2015 Şubat Anneleri

Tatlım normal ağrılarsa tamam ama eğer gerçekten geçmeyen ağrılarsa bunlar lütfen doktor çağırırsa git, o da seni keyfinden çağırmıyor sonuçta Allah korusun.En azından kontrol altında olursun.

Evden mi cikmayalim anlamiyorum ki. Ogrenciler birbirine gisteriyor beni.neyse onlar daha cocuk dusunemez de kocaman insanlara ne oluyor

Geçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.

Evden mi cikmayalim anlamiyorum ki. Ogrenciler birbirine gisteriyor beni.neyse onlar daha cocuk dusunemez de kocaman insanlara ne oluyor
ay bide biri ablam diğeri iş arkadaşım ben onlara söylicek laf bulurum da benimde laf sokmam öyle böyle olmuyor bir daha yüz yüze bakamayız.... neyse ki son 1 haftam sonra mümkünse doğuma kadar eşimden başkasını görmek istemiyorum mecburda kalmicam ohhhhhh

Daha cok kucuk ya tedirgın oldum suyu bıterse dıye Kılosunda degılım az olsun saglıklı olsun yeter haftasında dogacak kadar yeter ıns suyum erken dogar dıye korkuyorum sende aspirin kullanmısmıydın? Magnezyum ve kalsıyımda yapar su azlıgı dedı bır doktor bırak dedı ama kendı doktorum ıc dedı magnezyumu ıcıyorum kramplarım oluyor kalsıyumu bıraktım

Canm hem magnezyum hem sut urunu vucutta demir emilimini azaltiyor,hatta yok ediyor. Keske doktorun soylemis olsaydi.

Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin

Siz cok panik yapiyosunuz ben burda okuyorum genelde bebegin cok hareketli oldugundan geceleri uyutmadigindan falan bahsediyo benim hic o kadar hareketli olmadi hatta cok rahat uyuyorum hicbisey hissetmeden:)bu haftalarda gun icinde surekli hareketlerini hissediyorum o kadar bundan once bisey yoktu ama ben kafaya takmadigm icin bence bebekte Allaha sukur bi sorun yok kilosuda iyi ben hoplaya ziplaya geziyorum hic kafama takmiyorum bence rahat olun

Geçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.

aman hic umursamiyorum. sonuna kadar gezicem gerine gerine. Bnim keyfim onemli acik havayi seviyorum kapali yerde nefes alamiyorum

Eşim gelene kadar beklicem bakalım Hayırlısı artık
Bu arada Tiramisu35 nerde pıhtı falan diyodu oda İzmir'de

Canm hem magnezyum hem sut urunu vucutta demir emilimini azaltiyor,hatta yok ediyor. Keske doktorun soylemis olsaydi.
keşke canım ama artık çok geç doğuma kadar ne fayda ederse belki prospektüsün de yazıyor ama onu da ben okumadım zaten çok konuşan biri değildi ben sormadan bişey söylemeye tenezzül etmezdi bende onu değiştirdim gitti.....

Kızlar ya biz Şubat annelerinin bebişleri Şubat'ı beklemeyi sevmiyor galiba benim de bir kaç gündür iç çamaşırım çok ıslanıyo bir yandan Tedirginim bir yandan da oğlum da aynı şikayetten doktora gittiğimde normal akıntı demişti ama bu biraz daha gazla sanki ne yapsam bilmiyorum 2 hafta sonra bebeğim dönmüş mü diye bakacaklar ama o kadar da bekleyemem

hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım...

Güzel,hayırlı haberlerle gel inşaallah

Okuduğum ayetel kürsinin sevabını minik Ahmet'e de hasıl eyle ya Rabbim diyebilirsin :)

guzel haberlerle gel ins

benimde bebiş yatarken hareketli oluyor ama uyutmayacak kadar rahatsız olmuyorum belki gün içinde çalışarak yorulduğumdan hemen uyuyabiliyorum ki benim dr illa sezo diye tutturursa ben sancım gelene kadar bebeğimin hareketlerini hissedene kadar beklemeyi düşünüyorum...

valla benimkiler az ama doğum yapanları gördükçe telaşlanmaya başladım zaten göbekten aşağısını göremiyorum jilette yapamam Allah korusun bişey olsa ne yapıcam bilmem

Insallah acil bi durum olmaz canim da olursa da o an biri yardim edicek artik.yapcak bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…