2015 Şubat Anneleri

sıktım sonra dışarı çıktım direk solumadım ama o bile yetti demekki

Göbek büyüyorda o bacacıklar ve popo aynı duruyor.
ayy mümkünse onlar dursun durduğu yerde..yeterı kadar büyükler zaten ..kızımda çatlamayan gobegım sımdı catır catur çatladı..bırde varış çorabı gıyıyorum ya belkı de ondan kılolanmamıstır bacaklarım..

Bilmiyorum göreceğiz ama sanmıyorum en azından ağırlık olmuyordur.doğumdan sonra karnını çok rahatlamış hissediyormuşsun.

Ben bi cok yakinimdan sunu duydum dogurunca sihirli bi degnek degmis gibi tum sikayetlerin geciyormus. (Dogumun etkilerinden bahsetmiyorum tabii)

Hepsi geciyomus cok normal cunku bu kucuk canavarlar o kordonla bizi bayagi somuruyolar :) ne varsa cekiyolar vucudumuzda. Dogduktan sonra bi anda hersey gercekten geciyomus yani.

Ee süpermiş geçsin bir zahmet. Keşke bende kilo almasaydım da hayat kaldığı yerdem devam edeydi.
Şimdi birde Zayıflamak için uğraşıcam

Bnm artık gobusum yok ama elim hala karnımda :) eşim de gece yatınca hep elini karnıma koyar dua ederdi o da alışmış hala eli karnımda uyuyor :)

Benim eşim dokunmaya korkuyor bebiş kıpırdarsa içi birtuhaf oluyormuş. Ne yaptıysam dokundurtamadım.

Ilacsizngecmez o cnm ama yanma varsa oda usutmeden oluyo mutlaka sole dokyoruna cunku idrar yolu enfeksiyonu riskli okuyo yapacak biseybyok sanirim ilac verir

Ee süpermiş geçsin bir zahmet. Keşke bende kilo almasaydım da hayat kaldığı yerdem devam edeydi.
Şimdi birde Zayıflamak için uğraşıcam

Kac kilo aldin ki? Uzulme yaa verilir kilolar allah saglik versin yeterki. Benim de en buyuk korkum kiloydu hamile kalmadan once. Su ana kadar 9 kilo aldim ama tinlamiyorum napayim ya veririm diyorum valla :)

Ne bilim cnm normalde benim gogus altindan baslardi sislik simdi indi orasi biraz asagi midemde rahatladi sanki seninde gogus altin bis gibi ondan dedim aman vaktinde gelsin kuzular ya

Ne bilim cnm normalde benim gogus altindan baslardi sislik simdi indi orasi biraz asagi midemde rahatladi sanki seninde gogus altin bis gibi ondan dedim aman vaktinde gelsin kuzular ya
yok bacım benım göbek normaldede böyle..az assa ınse azcık rahatlarım..dayanıyorda dayanıyor kafasıyla gogsumu delıyor ayağıyla kasıgımı #direnahmettuna modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…