Ee sonuç neymiş obam, ne önermek istedi ya da ne anlatmaya çalıştı dersinHazır eşyalarım. Sancı yok hep 10-12 öyle gitti. O sancı heralde. Bir ara telle oynuyordum bir sızı girdi göbeğin altına baktım 26 olmuş. En yüksek ve tek olarak o işte.
Ya dr hocasına sormuş işte rahimdeki septum geniş tabanlı imiş ondan dolayı temizlerken incelen yerler olabilir o da yırtılmaya neden olur demiş.
Diyor ama olmayabilirde diyor haydaaa kadın taktı yeminle beni normal doğurtacak.
Ya hastanenin politikası ya da bana bir şey demek istiyor ben anlamıyorum.
Hemen acele deil de olsun biri yanında , bakıcıyi erken başladı ise inan o bile güç insana gece kalmasa bileKv kp istemiyorum kiheryer kar buz olmasa annemi çağırıcam da dışarı bile çıkılmıyor.
Hemen acele deil de olsun biri yanında , bakıcıyi erken başladı ise inan o bile güç insana gece kalması bile
Gebelik kolestazı diye bir durum gelişti.bebeğin hareketleri azalınca risk almamak için sezeryanla aldılar bebeği.küvezde şimdi.
Aynı durumdayım bende,2 haftada 560 gr alan kızım geçen haftaki kontrolde 2 haftada 100 gr almıştı.. Gerçi midemden dolayı beslenemiyorum pek malesef.. Bugünkü kontrolde 1 haftada 250 gr almış.. 10 gün önde gidiyodu şimdi haftasına döndü.. Sağlıklı olsunlar yeter..2600 evet ne bileyim normalde her kontrolde (15 güne 1) 400 gr falan alıyordu,son kontrolde 200 gr almış,bu haftalarda kilo alımı yavaşlar dedi doktorda ama,sağlıklı olsunda kuzum hayırlısı artık...
Cok tesekkur ederim, cok makbule gecti. Hayırlısıyla bebisini alirsin ins kucagina
Cok tesekkurler canim :)
Bende kendime su Terapisi yapıyorum.Ciddi değil de ben tahammülsüzleştim bacım
Canim sen nerde yasiyosun annen nerde merak ettimKv kp istemiyorum kiheryer kar buz olmasa annemi çağırıcam da dışarı bile çıkılmıyor.
Yaz bi kağıda canım cüzdanında olsunAksi gibi telefonum da bozuldu. Şarjı çabucak bitiyor rehbere isim ekleyemiyorum Dr u arıycaz olsam internetten muayenehanesini bulup öyle arıyorum.
Gebelik bizim için = duş oldu =) Sıcak su çok iyi geliyo gerçektenBende kendime su Terapisi yapıyorum.
Canım sıkıldıkça suyun altındayım.
Deli karı demiyorum çünkü deliler suyu sevmez
Hazır eşyalarım. Sancı yok hep 10-12 öyle gitti. O sancı heralde. Bir ara telle oynuyordum bir sızı girdi göbeğin altına baktım 26 olmuş. En yüksek ve tek olarak o işte.
Ya dr hocasına sormuş işte rahimdeki septum geniş tabanlı imiş ondan dolayı temizlerken incelen yerler olabilir o da yırtılmaya neden olur demiş.
Diyor ama olmayabilirde diyor haydaaa kadın taktı yeminle beni normal doğurtacak.
Ya hastanenin politikası ya da bana bir şey demek istiyor ben anlamıyorum.
Canim sen nerde yasiyosun annen nerde merak ettim
Başını bilmiyorum hiç.ölçüyor bir şeyler ama her yeri büyük diyor. Şişik göbek.Ben 4 kilo 480 gram doğmuşum. Hem de normalannem gülhanede doğmasaydın kesin gazeteye çıkartırlardı dedi. Önemli olan baş Çevresi canım. Çapı on biri geçmediği sürece normal doğuyor bebişler.
Oralar cok soguk oluyo ya evet. Havalar biraz kendine gelince gelir annen yanina bari en azindan cok uzak degilsiniz sanslisinAnkaradayım annem Eskişehir'de.
Başını bilmiyorum hiç.ölçüyor bir şeyler ama her yeri büyük diyor. Şişik göbek.
Biraz safım sanki geç algılıyorum ama sezaryen olcam heralde ama kendi gelmeden almayacak sanırım.Ee sonuç neymiş obam, ne önermek istedi ya da ne anlatmaya çalıştı dersin
Canım usg çıktısı vermiyor mu sana dr.Başını bilmiyorum hiç.ölçüyor bir şeyler ama her yeri büyük diyor. Şişik göbek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?