2015 Şubat Anneleri

Hayirli Olsun allah anali babali büyütsün ins. Bol bol sütün Olsun. Babasi yetistimi??

Kendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)

Ayy canım yaa ne mutlu sana sağlıkla kavuştun eylül hanıma maşallah subhanallah RAbbim senin gibi doğurmayı hepimize nasip etsin inşAllah miniği bizim içinde kokla mis kokuludur şimdi o ayyyyyyy oğlumu bnde böyle görmek kucaklamak koklamak istiyorum tarihlerimiz yakın aramızda 3 gün varmış bakalım bize ne zmn nasip olacak

Kendine dikkat et canım bol su iç bol bol emzir bebişide inşAllah sütünle besler büyütürsün onu sne annesi.

Heeeeeeee bu arada eşin geldi mi enişte ne durumda

Allah analı babalı büyütsün canı :)

Masallah cok sevindim Allah anali babali buyutsun... darisi heyecanla bebislerini bekleyen bizlere insallah...

Hayırlı olsun canım allah analı Babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah:))

Canim gozun aydin. Bize de normal dogum nasip olur insallah. Saglikli gunler ikinize de

Evet ya tam yeni nesil tembel, pasaklı, saygısız ben mi abartıyom bilmiyom ama sanki oğluşu şimdiden kıskanıyo gibi
Yok canım benimki 23 yaşında öyle kıskanmaz. Çok istedi erkek olsun gs li olsun. Maçta boynuna çıkaracakmış ama kız oldu.
Yinede ilk kez geçen Göbeğimi öptü,bana sevgi ile yaklaştığını gördüm.

Maşallah maşallah maşallah.
Yılın en kolay doğumu oldu heralde.
Eşinde yanındadır sanırım.
Gözünüz aydın.

Maşallah maşallah maşallah.
Yılın en kolay doğumu oldu heralde.
Eşinde yanındadır sanırım.
Gözünüz aydın.

Senin bilgiler baktım yazdım canım msjı bir değil iki önceki sayfa olmuş gördn mü

Kızlar ne yazmışsınız.
6'da eve geldim ancak okudum.
Yarın işim gücüm.var.kör oldu beya.

Kendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)

Neeee dogurdun bile mi kız soktayim yeminle uyku arasında bakayim dedim gözlerime inanamadim ya ayyy tebrik ediyorum maşallah subhanallah ya Yerim o kuzuyu ben

Neeee dogurdun bile mi kız soktayim yeminle uyku arasında bakayim dedim gözlerime inanamadim ya ayyy tebrik ediyorum maşallah subhanallah ya Yerim o kuzuyu ben
Doğum.heyecanına seni unuttuk. Sana da geçmiş olsun.
Uyuz istanbul yaramadı ama neyseki atlatmışsın.
Gezmeyi boşver yat uzan
İhtiyacın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…