Senin gibi birini el ustunde tutmalari lazim. Turkiye icin bilimsel arastirmalar yapabilesin diye. Burada kostek oluyorlar ancak.Iyi yapmışsın canım ben de bir yıl italyada iki yıl da Fransa'da post doktora yaptım ama hala asistanım ve hocaların derslerine giriyorum kendi adıma ders bile veremiyorum. Eşim Türkiye diye tutturmasaydı ben de yurt dışında devam etmeyi isterdim orada bilim adamına SAYGI var gerçekten.
Hahahaha Bnmkinin de sürekli bi derdi var, sivilce uçuk gbi ama o kde büyük dert ki bilemezsin =Dvalla aynen öyle şekerim
benim adam akşam gelmiş lambalara bakıyor silinmişmi diye
silecektik çünkü
ama yetiştiremedik
lambalar silinmedi diyorum hala bakıyor aval aval
ne arıyorsun havada duymuyormusun silinmedi pazar günü sen sileceksin dedim
o zaman o kadarda kirli değiller gerek yok silinmesine diyor
yatağı ters çevir sileceğim diyorum boşver diyor
zaten hamile olan biz depresyona giren onlar
daha bu bişey değil ama ben bunlardan lohusa depresyonunuda bekliyorum artık
Kızlar aynı adet sancısı çekiyorumkasıklarım ve belim çok ağrıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum. Allahım yardım etsin bizlere
Unibaby Türkmüş Eczacıbaşı üretiyormuş. Onu da kullanılırız da ben şimdi ithal olup da burada çok paraya aldığımız ne varsa duty freeden aldıracam o yuzden sordum.
Ya kızlar. Acaba benim mi sinirlerim bozuk. Bugün bi tanidiga rastladım bana diyor ki dorduncuyu doğurma artik.cumhurbaşkanı 3 çocuk istiyor ya,onunla ilgili espri yapanlardan,dördüncü olmasın diyenlerden sıkıldım artik.bu hayati bilmiyorum ben mi yaşıyorum başkası mi. Cocuklarima başkası mi bakıyor acaba.millete ne oluyor. Kendinde ne hak görüyor acaba bana bunları söylemeye. Eşimle ben bu kararı almisiz.millete düşen hayırlı olsun güle güle buyut demek.bunu demek çok mu zor.oğlumun sınıfından birinin annesiyle karşılaştım.diyor ki oh ne güzel 600 lira paranın da alırsın.yahu kadın saka misin sen.600 lira için çocuk mu yapılır.iyi o zaman sen de bi tane daha yap da sen de alırsın dedim 2 çocuğu var onun da.ayyy yok ben almiiim diyor ağzını yaya yaya.carpicam o ağzına o olacaksen o aklinla para için yapmiyorsan çocuk ben niye para için yapmış olayım?
Yine okuldan bi kadın oğlumu alayım diye beklerken ikinci bebegin mi diye sordu üçüncü dedim kadın gözlerini açtı aaa korunmuyor muydunuz dediyahu sanane.ne ara benle bu samimiyeti kurup bana korunup korunmadigimi soruyorsun ki?su an hamile olduguma gore ya korunmamisizdir yada kaçak olmuştur gerek var mi söylemeye
cherish un güzel bi lafı vardı.tahammulum kalmadı sadece diye.gerçekten benim de tahammulum kalmadı artık insanlara.hadlerini bilmiyorlar.daha kimseyle bu tarz konusmadim hicbi zaman.gayet mesafeliyimdir durmam gereken noktayı bilirim.aslında çok konuşan biriyim ama bos konusurum ozelime yada karşındakinin ozeline girmem insanlar neden hassas değiller bu konularda bilmiyorum ki..
Bugün ellerim ayaklarim çok sisti pazara girmiştim.yemek yapiyim dedim salçayı bi turlu acamadim sis ellerinden.annemdrn yardim istedim diyor ki ben Ölsem sen ne yapacaksın salçayı acamiyorsun.offffff Allahimmm diyorum yaa sabrr diyorum susuyorum
Canım senin üzerinde çok Yük var sinirlerini bozuyor seni mutlu eden şeyleri yapmaya çalış. Yaptıklarını zorunlu hissederek yapma. Ellerin şiştiyse bugün de dışardan söyle yemeği kendini zorlama ne olur.
