Göbek büyüyorda o bacacıklar ve popo aynı duruyor.37+2 ben ve uçuşa geçmiş göbük
evet yorumlarindan hoslanmiyorum. Gecen gun kiloma laf etti. Bir de baskasinin gelinini ne kadar cok kilo almis diye anlattigini duymuslugum var beni de anlatirsa bilemem yani. Kizinin kilosu gayet iyiymis aman dusunmuyrlar iste agzini guzel bir laf icin acmiyotsan acma yani
sen ne yaptin gecmis olsun ellerin icin. O kirec cozucuyu nasil soludun hamile hamile
Bnm artık gobusum yok ama elim hala karnımda :) eşim de gece yatınca hep elini karnıma koyar dua ederdi o da alışmış hala eli karnımda uyuyor :)37+2 ben ve uçuşa geçmiş göbük
ayy mümkünse onlar dursun durduğu yerde..yeterı kadar büyükler zaten ..kızımda çatlamayan gobegım sımdı catır catur çatladı..bırde varış çorabı gıyıyorum ya belkı de ondan kılolanmamıstır bacaklarım..Göbek büyüyorda o bacacıklar ve popo aynı duruyor.
sımdıde bebegınıze dokunup dua etsın..babaların duası gerı cevrılmezBnm artık gobusum yok ama elim hala karnımda :) eşim de gece yatınca hep elini karnıma koyar dua ederdi o da alışmış hala eli karnımda uyuyor :)
Bilmiyorum göreceğiz ama sanmıyorum en azından ağırlık olmuyordur.doğumdan sonra karnını çok rahatlamış hissediyormuşsun.
Bebise bakıp da dua edilmez mi ya Allah in mucizesi onlarsımdıde bebegınıze dokunup dua etsın..babaların duası gerı cevrılmez
Kaç kilo almıştın kaç kilo verdinBnm artık gobusum yok ama elim hala karnımda :) eşim de gece yatınca hep elini karnıma koyar dua ederdi o da alışmış hala eli karnımda uyuyor :)
onu kullanıyorum zaten sık sık
birde ersağın banyo wc sini kullanıyorum
Ee süpermiş geçsin bir zahmet. Keşke bende kilo almasaydım da hayat kaldığı yerdem devam edeydi.Ben bi cok yakinimdan sunu duydum dogurunca sihirli bi degnek degmis gibi tum sikayetlerin geciyormus. (Dogumun etkilerinden bahsetmiyorum tabii)
Hepsi geciyomus cok normal cunku bu kucuk canavarlar o kordonla bizi bayagi somuruyolar :) ne varsa cekiyolar vucudumuzda. Dogduktan sonra bi anda hersey gercekten geciyomus yani.
Bnm artık gobusum yok ama elim hala karnımda :) eşim de gece yatınca hep elini karnıma koyar dua ederdi o da alışmış hala eli karnımda uyuyor :)
Masallah kuzuya:)Başladım gibi ya bnm bebis onu uygulamaya çok musait gibi suan inşallah değişmez
Kızlar yeni doğum yapmış biri olarak tün sorularınızı cevaplayabilirim.bebiş dünyanın en güzel duygusuymus .darısı başınıza
Ilacsizngecmez o cnm ama yanma varsa oda usutmeden oluyo mutlaka sole dokyoruna cunku idrar yolu enfeksiyonu riskli okuyo yapacak biseybyok sanirim ilac verirmantar neden olurki yaaaa
zaten son zamanlarda iltihbım artmıştı günde 4 defa çamaşır değiştiriyordum
dün bende ağdaya gittim acaba ordamı kaptım
ama kuaföre kendim götürdüm kartuşu ve yeni açmıştık
olmazsa artık ctesi kontrole gidince söylerim doktora
şimdilik ne yapmam lazım
Ee süpermiş geçsin bir zahmet. Keşke bende kilo almasaydım da hayat kaldığı yerdem devam edeydi.
Şimdi birde Zayıflamak için uğraşıcam
Ee süpermiş geçsin bir zahmet. Keşke bende kilo almasaydım da hayat kaldığı yerdem devam edeydi.
Şimdi birde Zayıflamak için uğraşıcam
Ne bilim cnm normalde benim gogus altindan baslardi sislik simdi indi orasi biraz asagi midemde rahatladi sanki seninde gogus altin bis gibi ondan dedim aman vaktinde gelsin kuzular yahadı ya vallamı..gören herkes hıc assagı ınmemıs dıye tam tersını soyluyor halbukı ..bende doğuracak goz yokmus bebek daha yukardaymıs..ulennn bebek duz bıle degıllllsankı benım yerıme hakkımda yorum yapacaklar doguruack
hıc sesınsolugun cıkmıyo naparsın yavru..Tebrikler saglikla buyut kuzunu inşallah
Senin koca garip yav.Benim eşim dokunmaya korkuyor bebiş kıpırdarsa içi birtuhaf oluyormuş. Ne yaptıysam dokundurtamadım.
yok bacım benım göbek normaldede böyle..az assa ınse azcık rahatlarım..dayanıyorda dayanıyor kafasıyla gogsumu delıyor ayağıyla kasıgımı #direnahmettuna modundaNe bilim cnm normalde benim gogus altindan baslardi sislik simdi indi orasi biraz asagi midemde rahatladi sanki seninde gogus altin bis gibi ondan dedim aman vaktinde gelsin kuzular ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?