2015 Şubat Anneleri

Midem rezalet.
Yatayım unutayım bari.
Size iyi geceler.

Rica ederim canım inşAllah senin kaşıntılar artmaz geçici bişeydir.
Ama dediğim gibi devam ederse tahlil yaptır muhakkak.
RAbbim herkese şifa versin inşAllah.
Bende alerjide var normalde. Bilemedim sebebini şimdi. Hamileliğe bağladım. 3 gün takip edryim kendimi bakalım. Demir hapım alerji yapmış olabilir belki. Demire metale her türlü alerjim var.

Monurol içen var mı?
Dr verdi bana şimdi okudum ekşiden içenler çok memnun kalmış.
İdrar yolu enfeksiyonunda.
Tek Kullanımlık.güzel tarafı o.
canim ya iye için kuçuk kirmizi bi meyva vardi , cranbery miydi neydi ona benzer nbi isim
o derdin dermeni ama hamilelikde nasil olur bilmiyorum dr a sormak lazim
burda eczanedeki bitkisel reyondeki ilaçlarin içeriginde cranbery var hep

Asayiş berkemal galiba bi oturup dinlnmek nasip olmadi ko iki satır yazıp okuyayım. Alisvers isi vardi biraz esim gtmeden halledeym dedim ordan oraya trafikti yanlis yola girmeydi derken doğru düzgün bir şey de halledemeden gun bitti. Cok yoruldugum icin mi nedir aksam epey kasilmalarim oldu zor yürüdüm zaten. Iki gündür geçmeyen bi bas agrim var dişler de ondan beter parol da kesmiyor niyeyse. Esim gideyim izni bosa harcamaym diyor ben gtmesni istemiyorum hic. Böyle arada klmak da kötü bilsem vakit var daha git diycem dogum olcagni kestrsem gitme smdi hersey ortada muglak ins en hayırlısı olsun yanmda olmasni cok istiyorum başka eslik edecek adam akilli kimse yok anca stres kaynagi olur bana

ben midem yanmasin diye aksam yemiyorum yemek
ama bu seferde acikiyorum bu saat oldu açlikdan uyyamiyorum simdide : (((

Kızılcık olarak geçiyo canım burda. Kasdettiğin o meyve galiba.

Esine niye yük olasın.iyi kotu asıyorsa assin bırak..yüklenme kendine bu kadar.sen onlara lazımsın.

Asmasini rica etsem asar kendiliğinden Bisey yapmaz kesinlikle ama ben yapabildiğim kadarını yapayım da yapamazsam eşim yapsın ne bileyim ben hep güçlü oldum hic yorulmadim.. Onlari da hep öyle alistirdim,kendimi de tabii.

Bu arada sen sormuştun evet canım o benim bebeklerim 3 kgi geçince doğum basliyor rahmim taşımıyor...

buda kizilcik

ayni galiba : ))

Eklentiler

• KIZILCIK-VE-KIZILCIK-SUYU.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 76
Bende alerjide var normalde. Bilemedim sebebini şimdi. Hamileliğe bağladım. 3 gün takip edryim kendimi bakalım. Demir hapım alerji yapmış olabilir belki. Demire metale her türlü alerjim var.

Canım ben kan ilacı vitamin kalsiyum troid içiyordum kaşıntılar artmıştı bnm karaciğer değeri olan ASL - AST değerleri var onlar yüksektı kadın doğumcu ilaçların hepsini kesti ben sadece troid içiyorum bu değerlerim çok çok aşağılara normallere düştü kaşıntımın dereceside biraz azaldı gibi ilaç içtiğimde daha beter kaşınıyordum akşam 17 gibi başlıyordu şimdi gene 22 gibi ancak oluyor başlaması bebeğinde kilosu vs iyi die geriye başlamadı vitamine fln.

Cildiyecide kan yada vitamin ilacıda yapabilir demişti dedim ama ben 1.5 aydır zaten onları içmiyorum ona rağmen yinede oluyor oda karaciğere baktı şükür bişi çıkmadı alerjik başka bir durumdur dedi gebelikte olabiliyor dedi.
Bnde doğurduktn snra gidip detaylı alerji testi yaptırmayı düşünüyorum. Annem diyor ki sende bnde alerjiye yatkınız bnce ondan. Annem de gebeyken kaşınmış çünkü.

Saol cnm çok güzel bilgiler
Midem rezalet.
Yatayım unutayım bari.
Size iyi geceler.
Iyi geceler bacimsu

bnde çıkıyorum kızlar iyi geceler uyku aktı gözümden gidip yatayımda midemin asitli suyu çıktı ağzıma kadr boğazımı yakıyor kustum kusacam 2 tane birden tablet çiğnedim rennie den bana mısın demedi uyuyabilirmiyim bilmiyorum

birde şu midem iyi olmadı hamişlikte birde kaşıntılar geçmedi bitti.
ya mideden ölecem yada kaşınmaktn galiba ama Allahım sen yinede daha beter dert verme oğluş iyi olsun içerde sağlıkla doğsun inş bnada daynma gücü sabır ver inş.

Anne olmak cidden zormuş. Annecim seni çoooooook seviyorummm 9 aylık süreç bile baş üstünde tutmamıza sebep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…