21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Kendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)
Allah analı babalı büyütsün canı :)21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Hayırlı olsun canım allah analı Babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah:))21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Canim gozun aydin. Bize de normal dogum nasip olur insallah. Saglikli gunler ikinize de21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Yok canım benimki 23 yaşında öyle kıskanmaz. Çok istedi erkek olsun gs li olsun. Maçta boynuna çıkaracakmış ama kız oldu.Evet ya tam yeni nesil tembel, pasaklı, saygısız ben mi abartıyom bilmiyom ama sanki oğluşu şimdiden kıskanıyo gibi
Allahim nazarlardan saklasin.Kendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)
Maşallah maşallah maşallah.21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Maşallah maşallah maşallah.
Yılın en kolay doğumu oldu heralde.
Eşinde yanındadır sanırım.
Gözünüz aydın.
Gördüm canım. Teşekkür ettim iyi analiz etmişsin.Senin bilgiler baktım yazdım canım msjı bir değil iki önceki sayfa olmuş gördn mü
Kendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)
Feci trafik var hala gelemediMaşallah maşallah maşallah.
Yılın en kolay doğumu oldu heralde.
Eşinde yanındadır sanırım.
Gözünüz aydın.
Doğum.heyecanına seni unuttuk. Sana da geçmiş olsun.Neeee dogurdun bile mi kızsoktayim yeminle uyku arasında bakayim dedim gözlerime inanamadim ya ayyy tebrik ediyorum maşallah subhanallah ya Yerim o kuzuyu ben
Uçakla geliyor sandım.yoksa indikten sonra mı trafik var.Feci trafik var hala gelemedi
Gördüm canım. Teşekkür ettim iyi analiz etmişsin.
İktisatçım benim.
Prof inzar hanım.
Neyse ne yaptın ne ettin kocayı h.içi yanına aldın.Feci trafik var hala gelemedi
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?