2015 Şubat Anneleri

doktor kontrolündeyiz canım sakin ol,bişey olmaz Allahın izniyle,doktorum bana bu saatten sonra doğsada sıkıntı olmaz dedi...

Ami

hayırlısı o zman
ne kadar içerde kalırsa benim için o kadar iyi
ama nişan geldiğini duyanda gün içinde on kere yoklamasa daha iyi olucak,millete laf anlatılmıyorki
sanki benm elimde

Canım basın sağolsun ne sanslisin ki desen bu zamana kadar seninleymis yaninizdaymis ben dedemin birini hic taniyamadim digeri de zaten tanimadim desem daha iyi ne güzel seni seven ve senin de sevdiğin bi deden varmış Allah mekanını cennet eylesin.

Bisey sorcam nisan gelmeden önce herhangi bir ağrı vs oldu mu?

Sağol canım benim,Amin inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Başın sağolsun canım yeni gördüm. Allahrahmet eylesin.

Ya bu arada eslaa yok dimi hala? İnstagramdan yazcam ona en sonunda. Merak ettim nerelerde bu kız:)

Ayy hastaneye geldik dr ile tansip anlaştık derken selam verip borçlu ciktik ya biz nstde duzenliye yakin agrilar dalgalnmalar cıkti benm popo dayiyor ittiriyor dediklerim kasilmaymis meger ogrenmis olduk. Takibe aldi birakmadi dr erken diye serum verdi serumdan sonra nst tekrarliycak duzene girerse gonderrm girmezse ciger gelistrci igne yapmak gerekebilir dedi. Ya istanbula yetseyim derken bunu kastetmemstim ki ben erken daha insallah gecici yalancidir doktrla bile yeni tanistik daha ya idrar tahlili de verdik bazen enfeksiyon yuzunden de boyle sanci gorunebliyormus hayirlisi bakalm da ins dursun kizan yerinde hazir deglm daha islerim var dinlenip keyif yapacam anamda dur kız yerinde

saol teşekkürler
şanslımıyım bilmiyorum belki hiç tanımasam böyle olmazdı
en çokta üzen , ben onun ilk torunuyum , bebeğimi merakla bekliyordu
hep soruyordu nasılsın varmı ağrın ne zaman gelicek diye
maksimum 2 hafta sonra kucağımızda olucak yavrumuz inşaallah, ama dedem dayanamadı o kadar
ölüm haberini aldığımız günün akşamında sancılarım oldu ama hep olan gibi değil çok daha kötüsü,fakat düzenli değildi
bazen 2 saatte bir bazen 20 dk sonra
eşimle hastaneye gittik nst ye soktular sancılar yine düzensiz ama vardı
bazen 30 bazen 80 .. eve gidip bekle dediler
eve geldim sabaha karşı kanama olduğunu farkettim
kendi doktorumu aradım gelme gerek yok dedi
ama biz dayanamayıp akşama doğru yine gittik
bi sıkıntı yok bekle dedi
öyle yani

Kayıpları olan arkadaslarımız olmuş basınız saolsun Canlarım rabbim sabır versin

Başınız sağ olsun. Allah rahmet etlesin canım

Zamanında gelsin bebişler inşaAllah. Nerde hangi hastaneye gidiyosun canım?

Bizimde randevumuz vardı bugun Kilo kontrolu bebeğimizi görüp geldik şimdiden 3 kilo 100 gr olmuş maşallaj
MaşaAllah bebişe. Anacım siz ne yiyosunuz bu bebişlerin maşaAllahı var. Artık acaba yorgunluktanmı bebeğim çok beslenemiyo diye düşünmeye başladım.

Ya bu arada eslaa yok dimi hala? İnstagramdan yazcam ona en sonunda. Merak ettim nerelerde bu kız:)

Canım ben telinden aradım ama çaldı çaldı cvp veren olmadı çokta çaldırmak istemedim 3-4 çaldı kapattım açan olmayınca cidden meraklandım bnde inş sıkıntılı bir durum yoktur ..

İçini ferah tut canım inş yalancılardır meraklanma sonuçta dr. kontrolundesin artık hast. ve istnbuldasın inş erknden gelmez senin bebiş bol dua et emi :))

Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana

Hadi hayirli haberlerle gel insallah

canim nerden aldin guzelmis fiyati nsl ben de böyle bir şey istiyorum da

doktor kontrolündeyiz canım sakin ol,bişey olmaz Allahın izniyle,doktorum bana bu saatten sonra doğsada sıkıntı olmaz dedi...
İnşallah canm..bebeğe etkisi olmasında tek ben razıyım herşeye...korkum bi sitede bebekte zeka geriliğine neden olur demiş elim ayağım kesildi sanki Allah yardım etsin tüm melek yavrularımıza

Medivia hospital diye butik bir hastane cengelkoyde

ins canim guluyom dalga geciyom ruh halim bi komik zaten :) cıkısta gezip alisvers yapcktik esimle kaldik cikamioz senin yuzunden zilli diyom seviyom gobusu. Yok yok erken gelmycek kuzum soz dinlycek inşallah

Saol canm tansiyon 14 e 7 çıkıyo biraz yüksek..dediklerine dikkat etcem inş..bebeğe kalıcı bi zararı oluyo mu ki

annesi sen istanbula hayırlısıyla varalım diye dua etmiştin kızında seni dinlemiş işte :) işin şakası tabi sağlıcakla vaktinde gelsin kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…