ne pihtiis kiz,nisaninmi geldiKızlar muayene oldum açılmam yok bebegim 3 kg olmuş ama hala tersssnapiyim ben simdi bu kızı. Muayeneden kalma birşeydir dedi drum pihtidan için, simdi nstye gircem Allah bilir hic sancim olmaz benim nedense hep öyle oluyor.sancı çıkarsa durdurmaya çalışacağını söyledi Dr 37. Haftadan küçük old. İçin ve acilma olmadığı için..bekliyorum.
Benimki de 33+6 da 2.267 idi normal herhalde bana Oğluma göre küçük geldi ama olsunsen yine zorla yiyormusun ben agzima surmuyorum,oncedende sevmezdim benim çocuklar kilolu oluyor muzla ilgiis yokdur ehrhalde
yoksa muzu sevemdigim için, patateside seker çikartir diye hiç yemiyorumki ben
karnimdakinin afrikalilar gibi zayif dogmasi lazim
34. haftanin absinda kilosuna 2.300 dendi sizinkilerLE nasil acaba ??
Düzenli ve her seferinde bi öncekinden daha fazla kendini hissettiren sancida ve dinlensende otursanda kalksanda olmaya devam eder.Bide ben kasılma sertleşme sancı hepsini yaşıyorum ama ne zaman panik yapıp doktorcuğumu aramam gerekiyo bilmiyorum. Periyodik değil ama ondan panik yapmıyorum sanırım. Hiç nst ye de girmedim. Girsem belki sancı seviyesini falan bilirdim. Ne zaman panik yapmam gerekiyo biri bana anlatabilirmi ?
33+0 da 2800 du ama muz yemıyordum o zaman..sen yine zorla yiyormusun ben agzima surmuyorum,oncedende sevmezdim benim çocuklar kilolu oluyor muzla ilgiis yokdur ehrhalde
yoksa muzu sevemdigim için, patateside seker çikartir diye hiç yemiyorumki ben
karnimdakinin afrikalilar gibi zayif dogmasi lazim
34. haftanin absinda kilosuna 2.300 dendi sizinkilerLE nasil acaba ??
himm iyi o zaman aynilarmis , dr bana uç gun ilerde dedi kilosu içinBenimki de 33+6 da 2.267 idi normal herhalde bana Oğluma göre küçük geldi ama olsun
seninkinin genleri genis anacim o zaman mmasallah :))))33+0 da 2800 du ama muz yemıyordum o zaman..
İyi bari çok şükür.dursun bi gün bi gündür.3kilodan fazlasını taşıyamayan senmiydinKızlar muayene oldum açılmam yok bebegim 3 kg olmuş ama hala tersssnapiyim ben simdi bu kızı. Muayeneden kalma birşeydir dedi drum pihtidan için, simdi nstye gircem Allah bilir hic sancim olmaz benim nedense hep öyle oluyor.sancı çıkarsa durdurmaya çalışacağını söyledi Dr 37. Haftadan küçük old. İçin ve acilma olmadığı için..bekliyorum.
Ben çok severim tam da yerinde oturuyorum.yok valla 5 kg dogacak deseler ben gunde bir iki muz yiyemem, en son ne zama,n yedim hatirlamiyorum muzu
Bende oyle istiyorum yarin soylicem sancimla birlikte olsun diye kabul ederse artikbenimde bebiş yatarken hareketli oluyor ama uyutmayacak kadar rahatsız olmuyorum belki gün içinde çalışarak yorulduğumdan hemen uyuyabiliyorum ki benim dr illa sezo diye tutturursa ben sancım gelene kadar bebeğimin hareketlerini hissedene kadar beklemeyi düşünüyorum...
bacım o zaman da 2800 du gecen haftakı kontroldedeseninkinin genleri genis anacim o zaman mmasallah :))))
sen nrdeydin kiz muz nerde yestiisyor ben bilmiyorumki : ))))Ben çok severim tam da yerinde oturuyorum.
Deli kız.bugun yarın dogurucakmıssın gıbı bır hıs var ıcımde
one kız senın ısım OBAMA falan mıoba ıle başlayan kız ısmı bulamadım ahahaha
nıce bu kadar acele edıyorsun kı dogumu baslatmak ıcın..37 nın ıcındesın suan..daha bekle derım ben..ben senden az farkla gerıdeyım hergun gece sukur Allahım bugünde doğmadı dıye dualar edıyorum
ahahaha sperm bankası hemı..hıc gulesım yoktu
e alsaydi zaten 3.5 kg olurdu simdi onu bide dogurmasi var, bunye kendini obezlige karsi korumaya almis olmali : )))bacım o zaman da 2800 du gecen haftakı kontroldede. 3 haftada hıc kılo alımı olmamış..dr normal hala 1 hafta onde gıdıyor hem usg yanlış ölçüm yapıyor son zamanlarda dedı,bırde ben hep farklı usg lerde kontrol edıldım..banada suprız olucaz kac dogacagı yanı..3 u gectıkten sonrasını takmıyorum kafama..cuma gıdıcez tekrar..goruruz endamını koca kafalının
himmm oya bahar mi kizzzz :))))Deli kız.
Heee obama. iki adım.bir de soyadının baş harfleri
tahmınlerı alalımhimmm oya bahar mi kizzzz :))))
Ayy kafam ters çalışıyor diyorum Sizebu nick olayı yüzünden kaç kez pes edip buraya üye olmaktan vazgeçmiştim. öyle kim tüm fantastik filmlerdeki karakterleri denedim , yahu açtım yunan mitolojisi karakterlerini denedim bir birhepsinden var yani burda :) o sıra okuduğum murat menteşin kitabındaki bir karaktrin adı korkut üneli -ki murat menteş okuyan varsa bilir hiçbir karakterin adı normal değildir romanlarında- onu denyim dedim oldu sonra düşündüm insanlar diyecek ne tuhaf bir tip bu :)
Ben çok severim tam da yerinde oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?