Arkadaşlar sorunlar beni mi buluyo çok bunaldım yardım edin lütfen.idrarda protein kaçağı çıktı bildiğim kadarıyla büyük sıkıntı oluşturuyo..napabilirim bebeğim çok etkilenir mi kanda 8 e düşmüş
Ami
hayırlısı o zman
ne kadar içerde kalırsa benim için o kadar iyi
ama nişan geldiğini duyanda gün içinde on kere yoklamasa daha iyi olucak,millete laf anlatılmıyorki
sanki benm elimde
Sağol canım benim,Amin inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Mesajını görmesem ne olduğunu anlayamayacaktim.başınız sağolsun canım benim.Allah kalanlara sabir versin.Allah sizlere ömürler versin yine ne güzel torununun eşini görebilecek kadar uzun yasamis herkese nasip olmaz boyle birşey.
Ben de çok merak ediyorumKesik kesik derken peynir kesiği gibi mi yoksa ara ara mi demek istedim canım inşallah hayırlı haberlerle gel 37. Haftandasin sanırım az da olmamış hani
Başın sağolsun canım yeni gördüm. Allahrahmet eylesin.Günaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..
Canım basın sağolsun ne sanslisin ki desen bu zamana kadar seninleymis yaninizdaymis ben dedemin birini hic taniyamadim digeri de zaten tanimadim desem daha iyi ne güzel seni seven ve senin de sevdiğin bi deden varmış Allah mekanını cennet eylesin.
Bisey sorcam nisan gelmeden önce herhangi bir ağrı vs oldu mu?
Hehe kalabalığız burda dogrudurne kadar çok turk var orda hepside netde geziyor :)))))))))))))
$aka canim çok duydum oranin ismini
ben dogudayim suisse sisinirinda
Başınız sağ olsun. Allah rahmet etlesin canımGünaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..
Zamanında gelsin bebişler inşaAllah. Nerde hangi hastaneye gidiyosun canım?Ayy hastaneye geldik dr ile tansip anlaştık derken selam verip borçlu ciktik ya biznstde duzenliye yakin agrilar dalgalnmalar cıkti benm popo dayiyor ittiriyor dediklerim kasilmaymis meger ogrenmis olduk. Takibe aldi birakmadi dr erken diye serum verdi serumdan sonra nst tekrarliycak duzene girerse gonderrm girmezse ciger gelistrci igne yapmak gerekebilir dedi. Ya istanbula yetseyim derken bunu kastetmemstim ki ben erken daha insallah gecici yalancidir doktrla bile yeni tanistik daha ya idrar tahlili de verdik bazen enfeksiyon yuzunden de boyle sanci gorunebliyormus hayirlisi bakalm da ins dursun kizan yerinde hazir deglm daha islerim var dinlenip keyif yapacam anamda dur kız yerinde
MaşaAllah bebişe. Anacım siz ne yiyosunuz bu bebişlerin maşaAllahı var. Artık acaba yorgunluktanmı bebeğim çok beslenemiyo diye düşünmeye başladım.Bizimde randevumuz vardı bugun Kilo kontrolu bebeğimizi görüp geldik şimdiden 3 kilo 100 gr olmuş maşallaj
Ya bu aradaeslaa yok dimi hala? İnstagramdan yazcam ona en sonunda. Merak ettim nerelerde bu kız:)
Ayy hastaneye geldik dr ile tansip anlaştık derken selam verip borçlu ciktik ya biznstde duzenliye yakin agrilar dalgalnmalar cıkti benm popo dayiyor ittiriyor dediklerim kasilmaymis meger ogrenmis olduk. Takibe aldi birakmadi dr erken diye serum verdi serumdan sonra nst tekrarliycak duzene girerse gonderrm girmezse ciger gelistrci igne yapmak gerekebilir dedi. Ya istanbula yetseyim derken bunu kastetmemstim ki ben erken daha insallah gecici yalancidir doktrla bile yeni tanistik daha ya idrar tahlili de verdik bazen enfeksiyon yuzunden de boyle sanci gorunebliyormus hayirlisi bakalm da ins dursun kizan yerinde hazir deglm daha islerim var dinlenip keyif yapacam anamda dur kız yerinde
Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
bu arada dünya telaşı işte
kanama olunca hemen gidip yatak odamız için beşik aldık,kurduk
aynı zamanda çokta hafif,eşime ihtiyaç duymadan bile aşağı kata indirip çıkarabilicem
titreşim,sallanma,gece lambası,müzik gibide özellikleri var
İnşallah canm..bebeğe etkisi olmasında tek ben razıyım herşeye...korkum bi sitede bebekte zeka geriliğine neden olur demiş elim ayağım kesildi sanki Allah yardım etsin tüm melek yavrularımızadoktor kontrolündeyiz canım sakin ol,bişey olmaz Allahın izniyle,doktorum bana bu saatten sonra doğsada sıkıntı olmaz dedi...
Zamanında gelsin bebişler inşaAllah. Nerde hangi hastaneye gidiyosun canım?
MaşaAllah bebişe. Anacım siz ne yiyosunuz bu bebişlerin maşaAllahı var. Artık acaba yorgunluktanmı bebeğim çok beslenemiyo diye düşünmeye başladım.
Canım ben telinden aradım ama çaldı çaldı cvp veren olmadı çokta çaldırmak istemedim 3-4 çaldı kapattım açan olmayınca cidden meraklandım bnde inş sıkıntılı bir durum yoktur ..
İçini ferah tut canım inş yalancılardır meraklanma sonuçta dr. kontrolundesin artık hast. ve istnbuldasın inş erknden gelmez senin bebiş bol dua et emi :))
Hadi hayirli haberlerle gel insallah
canim nerden aldin guzelmis fiyati nsl ben de böyle bir şey istiyorum da
Saol canm tansiyon 14 e 7 çıkıyo biraz yüksek..dediklerine dikkat etcem inş..bebeğe kalıcı bi zararı oluyo mu kiTansiyonunu mutlaka olcturmelisin canım tansiyonun da yükseliyor mu? Tuzu kesinlikle kesmelisin,yürüyüş yapmalısın tatlıyı birakmalisin kilona dikkat etmelisin kendini fazla yormamalisin.tansiyon takibi yapman şart.benim ogluma hamileyken boyle sorun çıkmıştı atlattık çok şükür ama dikkatli olman lazim.
annesi sen istanbula hayırlısıyla varalım diye dua etmiştin kızında seni dinlemiş işte :) işin şakası tabi sağlıcakla vaktinde gelsin kuzunAyy hastaneye geldik dr ile tansip anlaştık derken selam verip borçlu ciktik ya biznstde duzenliye yakin agrilar dalgalnmalar cıkti benm popo dayiyor ittiriyor dediklerim kasilmaymis meger ogrenmis olduk. Takibe aldi birakmadi dr erken diye serum verdi serumdan sonra nst tekrarliycak duzene girerse gonderrm girmezse ciger gelistrci igne yapmak gerekebilir dedi. Ya istanbula yetseyim derken bunu kastetmemstim ki ben erken daha insallah gecici yalancidir doktrla bile yeni tanistik daha ya idrar tahlili de verdik bazen enfeksiyon yuzunden de boyle sanci gorunebliyormus hayirlisi bakalm da ins dursun kizan yerinde hazir deglm daha islerim var dinlenip keyif yapacam anamda dur kız yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?