Tatlım normal ağrılarsa tamam ama eğer gerçekten geçmeyen ağrılarsa bunlar lütfen doktor çağırırsa git, o da seni keyfinden çağırmıyor sonuçta Allah korusun.En azından kontrol altında olursun.Ayağa Kalktım yine var Ağrı doktoru arasam çık gel hemen dicek bölede bişey oldumu gitmek istemiyorum normal ağrılar geliyo bunlar o yüzden takmıyorum yemek bulsun bizimki artık bişey demez zaten artık ağır olduğumun oda farkında
Evden mi cikmayalim anlamiyorum ki. Ogrenciler birbirine gisteriyor beni.neyse onlar daha cocuk dusunemez de kocaman insanlara ne oluyor
ay bide biri ablam diğeri iş arkadaşım ben onlara söylicek laf bulurum da benimde laf sokmam öyle böyle olmuyor bir daha yüz yüze bakamayız.... neyse ki son 1 haftam sonra mümkünse doğuma kadar eşimden başkasını görmek istemiyorum mecburda kalmicam ohhhhhhEvden mi cikmayalim anlamiyorum ki. Ogrenciler birbirine gisteriyor beni.neyse onlar daha cocuk dusunemez de kocaman insanlara ne oluyor
Daha cok kucuk ya tedirgın oldum suyu bıterse dıyeevet mavili kirmizili dopler usg. Ilk hamileligimde suyu aZdi hep kan akisina baktilar kilosu da azdi. 40 haftayi doldurdu ama 3 kilo ancak dogdu. Simdi saglikli oglum buyudu. Dr.un dediklerini yap cok stres yapma bol.bol dinlen. Bazi gebelikler boyle oluyor istre
Ay Allahım yerim seniii sadece süt mü demişler bir deGeçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.
Canm hem magnezyum hem sut urunu vucutta demir emilimini azaltiyor,hatta yok ediyor. Keske doktorun soylemis olsaydi.Ya bende bugun demir ilacini alirken ecz sut ve sut urunleriyle tuketme dedi daha once kullanirken dr boyle bisey soylememisti sadece gece yatmadan once ic dedi ama ben once sut sonra magnezyum sonra demir ilacini iciyodum arada yarim saat 45 dk falan oluyodu bi yan etkisi olmadi ama beklenen etkiyi de gostermemis midir acaba
Ay Allahım yerim seniii sadece süt mü demişler bir deÇok tatlısınız efendim.
yok yanında kahvede alıcam ama telepati yöntemiyle sen anlar verirsin zannettim deseydin g.zekalılar yaaaa....Geçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.
Siz cok panik yapiyosunuz ben burda okuyorum genelde bebegin cok hareketli oldugundan geceleri uyutmadigindan falan bahsediyo benim hic o kadar hareketli olmadi hatta cok rahat uyuyorum hicbisey hissetmeden:)bu haftalarda gun icinde surekli hareketlerini hissediyorum o kadar bundan once bisey yoktu ama ben kafaya takmadigm icin bence bebekte Allaha sukur bi sorun yok kilosuda iyi ben hoplaya ziplaya geziyorum hic kafama takmiyorum bence rahat olunSaolun kızlar başka yazan varmıydı göremedim her sayfayı incelemedim.
Yaa önceden de gün içinde az hareket ettiği olurdu bu kadar içime korku düşmezdi takmazdım pek yani ama dün gece çok kötü rüyalar gördüm doğuruyorum bir garip bişiler karışık rüyalar gördüm sabahına da hep onun hareketlerini hissederdim ben uyurken bile olsa ama uyku anında hissetmeyince kalktım pinpiriklendim içime garip bi korku düştü çikolataya yiyim bakım dedim az bir iki kımraştı işte yinede içim raht etmedi gittim kalbi 138 atıyor gayet iyi dedi hemşire snrasında da zaten şuan ara ara hareketlerini hissediyorum şükür. ilk kez bu kadar korktum ağladım fln tabi ağlayınca bnm tansiyon çıkmış 13-8. eve gelirken kuaföre uğradım kaş bıyık aldırdım snra ecz. uğradım tekrar ölçtürdüm tansiyonu 10-6 olmuş rahtlayınca
Geçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.
aman hic umursamiyorum. sonuna kadar gezicem gerine gerine. Bnim keyfim onemli acik havayi seviyorum kapali yerde nefes alamiyorumay bide biri ablam diğeri iş arkadaşım ben onlara söylicek laf bulurum da benimde laf sokmam öyle böyle olmuyor bir daha yüz yüze bakamayız.... neyse ki son 1 haftam sonra mümkünse doğuma kadar eşimden başkasını görmek istemiyorum mecburda kalmicam ohhhhhh
Eşim gelene kadar beklicem bakalım Hayırlısı artıkTatlım normal ağrılarsa tamam ama eğer gerçekten geçmeyen ağrılarsa bunlar lütfen doktor çağırırsa git, o da seni keyfinden çağırmıyor sonuçta Allah korusun.En azından kontrol altında olursun.
keşke canım ama artık çok geç doğuma kadar ne fayda ederse belki prospektüsün de yazıyor ama onu da ben okumadım zaten çok konuşan biri değildi ben sormadan bişey söylemeye tenezzül etmezdi bende onu değiştirdim gitti.....Canm hem magnezyum hem sut urunu vucutta demir emilimini azaltiyor,hatta yok ediyor. Keske doktorun soylemis olsaydi.
hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım...Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
Okuduğum ayetel kürsinin sevabını minik Ahmet'e de hasıl eyle ya Rabbim diyebilirsin :)Şimdi cahil dersiniz bana ama bilmiyorum napimm
Mesela sayfalarda yazıyorlar kızım için oğlum için ayetel kürsi okurmusunz diye. Okuyup sonra ne yapıyoruz ? İsmi atıyorum Ahmet olsun , Ahmet'e şifa ver allahım falan mı diyoruz ?
guzel haberlerle gel insKızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
benimde bebiş yatarken hareketli oluyor ama uyutmayacak kadar rahatsız olmuyorum belki gün içinde çalışarak yorulduğumdan hemen uyuyabiliyorum ki benim dr illa sezo diye tutturursa ben sancım gelene kadar bebeğimin hareketlerini hissedene kadar beklemeyi düşünüyorum...Siz cok panik yapiyosunuz ben burda okuyorum genelde bebegin cok hareketli oldugundan geceleri uyutmadigindan falan bahsediyo benim hic o kadar hareketli olmadi hatta cok rahat uyuyorum hicbisey hissetmeden:)bu haftalarda gun icinde surekli hareketlerini hissediyorum o kadar bundan once bisey yoktu ama ben kafaya takmadigm icin bence bebekte Allaha sukur bi sorun yok kilosuda iyi ben hoplaya ziplaya geziyorum hic kafama takmiyorum bence rahat olun
valla benimkiler az ama doğum yapanları gördükçe telaşlanmaya başladım zaten göbekten aşağısını göremiyorum jilette yapamam Allah korusun bişey olsa ne yapıcam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?