2015 Şubat Anneleri

Ee sonuç neymiş obam, ne önermek istedi ya da ne anlatmaya çalıştı dersin

Krizantemcik canım bir ihtiyacın var mı? Olursa söyle bak hastanenle benim evim arası 16 dakikaymış

Hemen acele deil de olsun biri yanında , bakıcıyi erken başladı ise inan o bile güç insana gece kalması bile

Aksi gibi telefonum da bozuldu. Şarjı çabucak bitiyor rehbere isim ekleyemiyorum Dr u arıycaz olsam internetten muayenehanesini bulup öyle arıyorum.

Gebelik kolestazı diye bir durum gelişti.bebeğin hareketleri azalınca risk almamak için sezeryanla aldılar bebeği.küvezde şimdi.

Karaciğerde alakalı birseydi sanırım o değil mi? Kasintiyla filan gelen... Acaba diğer gebeliklerin de de aynı durumla karşılaşma ihtimalin var miymis canım? Önceden bebege ciger geliştirici iğne yaptılar mi yoksa çok mu ani oldu dogumun?her zaman diyorum önemli olan anne ve bebegin sağlıklı olması.doktorlar ne zamana çıkar diyorlar bebisinden için?

2600 evet ne bileyim normalde her kontrolde (15 güne 1) 400 gr falan alıyordu,son kontrolde 200 gr almış,bu haftalarda kilo alımı yavaşlar dedi doktorda ama,sağlıklı olsunda kuzum hayırlısı artık...
Aynı durumdayım bende,2 haftada 560 gr alan kızım geçen haftaki kontrolde 2 haftada 100 gr almıştı.. Gerçi midemden dolayı beslenemiyorum pek malesef.. Bugünkü kontrolde 1 haftada 250 gr almış.. 10 gün önde gidiyodu şimdi haftasına döndü.. Sağlıklı olsunlar yeter..

Cok tesekkur ederim, cok makbule gecti. Hayırlısıyla bebisini alirsin ins kucagina

Cok tesekkurler canim :)

Kızlar alttaki yorumları da okuyun isterseniz birisi aldiginiz riske değmez falan demis bence de yanı korkunç Bisey.ya bebek plasentadan ayrılsa..Allah korusun.

Reactions: ydm

Maasallah canım.Vaktini Rabbim bilir de sağlıkla gelsin bebişin inşallah.Aslında başka bir doktordan ama şöyle güvenilir birinden ikinci bi fikir alsaydin fena mi olurdu.Hastane politikasını yiyim nasılsa bir şekilde doğum yapacağız önemli olan hangi doğum sekli bize iyi gelir ona karar vermek.Normal olmasını kim istemez ama şartlar elvermiyorsa zorlamak neden.Ben senin yerine olsam fikir almak için dahi olsa farklı bir doktora giderdim.

Başını bilmiyorum hiç.ölçüyor bir şeyler ama her yeri büyük diyor. Şişik göbek.

Ee sonuç neymiş obam, ne önermek istedi ya da ne anlatmaya çalıştı dersin
Biraz safım sanki geç algılıyorum ama sezaryen olcam heralde ama kendi gelmeden almayacak sanırım.
Kesin dille konuşmuyor.
Daha çok diyor başka bir şey demiyor

Başını bilmiyorum hiç.ölçüyor bir şeyler ama her yeri büyük diyor. Şişik göbek.
Canım usg çıktısı vermiyor mu sana dr.
Usg de resim verince altındada bilgiler neresi ne kadrmış sayılar fln yazıyor olması lazım o bişe demesede sen görürsün oradan.

BDP diye bişi var o işte kafasının çapı oluyor
AC diye bişi var oda karnın çapı oluyor
FL var oda işte bacak kemiği oluyor o değerin 7 katı ise bebğein yaklaşık boyunu veriyor.

İstersen bugünki usgnin bu bilgileri olan yerini çek resim gönder söyliyim sana yorumluyum prof kadın doğum dr. inzar olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…