tamamen katılıyorum..suan dogmasını ıstemememın tek nedesı sezeryan olacak olmasıpozısyonundan dolayı..o sebepten zaman kazanması adına dursun dıyorum..hepımızın bır tarafları ağrıyor hatta emınım oyle agrıyorkı ağlıyoruz cok zaman dertlerımızı dınleyıp..ben 2. gebelıgını yasayan ve halihazırdada bır anne olarak elımden geldıgınce pozıtıf dusunmeye ne bıleyım telaş ettırmemeye yardımcı olmaya çalışıyorum..leb demeden corummu acaba dıye doğurmaya kalkabılıyoruz nıtekımıyı olduğumuzu dusunup,oyleymıs gıbı yapıp durumu kabullenip mutlu olmaya bakalım
Dikkat ettim b12 iğnesi ve ferrumu beraber aldığım gün oluyor.
Bugün içmedim kan ilacını
İçmeyince düzeliyor.
Bu arada bende göğüs kremi aldım
Yara olacağını sanmıyorum ama her iht.karşı
Seni cok iyi anliyorum. 2postdoc sonrasi birakacak degilsin calismalarini. Ben bile bir master yaptim bosa gidecek emeklerim diye korkuyorum. Mutluyum huzurluyum ama gelecekte ne yapabilirim kaygilarim var.Bazen gaza geliyorum herşeyi bırakasım geliyor ama çok emek verdim yaaa.
Hahahaha Bnmkinin de sürekli bi derdi var, sivilce uçuk gbi ama o kde büyük dert ki bilemezsin =D
amanin bu ne enerji. Dohum oncesi gelen enerjiyse birazini doguma saklamak lazimmisKızlar doktor kızçem iyi dediği için ben çıldırdım galibanst de Sancı var ben doktordan çıkar çıkmaz pazara gittim gelince cam sildim utanmadan koca göbeğimle ortalığı sildim süpürdüm bide Kalktım Ayıptır sölemesi biber Dolması Yaptım nasıl olsa kız deneme sürüşü yapmış gelmiyormuş daha ;-) Kızımın Halısı hazırmış birazdan oda gelir kocişte gelsin gireyim kolunada yürüyüş yapalım
yarın oram agrıyo buram agrıyo dersen doverım senıKızlar doktor kızçem iyi dediği için ben çıldırdım galibanst de Sancı var ben doktordan çıkar çıkmaz pazara gittim gelince cam sildim utanmadan koca göbeğimle ortalığı sildim süpürdüm bide Kalktım Ayıptır sölemesi biber Dolması Yaptım nasıl olsa kız deneme sürüşü yapmış gelmiyormuş daha ;-) Kızımın Halısı hazırmış birazdan oda gelir kocişte gelsin gireyim kolunada yürüyüş yapalım
kalırsa kalır,dunyanın sonumu..hamılesın farkındasın demı dogurucaksın bugun yarın..gerıye getıremeyecegıngunlerın tadını çıkarmak yerıne kos oraya kos burayaYa işler yetişsin diye koşturuyorum hem çok yoruluyorum hem de sürekli bugün doğarsa şu iş kalır bu kalır diye diye kafayı bozdum.
boy uzunlukları hıcbırınız de gerceklerı yansıtmıyor..ben hıcbılmıyorum mesela boyunu hıc soylemedı dr gerçek sonuç olmaz hıcbır zaman dıye..kızım 53 cm dogdu4 kiloyla 3.5 kilo arasında bence çok fark olmayacaktır. Hem senin bebiş uzun aynı zamanda. Kimsenin ki daha 50 cm yi bulmadı.
dangalak dengesızler...banada herkes kaçıncı hamılelık dıyor 2 dıyorum ılkının kız olduğunu bununda erkek olduğunu duyan ooo cok ıyı bır daha yapma dıyor..dusun ana sağlıkta dun hayatımda ılk defa gordugum kadın bunu dıyen.sanane kıYa kızlar. Acaba benim mi sinirlerim bozuk. Bugün bi tanidiga rastladım bana diyor ki dorduncuyu doğurma artik.cumhurbaşkanı 3 çocuk istiyor ya,onunla ilgili espri yapanlardan,dördüncü olmasın diyenlerden sıkıldım artik.bu hayati bilmiyorum ben mi yaşıyorum başkası mi. Cocuklarima başkası mi bakıyor acaba.millete ne oluyor. Kendinde ne hak görüyor acaba bana bunları söylemeye. Eşimle ben bu kararı almisiz.millete düşen hayırlı olsun güle güle buyut demek.bunu demek çok mu zor.oğlumun sınıfından birinin annesiyle karşılaştım.diyor ki oh ne güzel 600 lira paranın da alırsın.yahu kadın saka misin sen.600 lira için çocuk mu yapılır.iyi o zaman sen de bi tane daha yap da sen de alırsın dedim 2 çocuğu var onun da.ayyy yok ben almiiim diyor ağzını yaya yaya.carpicam o ağzına o olacaksen o aklinla para için yapmiyorsan çocuk ben niye para için yapmış olayım?
