Duş al canım ben de ne olsa duş diyorum ama rahatlatır gbi geldiKaşıntılı arkadaşlar. Bende size katılıyorum galiba. Kızarıksız kaşınıyo parmak aralarım sırtım göbüşüm fena kaşınıyo. Napılıyo ki buna ? Azmasın diye tutuyorum kendimi kaşımıyorum. Nasıl uyuycam ben gece yaa
Dayanabikiyosan kasima cnm ben dayanamiyorum heryerim yara oldu bitek ilik dus iyi geliyo sicak cogaltiyo ins tekrarlamaz allah dusmanima vermesibKaşıntılı arkadaşlar. Bende size katılıyorum galiba. Kızarıksız kaşınıyo parmak aralarım sırtım göbüşüm fena kaşınıyo. Napılıyo ki buna ? Azmasın diye tutuyorum kendimi kaşımıyorum. Nasıl uyuycam ben gece yaa
Ben de çok ağırlaştırılmış en ufak şeyi erteleyip duruyorum =) bir gün bile dinlenebildigimizde baya fark ediyor agrilarBugun aldigim pijamalari yikadim..kurusunlar cantaya yeerlestirecegim artik...hic halom kalmadi...pilim bitti...sade soda iciyorum agrilarima biraz olsun iyi geldi..korkuyorim dogurcam diye..kizkardesim 29 ocakta gelicek daha.15 gun daha dursa bari.agrilarim olunca dogurcam hissediyorum.ilk hamileligimde hic boyle agrilarim olmamıştı. Galiba ondan...
Simdi dinledim.çok guzelmis.daha bi hoşuma gitti.gülce çok güzel bir isim. ömer lütfü mete nin şiiri var gülce diye hatta çookkk severim :)
Yorulunca çok uyku da zor oluyor bak dinlediğinde biraz daha rahat uyuyacaksn bncAnca gecmisi okuyabildim nasil yoruldum hic biyerim tutmuyo ama sujur az kaldi temizligim hafta sonu halilarim gekince bi supur sil bitti cok sukur haftaya bop bol yaticam hos uyuyamiyorum ama oldlsun
7000 olmusiz masallah
Kaşıntılı arkadaşlar. Bende size katılıyorum galiba. Kızarıksız kaşınıyo parmak aralarım sırtım göbüşüm fena kaşınıyo. Napılıyo ki buna ? Azmasın diye tutuyorum kendimi kaşımıyorum. Nasıl uyuycam ben gece yaa
[QUOTst: 38855189, member: 306178"]fillerin geçen belgeselde duydum bnde canım 24 aymış hamişliği eşime dedim iyiki fil değilmişiz
Kendimi böyle 2 yıl düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun ya inş kurtulursun bu derttenCanım ben cildiyeye gittim dr. karaciğer değerlerime baktı karaciğer değerlerim iyi çıktı karaciğer değerleri önemliymiş. Bnmkiler iyi çıkınca bana 2 losyon 1 hap yazdı ama daha hiç kullanmadım cildiye zorda kalmadıkça kullanma demişti sıkıca tmbihlemişti k.doğumcum kullan zararı olmaz onlar hamişlere ilaç yazmya korkuyor ondan öle demiştir dedi ölede daha almadık kaldı ama elimde reçetede isim var zorlanırsam alırım. Bnde senin gibi elimden geldikçe daynmaya çabalıyorum.
Akşamları geliyor bnm gece 22 gibi başlıyor hafiften snra sabah 6-7 e kadar devam ediyor bazen çok artıyor deli gibi oluyorum bazen biraz daha sabredebiliyorum. Bnm bacaklarımı gör kaşımaktn tırnak yarası her yerim.
Bnmde bazen parmak arası bazen ayaklarımın altı bazen bacaklarda bazen kollarda göbüşte bazen sırtımda bazende memişlerde oluyor ama her defasında bir yerde oluyor aynı anda birden fazla bölgede olmuyor şükür. Ben çok dayanamazsam duşa giriyorum biraz rahtlayıyor. Ama takip et cidden akşamları başlıyor ve belli bölgelerde oluyorsa sabaha kadr muhakkak karaciğer değerlerine baktır. Gebelik kolestazı die bişi olması tehlikeliymiş karaciğer değerleri bozukluğu ile teşhis ediliyormuş bu.
