Fransada mı? Eee senin yanında kimse var mı? Annenler De Ankarada mı yada kayınpederler falan?Ah krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.
Iyisiniz şimdi değil mi canım,iğne bana da yapılmıştı 32 de
Acikma varmindiye baktimi cnm ins sorun cikmazda biraz daha bekler bebisin
canım geçmiş olsun benim sancılarda 50 leri buluyor ama doktor ani bişey olursa gece gündüz gelin demişti,daha vaktimiz var inşallah :)
Olmaz canım ben de içiyorum. Yalnız Demir şurubunu içtikten iki saat önce veya sonra iç sütü.
hmm ıyı sevındım o zaman..yoğurdu cok yıyordum ama su sıralar nıyeyse görmek ıstemıyorum pek..sutu baya canım ıstıyor ..kan ılacım bıttı 1 hafta once perşembe tahlıl yaptırıcam ona goreyenıden yazıcakmıs dr tubacımyengem yeni doğum yaptı ben günlük 1 lt süt içiyordum çok süt iç dedi bana ben günde 1 bardak zor içiyorum ama maşallah bebişinin kemikleri çok kuvvetli 4 aylıkken yürüteçlere binicem diye uğraşıyormuş falan........
stres yapma..uyuyan dertlerını uyandırmaAh krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.
Fransada mı? Eee senin yanında kimse var mı? Annenler De Ankarada mı yada kayınpederler falan?
biberon değilde kaşık kullanmak gerekiyormuş biberona alışan bebeğe emmek zor gelirmiş dedi ebe :)@albayrak33 e sutumuz gelmezse 1 gun ac mı kalcak bebeksut gelmeyınce bıraz beklıolar gelmezse hastane mama verıo zaten dırek. gercı ben sut sagma makınası da aldım. eger gelmezse onunla da masaj yapmayı denerım. umarım böle problemler yasamayız. ama ben her duruma hazırlıklı olmak ıcın bıberonu mamasıdır emzıgır hepsını cantaya koydum.
benım anlamadığım krızantemcık e neden 2 cm açılması varken epıduralın takıldığı..4 cm den sonra verılmıyormu bu ılac..
Kız zaten temizlikçi niye geldi ya.emzık keısnlıkle olmalı..emmesıyle emzık almasının arasında bağlantı yok memeyı bırakmaz yanı..biberona gerek yok bence..hastane ıcın..ama sonrasında mutlaka alışmalı derım
benımde aynen dedıgın gıbı..dun aksam ağladım hüngür hüngürhem dıyorum gununu beklesın hem dıyorum bıtsın bu acılar..nasıl olacaksa
dun bende havayı oyle güzel acık görünce cok heveslenmıstım ıyı olacak bundan sonra dıye ama bugun kı hava akıllara zarar..delı gıbı yağmur yağıyor saatlerdırev kapkaranlık..kıs gıtsın artık yaaa
sen yıne dıyebılmıssın ..ben deseydım bunu ben buraya temızlıgemı geldım der bı ton da laf söyler gemılerı yakar gıderdı
annem yanımda olsa dısarda adam boyu kar olsa ben yınede ıse gıtmek ısterdım
sudokrem pısık kızarıklık ısılık vs yaralara ıyı geliyor cıdden..ama ben pısık olmadan krem sürenlerden degılım..yok yere nıyebebegın hassas cıldıne ılac suruyum kı ? bırde doğal urunlerden yanayım..kızımda nerdeyse hıc pısık derdımız olmadı
Ah krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.
benım anlamadığım krızantemcık e neden 2 cm açılması varken epıduralın takıldığı..4 cm den sonra verılmıyormu bu ılac..
Ayy keşke bunu önceden okusaydımUnnado kabusum bnm de böyle rezil bi site yok..adını görünce bile tüylerim diken diken oluyor
Yani gorunurde iyiyim ben de nst duzenli dalga gosternce takipte tutuyo simdilik. Serum bitince tekrar nst alcak su an ben kendm takip ediyorum belli periyotlarda oluyor yine. Serum etki etmez dalga devm ederse igneyi yapcak sanrm
Yok henüz onunla ilgili bir şey demedi. Normal usg olmustum gorunurde iyiydi hersey nst grince iste agri cikiyo belli aralkta diye takip ediyor smdi. Ilk nstde en cok 40 50 oluuodu. Ikincide 60larda gezndi hep. Tekrar baglynca nolck blmiom
inşallah olsun vaktimiz canim yukseklgnden cok dogumu baslatci sancilar mi diye takip edio sanırım erken diye durdurmk istedi ben sezeryan sonrasi normal istedgm icin rahmin erken zorlayip dikisleri inceltnesni istemeyz dedi
kesinlikle haklisin canim, dr dan geldimden beri sancim varbence sen bu rahım ağzı uzunluğu falan derken stres yaptın..aynısı bana oldu ..kendı dr umdan başka bı dr bıseyler dedı oyle canım sıkıldıkı ertesı gun nst de 100 lerde cıktı sancılarım..vede duzenlıydı açılmayı başlatacak kadar..
dusunmemeye calıs..rahatla bıraz
Ah kıyamam ya Allah yardımcın olsun hiç merak etme eşin gelinceye kadar hiçç bişey olmaz Allahın izniyleYalnızım canım yaw o yuzden tırsıyorum ya. Annemler Eskişehir'de burası buZ durumda Allahım korusun inşallah.
Tedbirini al da kendini kaygilandirma.o başka sen başka.Sakin sakin düşün .çokta uzun düşünme.Ah krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.
dur annesi senin bebeğin babasını bekliycek telaşlanma sakinAh krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.
Bir de hemen doğum oluyor mu iki cm açılma olunca acaba? Büyük olasılıkla açılmalardaki sancıyı hissetmemesi için epidural takılmıştır.
Epudural takilmasi ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?