UYURSUN tabiii , bekle bekleee insanin cani SIKILIYORValla gelip alttan ellerini kollarını sokmasalar uyurum mışıl mışıl ama el atıp duruyorlar
Ben etmiyorum ya dursun inşallah 40ta doguraym hatta güçlü bebe olsun cok cok emsin yine sıkıntı yasamayaym istiyorum ben hayrlisi tabi de simdi kasılma ne anladım ve belli aralıklarla gelmesi dusndrtmuyo degil kizhhastaneye gelene kadar biseym yoktu şaka gibi :)
hayranım sana da bu epıdural şeysine de ...Kocam da kocam valla :) 5 cm oldu hala kocisim diyorum :)
Canm bnm döndüm yürüyemedim taksiye bindim geldim , üzüceğimi bilsem hiç demezdim. saol ..
Âmin inşallah.çok teşekkürler.Aaaa öyle mi Allah analı babalı büyütsün canım.
İnşallah canım .Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hiç korkma bak nasıl büyüyüp tosuncuk olacak :)
Ah krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.
ara ara kuvvetlice ıkınmaya calıs..ıt bebegı assagıya doğru yoksa karnına çökerler ,yada sezoya alırlarKesin babasini bekliyor simdiden ona düşkün anlaşıldı :) bu epidural süper bi olay ama 5 cm oldu açılmam bende sadece inceden bi sizi var kafasını yerlestirse is tamam da inatçı keçi koymadi kafayı
Ahahahah çok alemsin ya ,Valla gelip alttan ellerini kollarını sokmasalar uyurum mışıl mışıl ama el atıp duruyorlar
Bu arada hepinize tesekkurler kızlar yanımda gibisiniz çok iyi geliyor dualarinizi hissediyorum hepinizi çok seviyorum
Allah hayirlisiyla dagitmayi nasip etsin canim bende bu kavanozlardan yaptim icine bonibon koydumBebek şekeri koyacağım kavanoz ve magnetimiz geldi :)
kiz benim kocis ikinci dogudayken tam ikinmaya baslayacakken kapidan girdiii birdenKocam da kocam valla :) 5 cm oldu hala kocisim diyorum :)
Krizantemcik iyi maşallah o mutlu ediyor beni =)Sen üzülme canım benim.
Okudum yeni valla bu dr ısrarla var diyor bir gaza geliyorum işlerimi halledicem diye sonra geliyorum herkes doğum pozisyonuna geçmiş.Esobacım gözün Aydın canım geçmişi okuma tamam mı üç haftamız var daha Dr un dediği gibi.
Tatlım negatif şeyleri çağırma, ben de senin durumundayım,eşim gitti.Ben de yalnızım, annemler Istanbul da.Eşlerimiz gelmeden bebikler de gelmeyecek anlaştık mı kuzu?Yalnızım canım yaw o yuzden tırsıyorum ya. Annemler Eskişehir'de burası buZ durumda Allahım korusun inşallah.
ben yurt disindayim canim burada duzen boyle
Canım stres yapma tetikleme sancıları nst cidden çok sıkıcı ama ha ben 10 dk bekledin bunalmıştım.Ayy cok heyecanlandım senin adina haftan iyi sagsalim kolayca kavusun inşallah. Beklemek cok sıkıcıymis gerçekten
beni de nst bağladılar yine bu sefer en minimum düzey hep 40larda ya oncekine göre daha da yukselmis pik yerler 60larda ya da 60i geciyor. Ben de farkediyorum artik kasilmalari zorlayici degil sadece basinc var gibi gogus altinda bi sertkesme yukselme seklinde oluyor. Bakalim takipteyiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur bekler kuzum daha
basi degildir o poposudur. Popoyu da basi gibi dikebiliyorlar
Ay hadi inşallah , poposudur (poposuysa bana benzemiş kocaman cunku )
Kesin babasini bekliyor simdiden ona düşkün anlaşıldı :) bu epidural süper bi olay ama 5 cm oldu açılmam bende sadece inceden bi sizi var kafasını yerlestirse is tamam da inatçı keçi koymadi kafayı
Bu arada hepinize tesekkurler kızlar yanımda gibisiniz çok iyi geliyor dualarinizi hissediyorum hepinizi çok seviyorum
Canim senin icin sorun olmazsa nasil oldugunu biraz anlatir misin epiduralden sonra dozunu sen mi ayarliyorsun dogum sirasinda nasil olacakmis canli yayinla hepimiz seninle doguruyoruz neredeyseKesin babasini bekliyor simdiden ona düşkün anlaşıldı :) bu epidural süper bi olay ama 5 cm oldu açılmam bende sadece inceden bi sizi var kafasını yerlestirse is tamam da inatçı keçi koymadi kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?