- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
hahahah eminmisin senin kardesin olduguna kocayinki falan olmasin
Erkek..Kız mı erkek mi?
Anam ne ara okudun da cvp yazdın?koyu renk aldigim yer ne demek esoba?
kızlar ya 35 hafta 2 günlüğüm ama gecen pazartesi konturolüm vardı girdim çıktım ama unutmusum ne zaman geliyim diye sormadım oda soylemedi çünkü hastane çok kalabalıktı bu haftamı gitsem haftaya bi günmü gitsem acaba benim haftamdaki arkadaşlar cevap yazabilirlermi siz kaç haftada bir gidiyorsunuz
Bir tane de bende var yeni nesil çene bir milyon.Erkek..
Bir tane de bende var yeni nesil çene bir milyon.
Gelince beni deli ediyor.
Anlıyorum seni.
Pasaklı kukuli aynı zamanda.
doktorum banada öyle demişti sezeryan yapan.. Sonra başka 2 doktora daha gittim bi sorun olmaz dediler.. Zaten bu hamileliğimde 6 farklı doktora muayene oldum... Biri sabit diğer 3 ü devlet hastanesinde dönüşümlü çalışıyorlardı. 1 i annemlerin orda; biride en son gittiğimdinasip bebişimin geleceği varmışş. Sonuçta Rabbimin hediyesi. Allah ım sağ sağlim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallahh..
Bu benim 4. Doktorum. İlk dr ilk günden felaket tellalı gibi senin rahmin yırtılır kanaman olur işte ne kadar kötü şey varsa saymıştı bıraktım.
Ameliyat eden dr gittim senin diğer gebelerden hiç farkın yok dedi, sonra başka prof daha hamile değilken sezaryen olmak zorundasın biliyorsun değil mi dedi.
Bundan önceki ameliyatı umursamadan bebek ters ve kilolu sezaryen dedi.
Kafa hakkı Bulut oldu.
Benimde kafa aşağıda ama henüz baskı yapmaya başlamadı dedi.Her hafta gidiyorum ya yavaş yavaş artıyor işte en son üç kilo elli gramdı. Haftada ikiyüzelli üçyüz gram alsa üç haftada dördü bulur belki diye düşündüm. Bir de senin bebiş doğum pozisyonunda ya eğer doğum Kanalı'na girerse daha az kilo alıyormuş. Benimki hala doğum pozisyonunda değil.
Aynen oluruna bıraktım. Hayırlısı olsun. Rabbim hepimizinkine sağlık versin.Kime inanacagini şaşırdın degil mi kiyamam
Hangi doktormuş o. Kara listeye alalım hemenAnam ne ara okudun da cvp yazdın?
Yani ameliyat olduğum için hamile kalsamda normal doğum olmaz.demek istesi.
O dr bana normal yolla hamile kalmayacağımı tüp bebek olacağını da söylemişti.
Bende epidural sezeryan olmayı düşünüyorum inşaAllah. Doktor 2 şubata tarih verdi. Arkadaşım oldu yakınlarda çok memnundu. Kimle konuşsam tavsiye ediyor.Kesinikle isini iyi yapan biri olmali. Aslinda bakaraan genelden daha guvenli. Uc kez genel anestwI oldum korkmuyom da epiduralden korkuyom bende :))
Narkoz daha tehlikeli, ayilmasi daha zor sonrasi da daha kotu allah kimseye mecbur kalmadikca yasatmasin
21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Hadingozunuz aydin cnm ya bol bol kokla minisini esin yetosemedisanirim duzelince detaylaro isteriz:)21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Bugün dr a gittim, bebiş 2750 olmuş. Daha 15 gün tut içinde erken dedi 36+3 suan. Progestan verdi. Bu sıralarda doğarsa küveze konabilir dedidoğum kanalına girmemiş, rahim tıkacı da atılmamış henüz, ama yine de dinleneceksin dedi.
Bir de o gece acile gittiğimde ebe alttan muayene yapmıştı baya geride dedi hatta canım baya bi yandı muayenede. Doktora söylemiş telefonda çatısı çok dar demiş.
doktor da bekleyecez 38 e kadar açılması lazım çatının yoksa normal doğum çok zor dedi
açılırmı acaba çatı bir iki haftada?
yoksa bana sezo yolları gözükür :/
tek tek yzmayayım buyur.
Benimde kafa aşağıda ama henüz baskı yapmaya başlamadı dedi.
Ne demekse.
Benimde 15 gün önce 2950 idi. Seninde şimdi yaklaşık okadardır.
Her hafta gidicem artık.
Nst çok.sıkıcıydı kalbi ara ara 160 lara çıkınca korktum biraz. Erişkinlerde 98 falan oluyorya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?