Yine okuldan bi kadın oğlumu alayım diye beklerken ikinci bebegin mi diye sordu üçüncü dedim kadın gözlerini açtı aaa korunmuyor muydunuz dediyahu sanane.ne ara benle bu samimiyeti kurup bana korunup korunmadigimi soruyorsun ki?su an hamile olduguma gore ya korunmamisizdir yada kaçak olmuştur gerek var mi söylemeye
cherish un güzel bi lafı vardı.tahammulum kalmadı sadece diye.gerçekten benim de tahammulum kalmadı artık insanlara.hadlerini bilmiyorlar.daha kimseyle bu tarz konusmadim hicbi zaman.gayet mesafeliyimdir durmam gereken noktayı bilirim.aslında çok konuşan biriyim ama bos konusurum ozelime yada karşındakinin ozeline girmem insanlar neden hassas değiller bu konularda bilmiyorum ki..
Bugün ellerim ayaklarim çok sisti pazara girmiştim.yemek yapiyim dedim salçayı bi turlu acamadim sis ellerinden.annemdrn yardim istedim diyor ki ben Ölsem sen ne yapacaksın salçayı acamiyorsun.offffff Allahimmm diyorum yaa sabrr diyorum susuyorum
28Senle çoğu şeyimiz benziyor zatenyaklaşımlarını çok begeniyorum kaç yaşındaydın sen?
yarın oram agrıyo buram agrıyo dersen doverım senı
Telefondan Alıntı yaparken zor oluyo valla Ağrı var ama korkunun ecele faydası yok artık takmıyom ya doğurursam doğururum
Senin gibi birini el ustunde tutmalari lazim. Turkiye icin bilimsel arastirmalar yapabilesin diye. Burada kostek oluyorlar ancak.
Jhonson baby ürünleri aldırsam önerir misiniz?
Neden söylemiyor acaba. Belli bir kilonun üstünde diye mi?
Ben eskiden kara kuru minik bebekleri severdim ama insan kendinin olunca nedense biraz tombik olsun istiyor.
Gerçi arkadaşınkinede çok topaç.demişti bebek doğdu minnacık.
Belli olmuyor zannımca.
amanin bu ne enerji. Dohum oncesi gelen enerjiyse birazini doguma saklamak lazimmis
Benimki bu olcumde 50.8 cm çıktı canım.
Aslında 3 kg bebekler için ortalama değer oluyor genelde o şekilde doguyorlar ama doğunca göreceksiniz yine de çok küçük gelecek gözünüze
Valla canım yine yaptım yemeği duramiyorum iste her is bana bakıyor rahat da edemiyorum su yemek pissin banyoyu temizlicem bebek gelirse yarin bugün belki sezeryana filan girerim bu sefer hic yapamam. Bugün pazara gitmistim incik boncuk aldım kendime çok severim öyle şeyleri mutlu da olmuştum bak sonrasında ne oldu. Takmamaya çalışıyorum tespih cekiyorum bazen bazen orgu örmeye çalışıyorum sende olduğu gibi örgüler de gözümde büyüdü sanki bitmek bilmedi güya kızıma çorap yapicaktm bi tekini bitiremedim daha. Zaten çok da kendimi düşünmeye zamanım kalmıyor iyice yıprandı sinirler
Hayır cnm doktorlar önermiyor alma benceJhonson baby ürünleri aldırsam önerir misiniz?
Artık kiloya takılmamamı söylüyor 1 ay önce söyledi en son o zamanda iyi gidiyor dedi ne zayıf ne iri çünkü şekerden sonra dikkat etmem de gerekti çok kilo iyi değil dedi. Ama senin için geçerli deşl tabi çünkü sende şeker yok o yüzden problem deil tontiş tontiş olsbilir kızın:)Neden söylemiyor acaba. Belli bir kilonun üstünde diye mi?
Ben eskiden kara kuru minik bebekleri severdim ama insan kendinin olunca nedense biraz tombik olsun istiyor.
Gerçi arkadaşınkinede çok topaç.demişti bebek doğdu minnacık.
Belli olmuyor zannımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?