Bende alerjide var normalde. Bilemedim sebebini şimdi. Hamileliğe bağladım. 3 gün takip edryim kendimi bakalım. Demir hapım alerji yapmış olabilir belki. Demire metale her türlü alerjim var.Rica ederim canım inşAllah senin kaşıntılar artmaz geçici bişeydir.
Ama dediğim gibi devam ederse tahlil yaptır muhakkak.
RAbbim herkese şifa versin inşAllah.
canim ya iye için kuçuk kirmizi bi meyva vardi , cranbery miydi neydi ona benzer nbi isimMonurol içen var mı?
Dr verdi bana şimdi okudum ekşiden içenler çok memnun kalmış.
İdrar yolu enfeksiyonunda.
Tek Kullanımlık.güzel tarafı o.
Kızılcık olarak geçiyo canım burda. Kasdettiğin o meyve galiba.canim ya iye için kuçuk kirmizi bi meyva vardi , cranbery miydi neydi ona benzer nbi isim
o derdin dermeni ama hamilelikde nasil olur bilmiyorum dr a sormak lazim
burda eczanedeki bitkisel reyondeki ilaçlarin içeriginde cranbery var hep
Esine niye yük olasın.iyi kotu asıyorsa assin bırak..yüklenme kendine bu kadar.sen onlara lazımsın.
Bende alerjide var normalde. Bilemedim sebebini şimdi. Hamileliğe bağladım. 3 gün takip edryim kendimi bakalım. Demir hapım alerji yapmış olabilir belki. Demire metale her türlü alerjim var.
Saol cnm çok güzel bilgilerBen bugun doktoruma kendimle birlikte sizin icin de sordum bazi sorular.
Baktim cogumuzun sikayetleri benziyo.
Bu kasik agrilari,
vajinaya batmalar,
kramplar,
sirt ve bel agrilari,
karnin yanlarinin agirmasi,
kasiklara aşırı baskı,
sulu hafif akintilar (vajina mikroplardan korunmak icin kendi uretiyomus akintiyi, koyu renk ve kokulu olmadikca sorun yokmus),
kasintilar (cok rahatsiz ediyosa karaciger degerlerine bakilabilirmis)
Bunlarin hepsi cok normalmis. Icinde su an iki kilodan fazla hareket eden bi sey var ve inanilmaz baski yapiyo tabiiki bunlar olacak dedi.
E dogumun basladigini nasil anliycam ben dedim merak etme onu anlarsin dedi :) hahaha bi garip benim doktorum da. Ama sonuc olarak ozellikle kasiklardaki baski ve agrilar cok normalmis korkmayin kizlar.
Iyi geceler bacimsuMidem rezalet.
Yatayım unutayım bari.
Size iyi geceler.
Tahlildemi cikti senin enfeksiyonMonurol içen var mı?
Dr verdi bana şimdi okudum ekşiden içenler çok memnun kalmış.
İdrar yolu enfeksiyonunda.
Tek Kullanımlık.güzel tarafı o.
Benimki de face den çıkmaz.bize gelince eşim PC yi götürüyor diye akşamı zor ediyordu.buraya gelirse laptop uyla gelcekmis.sen çocuklara bakmiycakmiydin PC bakcaksan niye geliyon dedim.tekno anane bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?