2015 Şubat Anneleri

Bunlar normal yani. Umarım doğumu kolay yaparız..

Ya nst'ye girdim bazi degerler 80-90 cikti. Bunlar sanci mi? Dr normal demisti. Bi bakin bakalim siz de.

Eklentiler

• 20150113_191014.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 66
cherish gecmis olsun sana da. Sorun yokmus sukur. Son gunlerin bu korkusu stresi en zoru yaa
Gerçekten stres Küpü stly :)

Geçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.
İşkembe Çorbası istiyorum ama sizde yok muydu

Iyi olmana sevindim canm bnm gzlce dinlen olur mu

2 hafta o sıkıntı çekilir mi kız git de rahatla ya

Ben panik yaptım ben şükür bişey çıkmadı , için mi sıkıldı git bi nst bağlasınlar neden gerileceksin

En son kactiki cnm kac haftada kac gr almis sen kilosunu takiyodun
10 günde 400 gr almış , doğum Kanalı'na girince cok almayabiliyormş ya sıkılıyordum neyse şükür

amin canım inşallah. sen içini ferah tut iyi olsun.

Acilden gidince bağlıyorlar mı nstye ?

Benim baş harfim eşimin baş harfi ve soyadımız , al sana pkas

benim adım da taa lise zamanıydı isminizin elfçesini hobbitçesini bulun vb. şeyler vardı.
elfçeyi beğendim elbereth o zamandan beri hemen her yerde bunu kullanıyorum, 61 de malum TRabzon

ağda konusu konuşulmuş; normalde epilatör kullanıyordum ama göremediğimden beri epilatörün makas gibi kesen başlığı var jilet gibi sertleştirmiyor kesme sorunu da yok onu kullanıyorum, hep temiz.

Ay benimkilerde öyle.oğlan 3 870 doğdu.ebe tosun pasa dedi.sonrası hep cılız.kız daha beter..gelisimi bi sene geriden geliyor.hadi onun taşı vardı da oğlan niye boyle bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…