2015 Şubat Anneleri

bütün gece rüyamda uyanınca hep acaba doğurdu mu diye dolandım durdum. çok sevindim senin adına. sağlıkla büyüt inşallah

bütün gece rüyamda uyanınca hep acaba doğurdu mu diye dolandım durdum. çok sevindim senin adına. sağlıkla büyüt inşallah

geçmiş olsun canım. inşallah kuzu daha bekler. krizantemcik ile birlikte sen de gecemi doldurdun. son mesajını göremedim gece 4 te telefona sarılcaktım:)

gözün aydın canım Allah analı babalı bol sütlü büyütsün ...

Ins yoksa ben delircem ilac tedavisi falan yaptiklarida yok yatioruz oyle biseyde demio lar
canım bi tanıdığın bebeği yeni doğup emmmeyince göğsüne mama damlatıp ordan vermişler kokusunu alsın diye.belki sen de öyle yaparsan önce kokuna alışır sonra biberonu iice bırakır

C

Çok şükür geldi eşimde gözünü ayirmiyor ya bebekten sonunda ailem tamamlandı :) çok mutluyuz :)
vayyy canına balım 3 5 saatedogurdun ya kız..Allah mutluluğunuzu muhabbetınızı daım etsın..hayatın hep böyle kolaylıklarla gecsın ınsalalah..daha fazla yazamıyycammmmm

Sarilik oldu atlatti ama hala cikarmiyolar kafayi yicem adam gibi bisey diyende yok durdukca ben hasta olcam bu gidisle sutumde gider bi gece bensiz kaldi gece mamaya alismis emmiyo gunduz emiyo
bacım sen nıye demedın sutum var emzırırım yada sagarım dıye yada o uyuzlar nıye senden anne sutu ıstemedıler..?
Canım epiduralden sonra ekstradan suni sancı falan verdiler mi? Açılma nasıl bu kadar hızlı oldu? Bir de lizözü ister misin getirebilirim hastaneye?
krızantemcıgın sansına açılması cok hızlı ılerlemıs..

ahh o lizözzz ahh

e 20 gun once doguruyorsunuz napalim

Hem cantaya koymali hem surmeye baslamali. Mutlaka onceden surun derim gogus kremini

gecmis olsun canim. Hayirdir neyiniz var. Bir an oce cikin evinize ins

Canım bir de pişik kremi olarak ne kullanmıştın? Bübchen mi? Senin bir de serefrazın ne kullandığını sorucaktım.

Doktor kan tahlili Aldı pıhtılaşma için bide orta idrar aldı neden alınıyor bu haftada bilen varmı ?

benimde kaşınıyor karnım ve nasıl birşeyse kaşırken hissetmiyorum sanki uyuşmuş gibi....

herkese günaydın. ben bugün o kadar zor uyandım ki gece sağdan sola dönemedim dönerken resmen kemiklerimin birbirine sürttüğünü hissettim. sanki arada kıkırdak yok iki kemik birbirine değiyor gibi. ağrıdan öldüm tabi karnımda ne tarafa yatsam orda ağrı yapıyor. sırt ağrım benimle bütünleşti. bazen çooooooookkkkkkkk bunaldığımı hisseddiyorum sonra vakitsiz gelir kızım diye korkuyorum. ama annelik ne zormuş valla annemin değerini şimdiden anladım. hep diyorum sanırım hepte diyeceğim çocuk muhteşem birşey olsa gerek yoksa insanlar bu eziyete 2. 3. hayatta yapmaz

Karın ağrın nasıl bi ağrı? Üşüttün mü acaba? Benim midem artık rahatladı sanırım bebe biraz aşağı indi ama elim ayağım yanıyo çok kaçırınca :/

Ne bileyim canım zar zor uyudum sabah kahvaltıdan sonra biraz yine agridi ama simdilik iyiyim.soğuk almış olabilirim çocuklar bizimle yatıyor hem kendi üstlerini hem bizimkini açıyorlar.

Canım bir de pişik kremi olarak ne kullanmıştın? Bübchen mi? Senin bir de serefrazın ne kullandığını sorucaktım.
bübchen set almıştım canım ama pek kullanmadım pişik kremini. tedavi edici değil önleyici bir krem. ben de diger kızlar gibi pişik olmadan krem sürmek istemedim. çok küçükken suyla ıslatılmış pamukla sildim, bikaç ay sonra çok bulaşan kakalarda hep yıkadım. 1 yaşından sonra bile ıslak mendil kullandıysam yıkardım poposunu sonrasında. bu yüzden hiç pişik yaşamadık. arada bir kızarır gibi oldu yıkama fırsatı olmadıgında, yolculuklarda fln, o zaman da pantenol sürdüm. bübchenin şampuanını ve nemlendirici sütünü sevdim ama pişik kremi öylece duruyor sanırım. pişik olduktan sonra işe yarıcak birşey değil.
ha bir de asiti alınmış zeytinyağ sürdüm küçükken poposuna. hatta heryerine zeytinyagı ile masaj yapardım. masaja da bayılıyorlar bebekken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…