2015 Şubat Anneleri

Bugun aldigim pijamalari yikadim..kurusunlar cantaya yeerlestirecegim artik...hic halom kalmadi...pilim bitti...sade soda iciyorum agrilarima biraz olsun iyi geldi..korkuyorim dogurcam diye..kizkardesim 29 ocakta gelicek daha.15 gun daha dursa bari.agrilarim olunca dogurcam hissediyorum.ilk hamileligimde hic boyle agrilarim olmamıştı. Galiba ondan...

Duş al canım ben de ne olsa duş diyorum ama rahatlatır gbi geldi

Dayanabikiyosan kasima cnm ben dayanamiyorum heryerim yara oldu bitek ilik dus iyi geliyo sicak cogaltiyo ins tekrarlamaz allah dusmanima vermesib

Anca gecmisi okuyabildim nasil yoruldum hic biyerim tutmuyo ama sujur az kaldi temizligim hafta sonu halilarim gekince bi supur sil bitti cok sukur haftaya bop bol yaticam hos uyuyamiyorum ama oldlsun
7000 olmusiz masallah

Ben de çok ağırlaştırılmış en ufak şeyi erteleyip duruyorum =) bir gün bile dinlenebildigimizde baya fark ediyor agrilar

[QUOTst: 38855189, member: 306178"]fillerin geçen belgeselde duydum bnde canım 24 aymış hamişliği eşime dedim iyiki fil değilmişiz
Kendimi böyle 2 yıl düşünemiyorum[/QUOTE]

Ben ogrendigimde cok uzulmustum hayvancıklara aglamistim bide nasil dayaniyolar diye hormonlar iste

Anca gecmisi okuyabildim nasil yoruldum hic biyerim tutmuyo ama sujur az kaldi temizligim hafta sonu halilarim gekince bi supur sil bitti cok sukur haftaya bop bol yaticam hos uyuyamiyorum ama oldlsun
7000 olmusiz masallah
Yorulunca çok uyku da zor oluyor bak dinlediğinde biraz daha rahat uyuyacaksn bnc

Canım ben cildiyeye gittim dr. karaciğer değerlerime baktı karaciğer değerlerim iyi çıktı karaciğer değerleri önemliymiş. Bnmkiler iyi çıkınca bana 2 losyon 1 hap yazdı ama daha hiç kullanmadım cildiye zorda kalmadıkça kullanma demişti sıkıca tmbihlemişti k.doğumcum kullan zararı olmaz onlar hamişlere ilaç yazmya korkuyor ondan öle demiştir dedi ölede daha almadık kaldı ama elimde reçetede isim var zorlanırsam alırım. Bnde senin gibi elimden geldikçe daynmaya çabalıyorum.

Akşamları geliyor bnm gece 22 gibi başlıyor hafiften snra sabah 6-7 e kadar devam ediyor bazen çok artıyor deli gibi oluyorum bazen biraz daha sabredebiliyorum. Bnm bacaklarımı gör kaşımaktn tırnak yarası her yerim.

Bnmde bazen parmak arası bazen ayaklarımın altı bazen bacaklarda bazen kollarda göbüşte bazen sırtımda bazende memişlerde oluyor ama her defasında bir yerde oluyor aynı anda birden fazla bölgede olmuyor şükür. Ben çok dayanamazsam duşa giriyorum biraz rahtlayıyor. Ama takip et cidden akşamları başlıyor ve belli bölgelerde oluyorsa sabaha kadr muhakkak karaciğer değerlerine baktır. Gebelik kolestazı die bişi olması tehlikeliymiş karaciğer değerleri bozukluğu ile teşhis ediliyormuş bu.

