Ondan demek ki Dr her kontrolde bana kanlı su gelirse hemen ara falan diyor. Suyun gelmesi en büyük işaret o zaman.
Ya bende bugun demir ilacini alirken ecz sut ve sut urunleriyle tuketme dedi daha once kullanirken dr boyle bisey soylememisti sadece gece yatmadan once ic dedi ama ben once sut sonra magnezyum sonra demir ilacini iciyodum arada yarim saat 45 dk falan oluyodu bi yan etkisi olmadi ama beklenen etkiyi de gostermemis midir acaba
Insallah tez zmnda cikar kuvozden sagliklaÂmin inşallah.1.950 gr Doğdu.
Sağol tatlım benim,Allah razı olsun.lluvia87
Canim basiniz sağolsun. Ben telefondan girdigim icin herkesi takip edemiyorum biraz gec oldu kusura bakma.
Hazır eşyalarım. Sancı yok hep 10-12 öyle gitti. O sancı heralde. Bir ara telle oynuyordum bir sızı girdi göbeğin altına baktım 26 olmuş. En yüksek ve tek olarak o işte.Senin bebis 3 hafta durursa o kadının bebisini de geçer kilo olarak maasallah Emek'e.
Sezeryan diye bahsetmedi mi doktorun yoksa zaten kararlastirmis miydiniz,doktorlar iri bebek görünce hemen sezeryan deyip sıyrılıveriyorlar ama.. Bi de sen ameliyatlıydin sanırım zaten ondan dolayı da öyle olması lazımdı değil mi. Aman sağlıklı olun da.
Nstye girmissin e hic demiyorsun sancim filan çıktı diye yok mu yoksa?
Bu arada sen yine cantani kivirini zivirini hazır et ultrason da doktor da herşeyi tam olarak bilemez bana boyle dediğim için kizmayin ama doğum bu ne zaman başlayacağı belli olmaz
Ne guzel pozitif enerji veriyorsun. Moral oluyorsun bize. allah hepimizi sabirla saglikla kavustursun bebislerimize.Bu arada hepinize tesekkurler kızlar yanımda gibisiniz çok iyi geliyor dualarinizi hissediyorum hepinizi çok seviyorum
acılırken hissediyo musun?duyguların neler:)Kocam da kocam valla :) 5 cm oldu hala kocisim diyorum :)
Kesin babasini bekliyor simdiden ona düşkün anlaşıldı :) bu epidural süper bi olay ama 5 cm oldu açılmam bende sadece inceden bi sizi var kafasını yerlestirse is tamam da inatçı keçi koymadi kafayı
Tsk ederim canim son 33gun ne kadar etki ederse artik bu forum olmasa bi yanimiz hep eksik kalacakmis onceki dr'um beni hic uyarmamisti ecz soylemese oyle devam edicektimSütteki kalsiyum demirin etkisini maalesef azaltıyor canım. Yatmadan önce Demir alıyorsan süt içme. Demir hapını alırken bir mandalina ya da yarım portakal ye ki c vitamini Demir emilimini artırsın.
yok canim burda farkli isteSizin Orda da baya degisik isliyo. Almanyada gidiyosun kilo, idrar, tansiyon, sker ölcülüyo. SonrA nst, sonrA doktor muayene ediyo ve ultrason her ay rutin böyle Ama ultrason parali. Simdi 2 haftada Bir yine ayni islemler Doguma kadar Ama hepsi bi yerde yapilyio.
yok canim burda farkli iste
her ulke kafasina gore takiliyor herhalde
ultrasonda yok parada yok :))))
canım gözün aydın, tez zamanda kucağına alırsın inş normal doğum mu oldu kaç kilo doğduSlm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
Senin yanına biri gelmeli hayatım , dünya hali bu .Eşime krizantemcik doğum yapıyor 1 Şubat'ta yapıcaktı dedim. O da bana 25 ocağa kadar seyahatlerinin süreceğini müjdeledi
Yavrucan sizinkiler normal benimki tombalak.
Yapımız iri bizim sanmıyorum beslenmekten olsun
=) cnm ya hayal ettim de şimdi çok şeker olurdu yahuAynı yerde olsak beraber yürürdük. Elele tutuşup gidip doğum yapardık.
Öküzcan kocalardan hayır yok.
Senin yanına biri gelmeli hayatım , dünya hali bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?