hele benımkı doğursaydı nazından oturduğu yerdenkalkmaz,elını suya sabuna dokunmaz,camış gıbı yer içer bıde oturup hüngürhüngür ağlar evıne de pıslıkten gırılmezdı..yemın ederım tam böyle olurduKızlar siz temizlik yaptıkça ben endişelendiriyorum ya kadın milleti kendine hiç acimiyor arkadaş . Erkekler dogursaydi bu bebeleri inanin kuluckaya yatarlardi naz naz .
Anladım canım, sen zaten bilirsin işini ama ben topikte biri ağrım sızım var deyince içim acıyor napayım.Yorma kendinş çok kuzum cumartesi de inşallah güzel haberlerle gelisin.Benim de Cuma yine kontrol var bakalım merakla bekliyorum bende.
neyın sonhaftası kız
Hadi bana duty free den bebiş icin Alınacak bişey önerin. Krem losyon yağ ne aldırayım?
2 saatıbekleme canım emıyorsa saat bası belkı daha erken ver..ayağını gıdıkla burnunu sık..uyuyosa bıle emzırmeye calıs.bu ılk ay hem sutun en kalıtelı en kılo aldırıcı donemı hemde bebegın sarılıktan kurtulması ıcın en güzel fırsatınızBenimkide uyuyo ama korkudan uyandiriyorum durmadan yarn sonuc ciksin iki saatte bir emzircem
LOSYONNHadi bana duty free den bebiş icin Alınacak bişey önerin. Krem losyon yağ ne aldırayım?
kız belkı adet olacaksındırKızlar aynı adet sancısı çekiyorumkasıklarım ve belim çok ağrıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum. Allahım yardım etsin bizlere
Kızlar aynı adet sancısı çekiyorumkasıklarım ve belim çok ağrıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum. Allahım yardım etsin bizlere [/
UZANSAN GECMİYO MU?
Kızlar aynı adet sancısı çekiyorumkasıklarım ve belim çok ağrıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum. Allahım yardım etsin bizlere
Tatlım ben eşime sordum ne aldırılabilir diye cevap bekliyorum yazsın hemen yazcam.O hep bakıyor çünkü giriş çıkışlarda.Acil cevap lazımsa yetişemeyebilirim cevaplamaya çünkü cevap ne zaman verecek bilmiyorum.Hadi bana duty free den bebiş icin Alınacak bişey önerin. Krem losyon yağ ne aldırayım?
Daha hafta bitmedi, aklına geldikçe ye meyveni yoğurdunu.inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin canım
ben bu hafta hiç yoğurda meyveye dikkat etmedim
kilo almamış olabilir
lafım gelişinin son haftası
hani derlerya yumurta kapıya gelince diye
sen bilirsin hepsi olabilir ama bebek yağı olabilir
ben duty freeden alınacak hiçbişey bulamıyorum doğrusu
özellikle kozmetik piyasaya göre pahalı
esın ne bılıyokı ordan ne alınır ne alınmazTatlım ben eşime sordum ne aldırılabilir diye cevap bekliyorum yazsın hemen yazcam.O hep bakıyor çünkü giriş çıkışlarda.Acil cevap lazımsa yetişemeyebilirim cevaplamaya çünkü cevap ne zaman verecek bilmiyorum.
yiyorum zatenDaha hafta bitmedi, aklına geldikçe ye meyveni yoğurdunu.
Çok sık uçuş yapıyor canım, bazen her hafta giriş çıkış yapıyor ondan dedim.Her defasında da bakar ne var ne yok diye.esın ne bılıyokı ordan ne alınır ne alınmazordamı calısıyo
:) Temizlik yormuş seni kıyamam dinlen artık.yiyorum zaten
bu hafta derken son 15 günden bahsettim
yani en son kontrole gittiğimden beri
ay iyice kafam durdu herşeyi eksik yazıyorum
:) Temizlik yormuş seni kıyamam dinlen artık.
Tatlım ben eşime sordum ne aldırılabilir diye cevap bekliyorum yazsın hemen yazcam.O hep bakıyor çünkü giriş çıkışlarda.Acil cevap lazımsa yetişemeyebilirim cevaplamaya çünkü cevap ne zaman verecek bilmiyorum.
Ay iyi o zaman ya cam silmek normalde de cok korkutur beni dusunemedim karnim burnumdayken :)Ya benim girisnkat bide kucuk camlarim cok degil ama 3 cam.kaldi zaten onlarida yarin yapicam ama bitti sukur
Yazdığı an yazacağım kuzu.Dediğin gibi olmadı dönüşte alır eşin :)Yaklaşık bir saat varama sorun değil zaten 25 ine kadar da yazabilirsin
Elimizden geldiğince yapalım bunu ya, kolay kırılmayalim inanırsak olabilir mence =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?