayim eve mi kapanayimAynen ben de sinir oluyorum bu laflara. Dusersem pismanligi cok agir olurmus evde oturcakmisim. Gunlerimizi dogum sonrasina atma derdindeyiz ama bebegini dusunmeyen biriymusim gibi konusuyirlar.
Iyisiniz şimdi değil mi canım,iğne bana da yapılmıştı 32 deAyy hastaneye geldik dr ile tansip anlaştık derken selam verip borçlu ciktik ya biznstde duzenliye yakin agrilar dalgalnmalar cıkti benm popo dayiyor ittiriyor dediklerim kasilmaymis meger ogrenmis olduk. Takibe aldi birakmadi dr erken diye serum verdi serumdan sonra nst tekrarliycak duzene girerse gonderrm girmezse ciger gelistrci igne yapmak gerekebilir dedi. Ya istanbula yetseyim derken bunu kastetmemstim ki ben erken daha insallah gecici yalancidir doktrla bile yeni tanistik daha ya idrar tahlili de verdik bazen enfeksiyon yuzunden de boyle sanci gorunebliyormus hayirlisi bakalm da ins dursun kizan yerinde hazir deglm daha islerim var dinlenip keyif yapacam anamda dur kız yerinde
Ayy Allah yardımcın olsun cnm ama 38 desin Benimkide okadar durur inşallah2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
allah yardimciniz olsun canim. Sag salim kavusun ins. Esin yola.cikti mi
sen de mi acele edicen kuzum bekle az..gunumuz ayni telaslandirma beni
Bnm de aklıma o geliyor , cok hareket etmemeye çalışalım bakalm bi deZamanında gelsin bebişler inşaAllah. Nerde hangi hastaneye gidiyosun canım?
MaşaAllah bebişe. Anacım siz ne yiyosunuz bu bebişlerin maşaAllahı var. Artık acaba yorgunluktanmı bebeğim çok beslenemiyo diye düşünmeye başladım.
güzel Eylül hanım ve annesi Allahım sağlıcakla buluştursun sizi2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
kar oylebır tuttu kı gelirken araba kaydı yokuş assagı ve kaldırıma çarptık..ıslek bır yoldu sukur ettım yanımızda araba olmadıgına1 2 sn ıcınde kan ter ıcınde kaldım..eve gelınce esım ,soylemedım telaşlanma dıye ama dua ede ede surdum arabayı dedı
sımdıde ozel ders e gıttı..1 karış kar var dısarda aklım kaldı..bugun aksam olupta bır eve gıreydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?