boyle bi sey iste giriisi :))))
dr lara gore 2 mart benim tarihim, 41. haftayi bekliyolarda mudahale için gelmedigi takdirde
Eşime krizantemcik doğum yapıyor 1 Şubat'ta yapıcaktı dedim. O da bana 25 ocağa kadar seyahatlerinin süreceğini müjdeledi
Sezeryandan sonra normal yapiyolar yani guzelmis
oyy karnimdaki zipir ziprrrr durmuyor
uykum var ama yatinca iyice fena olur bi hareketlerrr
artik gun içinde surat ifadem degisince 6 yasindaki kizim bile anne bebekmi vuruyor diye soruyorrr
ne haldeyim kim bilir çocuk bile farkediyorr
Yeme içme konusunda bişey demedi ilaç verdi dinlen dedi sıkı takip edelim artarsa erken alırız bebeği normal doğumu bekletmem dedi..bende yarın sağlık ocağına gitcem nasipse ordada trkrar tahlil yaptırıp neler yapılır adam akıllı sorcam..ilk duydum şok oldum ne bişey sorabildim ne ses çıkardım sonradan dank etti..ödem çok fazla bendede çok şükür tansiyon 14 7 şimdiik seninki kadar yüksek deil..aksilik kan da 8 e düşmüş hiç halsizlik falan da yoktu üstüste geliyo mübarek...Allah a emanet yavrum ben üstüne titredikçe sorun daha fazla oluyo Rabbim bu günleri aratmasın inş canm
tek tek yzmayayım buyur.Canım usg çıktısı vermiyor mu sana dr.
Usg de resim verince altındada bilgiler neresi ne kadrmış sayılar fln yazıyor olması lazım o bişe demesede sen görürsün oradan.
BDP diye bişi var o işte kafasının çapı oluyor
AC diye bişi var oda karnın çapı oluyor
FL var oda işte bacak kemiği oluyor o değerin 7 katı ise bebğein yaklaşık boyunu veriyor.
İstersen bugünki usgnin bu bilgileri olan yerini çek resim gönder söyliyim sana yorumluyum prof kadın doğum dr. inzar olarak
canım ben sezeryan olalı aralıkta 1 yıl oldu. Henüz çok yeniyim sana göre... ,doktorum sezeryan diyor.. Sanırım dikişlerim yeni diyedir.Canim kizim mayista 4 olcak ins. Bisey demedi kafasi asagida normal dogumu beklicez. Ama normal DOGUM aninda Cok cok zorlanma Olursa hani SEZERYAN dikisleri zarar görebilir yirtilabilir diye öyle bu durum olursa ozaman yine sezeryana alinirsin dedi. Ama 4 sene gecmis dikislere bisey olcagini sanmiyorum dedi. Ins normali dogumu beklicez allahtan bi Engel cikmazsa ins. Doktor böyle diyo o an belli olcak. Ama ben zaten sezeryanliyim direk yine SEZERYAN istiyorum dersen o ayri yaparlar. Ama Ben beklemek istiyorum. Cok uzattim ::)))
ahnada sakinledi ebnimki, gidip sansimi deneyim yatayim bakalim uyyabilcemmiAynen ya sanki horon tepiyo laz damarida yokki.
Aynen canim benimde ilk sezaryen oldu..4sene doldu ..simdi normal deneyecegiz insaAllah..Londrada ysiyorum uzman drlar la gorustum hepside normal deneyebilirsin bebek ve senin iciN cok daha iyi baktik olmuyor o zaman aliriz ama surec normal baslasin bebege erken mudahele etmeyelim gunu gelsin dediler..bekleyecegiz bakalim insaAllah hepimiz kolayca sorunsuz dogururuz..burda daha katilar yapmiyolar bi sezeryanin varsa , daha dogrusu sana sormuyoalr :)))))
canım ben sezeryan olalı aralıkta 1 yıl oldu. Henüz çok yeniyim sana göre... ,doktorum sezeryan diyor.. Sanırım dikişlerim yeni diyedir.((( bende çok istiyorum normal dogumu.. nasip. şansım yok gibi.
Bu benim 4. Doktorum. İlk dr ilk günden felaket tellalı gibi senin rahmin yırtılır kanaman olur işte ne kadar kötü şey varsa saymıştı bıraktım.Maasallah canım.Vaktini Rabbim bilir de sağlıkla gelsin bebişin inşallah.Aslında başka bir doktordan ama şöyle güvenilir birinden ikinci bi fikir alsaydin fena mi olurdu.Hastane politikasını yiyim nasılsa bir şekilde doğum yapacağız önemli olan hangi doğum sekli bize iyi gelir ona karar vermek.Normal olmasını kim istemez ama şartlar elvermiyorsa zorlamak neden.Ben senin yerine olsam fikir almak için dahi olsa farklı bir doktora giderdim.
hahahah eminmisin senin kardesin olduguna kocayinki falan olmasinAllahım kardeşim bize geldi kalıyo. Ama inanılmaz derecede gıcık oluyorum. Yaptığı herşey batıyo. Hamilelikren midir acaba yoksa kendi guıcklığım mı ki
Arkadaslar kafama takılan bişi oldu bugun.34 haftalıkken dr a gittigimde bebegın kılosu 2.300 kg dı onumde daha baya hafta var acaba doguma kadar cok kılo alırmı dıe merak edıorum 2.300 fazla gıbı geldi bana 34 haftada ama bilmiorum bıde bu ara sağlam yemek yemeye basladım kolay kolay doymuorum he bıde uc gundur kecı boynuzu pekmezine basladım gunde bır yemek kasıgı bu da cok kılo aldırır mı bebege
koyu renk aldigim yer ne demek esoba?Bu benim 4. Doktorum. İlk dr ilk günden felaket tellalı gibi senin rahmin yırtılır kanaman olur işte ne kadar kötü şey varsa saymıştı bıraktım.
Ameliyat eden dr gittim senin diğer gebelerden hiç farkın yok dedi, sonra başka prof daha hamile değilken sezaryen olmak zorundasın biliyorsun değil mi dedi.
Bundan önceki ameliyatı umursamadan bebek ters ve kilolu sezaryen dedi.
Kafa hakkı Bulut oldu.
Biz manyak olmayalım kim olsun -Bu benim 4. Doktorum. İlk dr ilk günden felaket tellalı gibi senin rahmin yırtılır kanaman olur işte ne kadar kötü şey varsa saymıştı bıraktım.
Ameliyat eden dr gittim senin diğer gebelerden hiç farkın yok dedi, sonra başka prof daha hamile değilken sezaryen olmak zorundasın biliyorsun değil mi dedi.
Bundan önceki ameliyatı umursamadan bebek ters ve kilolu sezaryen dedi.
Kafa hakkı Bulut oldu.
Kız mı erkek mi?Allahım kardeşim bize geldi kalıyo. Ama inanılmaz derecede gıcık oluyorum. Yaptığı herşey batıyo. Hamilelikren midir acaba yoksa kendi guıcklığım mı ki
Ama 1 sene burda Olsa hamile kalmaya bile izin yok doktor Bana en az 2 sene beklesen Cok iyi olur demisti. Burda da olsa 1 sene sonra normal yaptirmazlardi zaten. Hayirlisi neyse o Olsun. Saglikli olsunlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?