2015 Şubat Anneleri

Eve herkes kafasina göre valla burda hersey para ödersen var ödemezsen Hicbisey yok :)))
hhhahhaa oda iyiymis : )

3. 5. ve 8. aydaki ultrasonlari devlet karsiliyor baskada yok zaten, bide 7. haftada dr isterse var ..

kızlar ya 35 hafta 2 günlüğüm ama gecen pazartesi konturolüm vardı girdim çıktım ama unutmusum ne zaman geliyim diye sormadım oda soylemedi çünkü hastane çok kalabalıktı bu haftamı gitsem haftaya bi günmü gitsem acaba benim haftamdaki arkadaşlar cevap yazabilirlermi siz kaç haftada bir gidiyorsunuz

Kafama takıldı litchi obaya geçmişi okuma dedin ben bebek her an gelebilir dedim diye mi.

Krizantemciğin doğuma gittiğini görmesin diye dedim. Bizim zamanımıza çok yakın çünkü. Bizim esobaylA tahmini doğum zamanımız aynı. Bize yakın biri doğum yapınca panik oluyoruz o yüzden.

Yeme içme konusunda bişey demedi ilaç verdi dinlen dedi sıkı takip edelim artarsa erken alırız bebeği normal doğumu bekletmem dedi..bende yarın sağlık ocağına gitcem nasipse ordada trkrar tahlil yaptırıp neler yapılır adam akıllı sorcam..ilk duydum şok oldum ne bişey sorabildim ne ses çıkardım sonradan dank etti..ödem çok fazla bendede çok şükür tansiyon 14 7 şimdiik seninki kadar yüksek deil..aksilik kan da 8 e düşmüş hiç halsizlik falan da yoktu üstüste geliyo mübarek...Allah a emanet yavrum ben üstüne titredikçe sorun daha fazla oluyo Rabbim bu günleri aratmasın inş canm

Artık haftada bir oluyor kontroller bence sende hafta dolunca git

bence 13 ocagi bulur dogum
sanci SIKLASSA nolucak hiç birini hissetmiyorkiii : ))))

Yarın 37 ye giriyorum ama bir bir doğum haberleri geliyor heyecan korku panik yaşamaya başladım korku baskın duygu hayırlısı olsun herkes için
Sancılarım devam

bnde 35+5 iken gittim en son canım, dr.um bana şikayetin vs. olmadıkça 2 hafta sonra gel dedi. Sende 2. hafta olduğunda gidebilirsin şikayetin fln yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…