2015 Şubat Anneleri

Valla gelip alttan ellerini kollarını sokmasalar uyurum mışıl mışıl ama el atıp duruyorlar
UYURSUN tabiii , bekle bekleee insanin cani SIKILIYOR

huuu haniumlar duyun uyyarak dogum yapiyor krizantemcik maasallaaahhh : )
bende size baglanirdim hastaneden canli canli ama benim internetim yok tel de , teelfonumda yazmaz bloke oluyor buraya cevap yazmak isteuince

Annesi gelmisken cikiverim diyo yormicak seni, isin sakasi hayirlisi neyse o Olsun.

Korkma ins allah darda birakmasin. Babasini bekler insallah.

Kesin babasini bekliyor simdiden ona düşkün anlaşıldı :) bu epidural süper bi olay ama 5 cm oldu açılmam bende sadece inceden bi sizi var kafasını yerlestirse is tamam da inatçı keçi koymadi kafayı
ara ara kuvvetlice ıkınmaya calıs..ıt bebegı assagıya doğru yoksa karnına çökerler ,yada sezoya alırlar bunda emek boşa gıder

Kocam da kocam valla :) 5 cm oldu hala kocisim diyorum :)
kiz benim kocis ikinci dogudayken tam ikinmaya baslayacakken kapidan girdiii birden
artik umidimi eksmistim yetisemedi diye,onu gorduugume hiç bu kadar sevinmemistim herhalde
seninki nerden geliyorr

Esobacım gözün Aydın canım geçmişi okuma tamam mı üç haftamız var daha Dr un dediği gibi.
Okudum yeni valla bu dr ısrarla var diyor bir gaza geliyorum işlerimi halledicem diye sonra geliyorum herkes doğum pozisyonuna geçmiş.
Gerildim cidden.
Bugün Dr öyle diyince şartladım kendimi süperim daha vaktim var diye ne ağrı kaldı ne sızı.
Dert etme benim eşimde geç geliyor hep,beni de umursamıyor artık kendi düşünemiyorsa söylemiyorum bende gidip onsuz doğururum bebeğimi.

Yalnızım canım yaw o yuzden tırsıyorum ya. Annemler Eskişehir'de burası buZ durumda Allahım korusun inşallah.
Tatlım negatif şeyleri çağırma, ben de senin durumundayım,eşim gitti.Ben de yalnızım, annemler Istanbul da.Eşlerimiz gelmeden bebikler de gelmeyecek anlaştık mı kuzu?

ben yurt disindayim canim burada duzen boyle

Sizin Orda da baya degisik isliyo. Almanyada gidiyosun kilo, idrar, tansiyon, sker ölcülüyo. SonrA nst, sonrA doktor muayene ediyo ve ultrason her ay rutin böyle Ama ultrason parali. Simdi 2 haftada Bir yine ayni islemler Doguma kadar Ama hepsi bi yerde yapilyio.

Canım stres yapma tetikleme sancıları nst cidden çok sıkıcı ama ha ben 10 dk bekledin bunalmıştım.
Allah kolaylık versin inş.

basi degildir o poposudur. Popoyu da basi gibi dikebiliyorlar

Ay hadi inşallah , poposudur (poposuysa bana benzemiş kocaman cunku )

Evet poposu da baş gibi oluyormuş ben geçen kontrolden önce poposunu başı sanıp seviyordum sağ kaburgama dayıyıor die meğer o poposuymuş sıpamın :))

Kesin babasini bekliyor simdiden ona düşkün anlaşıldı :) bu epidural süper bi olay ama 5 cm oldu açılmam bende sadece inceden bi sizi var kafasını yerlestirse is tamam da inatçı keçi koymadi kafayı

Bu arada hepinize tesekkurler kızlar yanımda gibisiniz çok iyi geliyor dualarinizi hissediyorum hepinizi çok seviyorum

Allahım ne mutlu sana canım hızlı oluyor açılman ve rahtsında RAbbim kolaylaştırsın doğumunu inşAllah Eylül hanımda başını sokar inş kanalada bu güzellik böyle devam eder su gibi doğurur alırsın bebişi kucağına Dualarımz seninle inşAllah.

Kocişinide çok düşünme inş sağsalim gelsin önmli olan o, kar varmış eskişehirde fln kazasız gelsin de inş önmli olan o
Doğururken duası kbl olurmuş hamişin bizlerede dua et senin gibi kolaylıkla normal normal doğuralım inş canım

Canim senin icin sorun olmazsa nasil oldugunu biraz anlatir misin epiduralden sonra dozunu sen mi ayarliyorsun dogum sirasinda nasil olacakmis canli yayinla hepimiz seninle doguruyoruz neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…