- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Hayırlı haberlerle gel canım :)Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
Ben sempatik gözüktüğümüz için bakıyorlardır diye düşünüyorum.Çünkü ben de bakardım hamilelere çok şeker gelirlerdi bana.Ama tabi öyle gözümü dikip rahatsız etmezdim gözünü dikip baştan aşağı süzenler de var,ben en çok onlara sinir oluyorumGeçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.
Tatlım güzel haberlerle gel inşallah.Meraktayız.Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
hayırlısı, olmadı eşimden isticem mecburInsallah acil bi durum olmaz canim da olursa da o an biri yardim edicek artik.yapcak bise yok
Allahım bu okuduğum ayeti kerimenin hürmetine bu ayetin sebebiyle ahmet kuluna şifa ver diyoruz canım.Şimdi cahil dersiniz bana ama bilmiyorum napimm
Mesela sayfalarda yazıyorlar kızım için oğlum için ayetel kürsi okurmusunz diye. Okuyup sonra ne yapıyoruz ? İsmi atıyorum Ahmet olsun , Ahmet'e şifa ver allahım falan mı diyoruz ?
Ben de cok utanirim ama yapacak bisey yok artikhayırlısı, olmadı eşimden isticem mecbur
Merhaba hanımlar aranızda suyu azalan oldumu daha bebegım cok küçük doktor suyunda azalma var göbek cevreside 8 gun geri dedi10 gun rapor yazdı bol bol su ıcıp dineleneceksın dedi aspirine baslattı 15 gun sonra kontole gıdıcem gelişimi geri oldugundada olurmus suda azalma beslenmeme cok dikkat ediyorum sizde böyle bir durum oldumu olduysa nasıl normale dondu bebegın gelişimi ve suyu
Sağlık haberinizi ver bize canım. Umarım kötü bişey yoktur.Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah.Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
Aynı şeyleri yaşadım hala ara ara oluyor doktora en sn sorduğumda dedi ki normal rahim doğuma hazırlık yapıyor ama suyun gelirse lekelenme olursa yahut dayanılmayacak gibi sancın olursa o zaman gel artık. Panik yapılacak bişey yokmuş yani cnmBide ben kasılma sertleşme sancı hepsini yaşıyorum ama ne zaman panik yapıp doktorcuğumu aramam gerekiyo bilmiyorum. Periyodik değil ama ondan panik yapmıyorum sanırım. Hiç nst ye de girmedim. Girsem belki sancı seviyesini falan bilirdim. Ne zaman panik yapmam gerekiyo biri bana anlatabilirmi ?
bendeeeeee... ilk gebelik ama herkes gerçek sancı olduğunu, birde suyun gelirse idrar kaçırma gibi olmayacak anlayacaksın diyor ya o yüzden çok rahatım evde doğurmazsam pırt diye iyidir....Bide ben kasılma sertleşme sancı hepsini yaşıyorum ama ne zaman panik yapıp doktorcuğumu aramam gerekiyo bilmiyorum. Periyodik değil ama ondan panik yapmıyorum sanırım. Hiç nst ye de girmedim. Girsem belki sancı seviyesini falan bilirdim. Ne zaman panik yapmam gerekiyo biri bana anlatabilirmi ?
Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
En son kactiki cnm kac haftada kac gr almis sen kilosunu takiyodun2.675 gr olmuş kızlar bebekpaşa:) aklıma geldikçe yazıyorum wallahi ferahladım doğum Kanalı'na Girdiği için sancımış dedi doktor
Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
sen yine zorla yiyormusun ben agzima surmuyorum,oncedende sevmezdim benim çocuklar kilolu oluyor muzla ilgiis yokdur ehrhaldemuz ıcın bende senden farksızım..resmen zorla yıyorum..onu yerken kendımı saman yıyen ınek gıbı hıssedıyorumoyle bır surat ıfadem oluyor kuru cekırdeklı sıyah uzum ye hergun yarım kase kadar ,o senı rahat rahat vc ye çıkarır..dusun ben hergun 1 lt sut 2 muz patates yıyorum ama maasallah dıyeyım bazen 2 3 oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?