2015 Şubat Anneleri

ne pihtiis kiz,nisaninmi geldi

Slm kızlar doktora gittim bugün bebeğim 2203 gr olmuş suyu ve ölçümleri de normalmiş 10-14 Şubat arası doğum dedi epidural sezeryan istiyorum ben tabi onuda söyledim tamam ama daha vakit var bakalım fikrin değişir belki dedi

Benimki de 33+6 da 2.267 idi normal herhalde bana Oğluma göre küçük geldi ama olsun

Hep pozitif olmaya çalışıyorum da bazen delleniveriyorum. Yaklaşık 7 senedir emek ver çalış didin son aşamaya gel adam rahatını bozup da yoğunlaşamadığı için karnın burnunda öylece kala kal. Ya madem beni neden taşıdın durdun onca zaman bana neden doğuruncaya kadar hallederiz dedin. Arkadaş olmayacaksa olmaz dimi. Yada oldurmanın bir yolunu bulacaksın ben bu alanın dışındayım sen yapmalısın diyip kenara çekilince sen rahatlıyonda karşındakinin psikolojisini hiç düşünüyonmu. Ah etmem beddua etmem diye diye övünürüm her zamanda bazen istiyorlar ya. Ağlaya ağlaya içim kanırdı bugün.
Sen neden bahsediyon neyin kafasını yaşıyon diyebilirsiniz. Anlatmak rahatlamak istedim. Çok sıkıldım bugün hayır hamilelik psikolojisi diyorlar da alakası yok. Kariyer bazında bir insanın elinde olmak çok zor arkadaşlar, çok kişi duydum bu aşamada iş veya okul bırakan da hep amaaaan diyordum insanın başına gelince anlıyormuş.

Düzenli ve her seferinde bi öncekinden daha fazla kendini hissettiren sancida ve dinlensende otursanda kalksanda olmaya devam eder.

33+0 da 2800 du ama muz yemıyordum o zaman..

yok valla 5 kg dogacak deseler ben gunde bir iki muz yiyemem, en son ne zama,n yedim hatirlamiyorum muzu

İyi bari çok şükür.dursun bi gün bi gündür.3kilodan fazlasını taşıyamayan senmiydin

Bende oyle istiyorum yarin soylicem sancimla birlikte olsun diye kabul ederse artik

seninkinin genleri genis anacim o zaman mmasallah :))))
bacım o zaman da 2800 du gecen haftakı kontroldede . 3 haftada hıc kılo alımı olmamış..dr normal hala 1 hafta onde gıdıyor hem usg yanlış ölçüm yapıyor son zamanlarda dedı,bırde ben hep farklı usg lerde kontrol edıldım..banada suprız olucaz kac dogacagı yanı..3 u gectıkten sonrasını takmıyorum kafama..cuma gıdıcez tekrar..goruruz endamını koca kafalının

Deli kız.
Heee obama. iki adım.bir de soyadının baş harfleri

e alsaydi zaten 3.5 kg olurdu simdi onu bide dogurmasi var, bunye kendini obezlige karsi korumaya almis olmali : )))

ben kiloya takmiyorumda hastaneye goturduklerim buyuk gelir diye korkuyorum
benim çocuklar dogumda kilolu oluyor so,radan zayif kaliyoalr, kilo ya takmak istemiyorum evdekilerle yeterince ugrastim bu kilo yuzunden

Ayy kafam ters çalışıyor diyorum Size
Ben onu Korkut' un eli diye anlıyorum.
Çok utandım <)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…