Gecen bir astrolog ona gore sezeryan oldum ama iste yukseleni planladigim gibi olmamis falan diyordu. Ben de bu konuda profi degilim ama:)
K ile Başlayan çok erkek ismi var benim eşimin de k ile başlıyor. Tahmin edeyim Koray mı?
Berilden börülce çıkmaz.koymak istememiş.benim oglanda Dilruba dan kurbağa çıkardı.isimden soğuttu beni
hehe anladim zaten
miray in anlami ne. Bn soyledim de esim begenmedi.Benim kızımın ismi Zeynep ikinci kız olsaydı Miray koyacaktim anlami çok güzel diye...
Aman şükür.hastane günleri insani 2 günde yaşlandiriyor.eve çıktınız ya toparlarsiniz inşallah.Evimizdeyiz sonunda her yarim saatte bir emziriyorum uyandırip persembe yine gitcez doktora
hehe anladim zaten
miray in anlami ne. Bn soyledim de esim begenmedi.
Usg de sorun cikmamasina sevindim. Suyu az gibi olursa kilosu da az gibi oluyor ama saglikli olsn da
Sağolsun krizantemcik canlı canlı Anlattı bize artık biliyoruz
Bence bülentBilmiyorum esoba erkek ismi dedi ya B ile Başlayan aklıma barış geldi.
Bir de pelinler güzel olur demek sen güzelsin çünkü.
Ben ınst dan görüyom :)atmıştım daha önce fotoğraf takdir size kalmış artık
vahide1204 .!.:Berilden börülce çıkmaz.koymak istememiş.benim oglanda Dilruba dan kurbağa çıkardı.isimden soğuttu beni
Ben ınst dan görüyom :)
Kizlar ben de yillarca kizim olursa Defne koycam derdim gittim kuzenimin kizina verdim bu ismi salak gibi :)
Simdi de kizim dogacak hala ismi yok. Babasi bana birakti ama soylediklerimi de begenmiyo beyfendi.
Babasi BENGİ dedi kizlar sizce nasil? Bi yanim diyo yeter artik tamam bu olsun cunku ben bi turlu bulamadim aylardir. Ama bi yandan da diyorum Bengi isminin telaffuzu zor anlamayacaklar Bengü ile karistiracaklar falan of kafam cok karisik. Ben BERİN de dedim babasi yine begenmedi ona da Berrin derler dedi.
Valla bu isim konusunda cok sikintidayim kizlar yardim edin fikir verin
Sen şu renkli gözlü kumral kız değilmisinevet sen ve bikaç kişi ile takipleşiyoruz :)
ama bir seni birdeysmnfth i biliyorum
diğerlerinin burdaki nickini bilmiyorum
Nöbet şekerimizide koyduk çantaya sonunda almış yani adam kırk kere beynini yedim
Ya bugün haberlerde epiduralle ilgili bi haber çıktı. Birazcık tırstımama binde bir olan bir olay. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?