Bu arada kaşıntı geldimi cidden uyku haram oluyor.
Ben şimdi hafiften kaşınıyorum mesela bugün ki kaşıntı bölgem ise memişler ile sırttım. Memişleride kaşınyınca elime ıslaklık geliyor su gibi bir sıvı geliyor geçen tecrübeli annişler kaşıma dedi o ilk süt denilen şey olabilir o bebişe çok faydalı dedi o yüzden bu gece bittim ben memişleri kaşıyamıcam da

[QUOTst: 38855189, member: 306178"]fillerin geçen belgeselde duydum bnde canım 24 aymış hamişliği eşime dedim iyiki fil değilmişiz
Kendimi böyle 2 yıl düşünemiyorum

Ben ogrendigimde cok uzulmustum hayvancıklara aglamistim bide nasil dayaniyolar diye hormonlar iste[/QUOTE]
Evet ağlayan biri vardı hatirladiiiim =)

Çok geçmiş olsun ya inş kurtulursun bu dertten

Benimki de face den çıkmaz.bize gelince eşim PC yi götürüyor diye akşamı zor ediyordu.buraya gelirse laptop uyla gelcekmis.sen çocuklara bakmiycakmiydin PC bakcaksan niye geliyon dedim.tekno anane bizimki
Çok İlginç anneler cidden.
Gerçi öyle diyorum ama benim babamda facede yaşıyor.

Üstün açık kalmıştır.sıkı ört

Çok geçmiş olsun ya inş kurtulursun bu dertten

tşk ederim Canım bnm ama annemde de oluyormuş.
Bu kaşıntılar benim oğluşumu doğurmadan geçmicekmiş. Bazılarında ise doğurunca öle hemen geçmiyormuş şimdi dua ediyorum ki inş doğurunca hemen geçer birde lohusa halimle çekersem bu kaşıntıyı yandım.
Annem bni doğurunca hemen kesilmiş kşaıntıları ama erkek kardeşimi doğurunca geçmemiş cildiyeye fln gitmiş ilaç kullanmış öle geçmiş. Erkek bebeği olanlarda fazla oluyor ve geç geçiyor die söylüyorlar bakalım bnm sonum ne olacak. Kocişim her bacaklarımı görünce oğlum anneye neler ettin bi bilsen diyor hakkını ödeyemezsn, bacaklar yara bere hep tırnak yarası

Bilgilerin için çok teşekkür edrim canım. Cumaya kadar kendimi takip edeyim olmadı bi görünürüm aile hekimine kan tahlili yaptırırım . Çok sağolasın

Ben bugun doktoruma kendimle birlikte sizin icin de sordum bazi sorular.

Baktim cogumuzun sikayetleri benziyo.

Bu kasik agrilari,
vajinaya batmalar,
kramplar,
sirt ve bel agrilari,
karnin yanlarinin agirmasi,
kasiklara aşırı baskı,
sulu hafif akintilar (vajina mikroplardan korunmak icin kendi uretiyomus akintiyi, koyu renk ve kokulu olmadikca sorun yokmus),
kasintilar (cok rahatsiz ediyosa karaciger degerlerine bakilabilirmis)

Bunlarin hepsi cok normalmis. Icinde su an iki kilodan fazla hareket eden bi sey var ve inanilmaz baski yapiyo tabiiki bunlar olacak dedi.

E dogumun basladigini nasil anliycam ben dedim merak etme onu anlarsin dedi :) hahaha bi garip benim doktorum da. Ama sonuc olarak ozellikle kasiklardaki baski ve agrilar cok normalmis korkmayin kizlar.

Bilgilerin için çok teşekkür edrim canım. Cumaya kadar kendimi takip edeyim olmadı bi görünürüm aile hekimine kan tahlili yaptırırım . Çok sağolasın

Rica ederim canım inşAllah senin kaşıntılar artmaz geçici bişeydir.
Ama dediğim gibi devam ederse tahlil yaptır muhakkak.
RAbbim herkese şifa versin inşAllah.

Monurol içen var mı?
Dr verdi bana şimdi okudum ekşiden içenler çok memnun kalmış.
İdrar yolu enfeksiyonunda.
Tek Kullanımlık.güzel tarafı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…