Ben de daha isme karar veremedim.nesibe diyordum sonra serra da hosuma gitti.ama babam güllü isimleri pek sever.koysammı ki diye araştırdım.bi tek gülce hoşuma gitti.Gülce nasıl.serra gülce diye düşünüyorum.fikriniz nedir.
selin de benim kardeşimin adı
Ben de hep Beril koymak isterdim ama eşim bir türlü kabul etmiyor börülce gibi diyor ama Beril diyince börülcesi gelmez ki insanın aklına.
Evimizdeyiz sonunda her yarim saatte bir emziriyorum uyandırip persembe yine gitcez doktora
Evimizdeyiz sonunda her yarim saatte bir emziriyorum uyandırip persembe yine gitcez doktora
Yağmurlu çamurlu bir isim.ama türkiyede sadece bayan olarak bende vardır.Biraz daha kopya versen
Karıştı kız aklım.sende kalmışbana nolmus ki :))) iyiyim okula gittim geldim uykum var yan yattim oyle : ))
K.validem aradın sabah.
-Yavrum benim kaç.gündür kafamı kurcalıyor,herkes diyorki tek isim olmaz bebeğe. Ben diyorum emek su falan mı olsa.
Bir saat emek su ya güldüm.
Bebek ne zaman dunyaya gozunu acarsa burcu yukseleni o anki zamana gore belli oluyor.Bebiş sezeryanla alınınca normal doğum zamanı olmadığı için burcu da etkilenir mi ki?
Bebek ne zaman dunyaya gozunu acarsa burcu yukseleni o anki zamana gore belli oluyor.
Kizlar ben de yillarca kizim olursa Defne koycam derdim gittim kuzenimin kizina verdim bu ismi salak gibi :)
Simdi de kizim dogacak hala ismi yok. Babasi bana birakti ama soylediklerimi de begenmiyo beyfendi.
Babasi BENGİ dedi kizlar sizce nasil? Bi yanim diyo yeter artik tamam bu olsun cunku ben bi turlu bulamadim aylardir. Ama bi yandan da diyorum Bengi isminin telaffuzu zor anlamayacaklar Bengü ile karistiracaklar falan of kafam cok karisik. Ben BERİN de dedim babasi yine begenmedi ona da Berrin derler dedi.
Valla bu isim konusunda cok sikintidayim kizlar yardim edin fikir verin
Gecen bir astrolog ona gore sezeryan oldum ama iste yukseleni planladigim gibi olmamis falan diyordu. Ben de bu konuda profi degilim ama:)Doğum zamanını biz belirlesek de öyle oluyor yani di mi?
Berilden börülce çıkmaz.koymak istememiş.benim oglanda Dilruba dan kurbağa çıkardı.isimden soğuttu beniBen de hep Beril koymak isterdim ama eşim bir türlü kabul etmiyor börülce gibi diyor ama Beril diyince börülcesi gelmez ki insanın aklına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?