- 12 Ocak 2014
- 4.019
- 3.020
- 448
- 35
Genelde akşamları oluyo bide.Düzenli ve her seferinde bi öncekinden daha fazla kendini hissettiren sancida ve dinlensende otursanda kalksanda olmaya devam eder.
Bunlar normal yani. Umarım doğumu kolay yaparız..Aynı şeyleri yaşadım hala ara ara oluyor doktora en sn sorduğumda dedi ki normal rahim doğuma hazırlık yapıyor ama suyun gelirse lekelenme olursa yahut dayanılmayacak gibi sancın olursa o zaman gel artık. Panik yapılacak bişey yokmuş yani cnm
Gerçekten stres Küpü stly :)cherish gecmis olsun sana da. Sorun yokmus sukur. Son gunlerin bu korkusu stresi en zoru yaa
İşkembe Çorbası istiyorum ama sizde yok muyduGeçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.
Iyi olmana sevindim canm bnm gzlce dinlen olur muKızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
2 hafta o sıkıntı çekilir mi kız git de rahatla yaKızlar ya biz Şubat annelerinin bebişleri Şubat'ı beklemeyi sevmiyor galiba benim de bir kaç gündür iç çamaşırım çok ıslanıyo bir yandan Tedirginim bir yandan da oğlum da aynı şikayetten doktora gittiğimde normal akıntı demişti ama bu biraz daha gazla sanki ne yapsam bilmiyorum 2 hafta sonra bebeğim dönmüş mü diye bakacaklar ama o kadar da bekleyemem
Ben panik yaptım ben şükür bişey çıkmadı , için mi sıkıldı git bi nst bağlasınlar neden gerileceksinBide ben kasılma sertleşme sancı hepsini yaşıyorum ama ne zaman panik yapıp doktorcuğumu aramam gerekiyo bilmiyorum. Periyodik değil ama ondan panik yapmıyorum sanırım. Hiç nst ye de girmedim. Girsem belki sancı seviyesini falan bilirdim. Ne zaman panik yapmam gerekiyo biri bana anlatabilirmi ?
10 günde 400 gr almış , doğum Kanalı'na girince cok almayabiliyormş ya sıkılıyordum neyse şükürEn son kactiki cnm kac haftada kac gr almis sen kilosunu takiyodun
İnşallah öyle bi durumdur canım.. Zaten çok sıkıntılı bi hamilelik yaşıyorum eşim yüzünden,böyle şeyler de hepten direncimi kırıyo.. Geçen haftaki kontrolde 2 haftada 100 gr almış göründü,dün 1 haftada 250 gr almış ama bu durum çıktı işte.. Kontrole gitmeye korkar oldum.. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah..
Offf Litchi yaaaa valla var ya olsa hepsini yerimKabızlık yapacak korkusuyla aylardır yemedim ama bu aralar canım Muzlu pasta istiyor :)
Acilden gidince bağlıyorlar mı nstye ?Gerçekten stres Küpü stly :)
İşkembe Çorbası istiyorum ama sizde yok muydu
Iyi olmana sevindim canm bnm gzlce dinlen olur mu
2 hafta o sıkıntı çekilir mi kız git de rahatla ya
Ben panik yaptım ben şükür bişey çıkmadı , için mi sıkıldı git bi nst bağlasınlar neden gerileceksin
10 günde 400 gr almış , doğum Kanalı'na girince cok almayabiliyormş ya sıkılıyordum neyse şükür
Bende korku tüneli diye düşünmüştüm.Ayy kafam ters çalışıyor diyorum Size
Ben onu Korkut' un eli diye anlıyorum.
Çok utandım <)
2 yerde sancın cıkmıs ama duzenlı olmadığı surece cok onemsemıyor doktorlar... su donemdenormal yanı prof doc dr konuştuYa nst'ye girdim bazi degerler 80-90 cikti. Bunlar sanci mi? Dr normal demisti. Bi bakin bakalim siz de.
p harfiyle erkek ısmı varmı yaa.. aklım durdu yemınle..hyr sız böyle yazdıkça acaba o mu bumu dıyedusunmeden de edemiyorum ıyımıBenim baş harfim eşimin baş harfi ve soyadımız , al sana pkas
Mersin anamurda.anamurun muzu meşhurdursen nrdeydin kiz muz nerde yestiisyor ben bilmiyorumki : ))))
hobaaa baris kiz dadami varrr
geçen gittiğimde acilden giriş yaptım doktorum aradı hastaneyi bağladılar , bağlarlar bence nie yapılmasın kiAcilden gidince bağlıyorlar mı nstye ?
Ay benimkilerde öyle.oğlan 3 870 doğdu.ebe tosun pasa dedi.sonrası hep cılız.kız daha beter..gelisimi bi sene geriden geliyor.hadi onun taşı vardı da oğlan niye boyle bilmem.e alsaydi zaten 3.5 kg olurdu simdi onu bide dogurmasi var, bunye kendini obezlige karsi korumaya almis olmali : )))
ben kiloya takmiyorumda hastaneye goturduklerim buyuk gelir diye korkuyorum
benim çocuklar dogumda kilolu oluyor so,radan zayif kaliyoalr, kilo ya takmak istemiyorum evdekilerle yeterince ugrastim bu kilo yuzunden
Seninki doğruymuş zatenBen de korku Tüneli diye anlamıştım
Benim ki de ters çalışıyor o zaman.çünkü bende öyle algılamıştımAyy kafam ters çalışıyor diyorum Size
Ben onu Korkut' un eli diye anlıyorum.
Çok utandım <)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?