2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım o kremden çantaya koyalım o zaman çok sağol.

Geçmiş olsun canım aman dikkat.

Şişşt kaçmayın Biz daha burdayız.
Ne martı yok hazirana takılın.
e 20 gun once doguruyorsunuz napalim

Geçmiş olsun canım o kremden çantaya koyalım o zaman çok sağol.
Hem cantaya koymali hem surmeye baslamali. Mutlaka onceden surun derim gogus kremini

Gunaydin hanimlar bize dua edin iki gundr hastanedeyiz bir an önce cikalim
gecmis olsun canim. Hayirdir neyiniz var. Bir an oce cikin evinize ins

Amin canım teşekkür ederim darısı vakti geldiğinde hepinizin başına :)
canım hayırlı olsun bebeğini kucağına sağlıkla aldın darısı zamanı gelince bize inş. ayy ben daha çalııyorum 34. haftamın içindeyim bazen ayrılayım diyorum bazende doğum sonrası kalsın iznim diyorum. karar veremedim. yorgun hissediyorum kendimi

Gecmis olsun benim esimde fena kapmis sifayi kizla uzak duruyoruz son zamanlatimiz aman hasta olmayalim....
Gecenlerde kizin odasindan gumbur gumbur ses geldi korktum ustune bisey dustu diye bi firladim tum gece karnim agridi sonra artik ani hareketlerden kacinmaliyiz da iste olmuyor

Gözün aydın canım. Çokda kolay doğum yaptın maşallah. Hepimizi imrendirdin. Sağlıkla büyüt bebeğini. Darısı burdaki bizlerin başına.

Cok sevindim canm.masallah cok güzel bir dogum oldu.Allahim anali babali büyütsün insallah.Darisi cümlemize....

Bugun burasi kalabalik masallah ay ben erken dogmasindan cok korkuyorun kuveze falan girer diye 3 hafta sonra dogurabikirim izin veriyorum
Senin bebeğin kaç kilo canım ? Benim doktor en son kontrolde söylemeyi unuttuda. Meraktan çatlıyorum. Seninle aynı gündeyiz hemen hemen aynıdır kiloları. 3 kilo oldularda rahatlıycam inanki. Temizlik yaparken vicdan azabı çekmiycem ya erken doğarsa diye

Gebelik kolestazı diye bir durum gelişti.bebeğin hareketleri azalınca risk almamak için sezeryanla aldılar bebeği.küvezde şimdi.

kaşıntı değil mi bu dediğin ? ya bikaç gündür benimde karnım falan kaşınıyor , şimdi biraz tırstım , ama çok şiddetli bi kaşınma değil hani çatlama kaşınması dediklerimiz gibi, senin kaşıntın çok mu şiddetliydi ?

Bu bilgilerin iyi oldu canım. Hemen krem başlıyorum ve çantayada atıyorum bi tane.

Bulunduğum yerde pancar bulmam imkansız canm artık kara üzüm pekmez falanla a yükleneyim diyorum kan için iğne verdi dr..başka dr şansım şimdilik yok malesef bulunduğum ilçede k.doğumcu yok...yollar kapandı dün kardan 1 hafta kalırız böle sonrada değiştirmeyi göze alamam sanırım.Allah büyük bildiklerimle ve sizden öğrendiklerimle elimden geleni yapcam gerisi Rabbime kalmış...Allah yardımcısı olsun tüm hamile arkadaşların

Hiç uyuyamadım bu gece hiç. Çok zorlanıyorum artık karnımı taşıyamıyorum sanki. Tek bi tarafada yatamıyorum bütün kemiklerim acıyo sanki. Sırtımdaki kemiklerde kırılıyo adeta. Baş ağrısıda cabası. Allah kolaylık versin bizlere. İkiz annelerine allah yardım etsin. Herkese günaydın

şu ara bana da oluyor bu dediğin şey, poposunu dayıyomuş gibi geliyor bana , acaba bu haftada normal mi kasılma mı , öyle çok ağrı olmuyor ama

Ben de aynen uyuyamadim. Tam uyudum esim kipirdandi durdu uykum kacti. Gerginim ya sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…