2015 Şubat Anneleri

boyle bi sey iste giriisi :))))
dr lara gore 2 mart benim tarihim, 41. haftayi bekliyolarda mudahale için gelmedigi takdirde

Hastane kadraja sigmayacak nerdeyse :)) canim insallah bu dogumun digerlerinden de kokay olur tek avazda alirsin kucagina

oyy karnimdaki zipir ziprrrr durmuyor
uykum var ama yatinca iyice fena olur bi hareketlerrr

artik gun içinde surat ifadem degisince 6 yasindaki kizim bile anne bebekmi vuruyor diye soruyorrr
ne haldeyim kim bilir çocuk bile farkediyorr

Arkadaslar kafama takılan bişi oldu bugun.34 haftalıkken dr a gittigimde bebegın kılosu 2.300 kg dı onumde daha baya hafta var acaba doguma kadar cok kılo alırmı dıe merak edıorum 2.300 fazla gıbı geldi bana 34 haftada ama bilmiorum bıde bu ara sağlam yemek yemeye basladım kolay kolay doymuorum he bıde uc gundur kecı boynuzu pekmezine basladım gunde bır yemek kasıgı bu da cok kılo aldırır mı bebege

oyy karnimdaki zipir ziprrrr durmuyor
uykum var ama yatinca iyice fena olur bi hareketlerrr

artik gun içinde surat ifadem degisince 6 yasindaki kizim bile anne bebekmi vuruyor diye soruyorrr
ne haldeyim kim bilir çocuk bile farkediyorr

Aynen ya sanki horon tepiyo laz damarida yokki.

Olmazsa farklı bi doktora daha görün sağlık ocağındaki doktorların hem bilgileri sınırlı hem de imkânları.
Kanin için ilaç vermislerdir tabii ama sen bol bol pancar ye.bilmiyorum biliyor musun panvarlari çiğdem rendeleyip sarımsaklı limonlu salatasını yapıyorsun çok güzel oluyor pancar acayip kan yapar.kan ilacı almadan 1 saat önce ve sonra sut ve sut ürünleri tüketme ki ilaçlar ise yarasin.ve gerçekten tuzu kesmelisin hic tuzlu Bisey yeme atlatirsin inş. Kolayca sen zaten bunları uygilayasiya bebisin doğar.

Benim 20 haftalıkken başlamıştı ve oğlumu erken kalırlarsa yaşaması için 8 hafta daha karnımda kalması gerekti ve günden güne kilo alıyor tansiyonum da gün gectikce yükseliyordu.şükür 28. Haftayı gördük ama yine dikkat ettim yememe içmeme 36. Haftayı da gördük öyle doğdu oğlusum.senin zaten ilerleyen haftalarda çıkmış olmasaydı daha iyiydi ama birkaç hafta daha dişini sıksan bebisin rahatlıkla doğar inş hiiiicc üzülme canım.

tek tek yzmayayım buyur.

Eklentiler

• DSC_0488.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 94
canım ben sezeryan olalı aralıkta 1 yıl oldu. Henüz çok yeniyim sana göre... ,doktorum sezeryan diyor.. Sanırım dikişlerim yeni diyedir. ((( bende çok istiyorum normal dogumu.. nasip. şansım yok gibi.

burda daha katilar yapmiyolar bi sezeryanin varsa , daha dogrusu sana sormuyoalr :)))))
Aynen canim benimde ilk sezaryen oldu..4sene doldu ..simdi normal deneyecegiz insaAllah..Londrada ysiyorum uzman drlar la gorustum hepside normal deneyebilirsin bebek ve senin iciN cok daha iyi baktik olmuyor o zaman aliriz ama surec normal baslasin bebege erken mudahele etmeyelim gunu gelsin dediler..bekleyecegiz bakalim insaAllah hepimiz kolayca sorunsuz dogururuz..

canım ben sezeryan olalı aralıkta 1 yıl oldu. Henüz çok yeniyim sana göre... ,doktorum sezeryan diyor.. Sanırım dikişlerim yeni diyedir. ((( bende çok istiyorum normal dogumu.. nasip. şansım yok gibi.

Ama 1 sene burda Olsa hamile kalmaya bile izin yok doktor Bana en az 2 sene beklesen Cok iyi olur demisti. Burda da olsa 1 sene sonra normal yaptirmazlardi zaten. Hayirlisi neyse o Olsun. Saglikli olsunlarda.

Allahım kardeşim bize geldi kalıyo. Ama inanılmaz derecede gıcık oluyorum. Yaptığı herşey batıyo. Hamilelikren midir acaba yoksa kendi guıcklığım mı ki

Bu benim 4. Doktorum. İlk dr ilk günden felaket tellalı gibi senin rahmin yırtılır kanaman olur işte ne kadar kötü şey varsa saymıştı bıraktım.
Ameliyat eden dr gittim senin diğer gebelerden hiç farkın yok dedi, sonra başka prof daha hamile değilken sezaryen olmak zorundasın biliyorsun değil mi dedi.
Bundan önceki ameliyatı umursamadan bebek ters ve kilolu sezaryen dedi.
Kafa hakkı Bulut oldu.

ben keçiboynuzu pekmezini aç karna içerim herzaman sabahları. alışkanlık herhalde..Bebeğe kilo yaptıgını biliyorum.

33 + 4 de 2600 gram çıktı. Doktor kilolu filan demedi. Ama şeker testi yaptırdın mı diye sordu.. Gerçi bütün testleri yaptırdın mı diye tek tek sordu. Başka bi doktora gitmiştim...

koyu renk aldigim yer ne demek esoba?

Biz manyak olmayalım kim olsun -

Ama 1 sene burda Olsa hamile kalmaya bile izin yok doktor Bana en az 2 sene beklesen Cok iyi olur demisti. Burda da olsa 1 sene sonra normal yaptirmazlardi zaten. Hayirlisi neyse o Olsun. Saglikli olsunlarda.

doktorum banada öyle demişti sezeryan yapan.. Sonra başka 2 doktora daha gittim bi sorun olmaz dediler.. Zaten bu hamileliğimde 6 farklı doktora muayene oldum... Biri sabit diğer 3 ü devlet hastanesinde dönüşümlü çalışıyorlardı. 1 i annemlerin orda; biride en son gittiğimdi nasip bebişimin geleceği varmışş. Sonuçta Rabbimin hediyesi. Allah ım sağ sağlim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…