Bu arada kaşıntı geldimi cidden uyku haram oluyor.
Ben şimdi hafiften kaşınıyorum mesela bugün ki kaşıntı bölgem ise memişler ile sırttım. Memişleride kaşınyınca elime ıslaklık geliyor su gibi bir sıvı geliyor geçen tecrübeli annişler kaşıma dedi o ilk süt denilen şey olabilir o bebişe çok faydalı dedi o yüzden bu gece bittim ben memişleri kaşıyamıcam da
Hüma isminin telaffuzu da çok hoşuma gidiyor.kibar geliyor banaHüma ismi de güzel geliyor bana. anlamıda güzel. başına konduğu kişinin kısmetini açan talih kuşu. öyle bi anlamı vardı :)
Çok İlginç anneler cidden.Benimki de face den çıkmaz.bize gelince eşim PC yi götürüyor diye akşamı zor ediyordu.buraya gelirse laptop uyla gelcekmis.sen çocuklara bakmiycakmiydin PC bakcaksan niye geliyon dedim.tekno anane bizimki
Üstün açık kalmıştır.sıkı örtYa benim içimde şüpheli şeyler oluyor bu gece.
Kendimden hiç emin değilim bu gece doğmasın minik
.içimde değişik hisler var.
Geçen gecede rüyamda kucağumda çocukla denize düşüyoruz. Sonra bir teneke parçasına tutunup kıyıya çıkıyoruz.
Deniz berrak ve sakin.
Ama japonyaya çıkıyorduk
Çok geçmiş olsun ya inş kurtulursun bu dertten
Bilgilerin için çok teşekkür edrim canım. Cumaya kadar kendimi takip edeyim olmadı bi görünürüm aile hekimine kan tahlili yaptırırım . Çok sağolasınCanım ben cildiyeye gittim dr. karaciğer değerlerime baktı karaciğer değerlerim iyi çıktı karaciğer değerleri önemliymiş. Bnmkiler iyi çıkınca bana 2 losyon 1 hap yazdı ama daha hiç kullanmadım cildiye zorda kalmadıkça kullanma demişti sıkıca tmbihlemişti k.doğumcum kullan zararı olmaz onlar hamişlere ilaç yazmya korkuyor ondan öle demiştir dedi ölede daha almadık kaldı ama elimde reçetede isim var zorlanırsam alırım. Bnde senin gibi elimden geldikçe daynmaya çabalıyorum.
Akşamları geliyor bnm gece 22 gibi başlıyor hafiften snra sabah 6-7 e kadar devam ediyor bazen çok artıyor deli gibi oluyorum bazen biraz daha sabredebiliyorum. Bnm bacaklarımı gör kaşımaktn tırnak yarası her yerim.
Bnmde bazen parmak arası bazen ayaklarımın altı bazen bacaklarda bazen kollarda göbüşte bazen sırtımda bazende memişlerde oluyor ama her defasında bir yerde oluyor aynı anda birden fazla bölgede olmuyor şükür. Ben çok dayanamazsam duşa giriyorum biraz rahtlayıyor. Ama takip et cidden akşamları başlıyor ve belli bölgelerde oluyorsa sabaha kadr muhakkak karaciğer değerlerine baktır. Gebelik kolestazı die bişi olması tehlikeliymiş karaciğer değerleri bozukluğu ile teşhis ediliyormuş bu.
Bu arada kaşıntı geldimi cidden uyku haram oluyor.
Ben şimdi hafiften kaşınıyorum mesela bugün ki kaşıntı bölgem ise memişler ile sırttım. Memişleride kaşınyınca elime ıslaklık geliyor su gibi bir sıvı geliyor geçen tecrübeli annişler kaşıma dedi o ilk süt denilen şey olabilir o bebişe çok faydalı dedi o yüzden bu gece bittim ben memişleri kaşıyamıcam da
Tutmaay çalışıyorum kendimi. Zormuş anne olmak..Dayanabikiyosan kasima cnm ben dayanamiyorum heryerim yara oldu bitek ilik dus iyi geliyo sicak cogaltiyo ins tekrarlamaz allah dusmanima vermesib
Bilgilerin için çok teşekkür edrim canım. Cumaya kadar kendimi takip edeyim olmadı bi görünürüm aile hekimine kan tahlili yaptırırım . Çok sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?