2015 Şubat Anneleri

Hayırlı haberlerle gel canım :)

Geçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.
Ben sempatik gözüktüğümüz için bakıyorlardır diye düşünüyorum.Çünkü ben de bakardım hamilelere çok şeker gelirlerdi bana.Ama tabi öyle gözümü dikip rahatsız etmezdim gözünü dikip baştan aşağı süzenler de var,ben en çok onlara sinir oluyorum
Tatlım güzel haberlerle gel inşallah.Meraktayız.

Kizlar ben de kontrolden geldim allahima bin sukur her sey yolundaymis. Kizim 2400 gram olmus doktor cok iyi dedi. Iki hafta sonra tekrar gel dedi.

Dogumu konusmak icin erken mi dedim evet onu 38.haftada konusucaz dedi. Bas asagi pozisyonu ama sanirim cati muayenesi yapicak ondan sonra konusucaz demek istedi.

Bi sorun olmasa da bol bol dinlen sagina ve soluna uzan farketmez dedi. Ben de sagima uzaninca yanlis zannederdim sola yatmaktan curudu solum. Saga yatmayi da cok severim oh be.

Allahım bu okuduğum ayeti kerimenin hürmetine bu ayetin sebebiyle ahmet kuluna şifa ver diyoruz canım.

havuç suyu iyi geliyor diyorlar burda bi kaç arkadaşında olmuştu,sonraki kontrolde normale dönmüştü.Suyu ihmal etme ama...

Sağlık haberinizi ver bize canım. Umarım kötü bişey yoktur.

Bide ben kasılma sertleşme sancı hepsini yaşıyorum ama ne zaman panik yapıp doktorcuğumu aramam gerekiyo bilmiyorum. Periyodik değil ama ondan panik yapmıyorum sanırım. Hiç nst ye de girmedim. Girsem belki sancı seviyesini falan bilirdim. Ne zaman panik yapmam gerekiyo biri bana anlatabilirmi ?

Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah.

Aynı şeyleri yaşadım hala ara ara oluyor doktora en sn sorduğumda dedi ki normal rahim doğuma hazırlık yapıyor ama suyun gelirse lekelenme olursa yahut dayanılmayacak gibi sancın olursa o zaman gel artık. Panik yapılacak bişey yokmuş yani cnm

bendeeeeee... ilk gebelik ama herkes gerçek sancı olduğunu, birde suyun gelirse idrar kaçırma gibi olmayacak anlayacaksın diyor ya o yüzden çok rahatım evde doğurmazsam pırt diye iyidir....

Hadiii çıkamıyoz hastanelerden peşpeşe bu ara haydi hayırlı haberlerle gel insallah

dualarımız seninle canım,haberdar et bizi durumundan ....

Kızlar muayene oldum açılmam yok bebegim 3 kg olmuş ama hala tersss napiyim ben simdi bu kızı. Muayeneden kalma birşeydir dedi drum pihtidan için, simdi nstye gircem Allah bilir hic sancim olmaz benim nedense hep öyle oluyor.sancı çıkarsa durdurmaya çalışacağını söyledi Dr 37. Haftadan küçük old. İçin ve acilma olmadığı için..bekliyorum.

Tiramisu35 naptın bebegım..doguruyonmu dogurmuyonmu bi tutamıyonuz su bebelerı ıcınızde hee..
bu sozu ettikten sonra yarında ben gıdersem hastaneye hıc sasırmayın
neyse su kahvemı de ıceyımde ondan sonra dur

sen yine zorla yiyormusun ben agzima surmuyorum,oncedende sevmezdim benim çocuklar kilolu oluyor muzla ilgiis yokdur ehrhalde
yoksa muzu sevemdigim için, patateside seker çikartir diye hiç yemiyorumki ben
karnimdakinin afrikalilar gibi zayif dogmasi lazim

34. haftanin absinda kilosuna 2.300 dendi sizinkilerLE nasil acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…