yok dogum hanede babasi çekerde , hastane odasinda gelirse okeyleybilirim hep istedim çunku ama nasip olmadiOnunkini de babası çeker olmaz mı? Bence de en mantıklısı o.
eneee kiz tuz ruhunu eve sokmayin diyolar amaaaaa
yok dogum hanede babasi çekerde , hastane odasinda gelirse okeyleybilirim hep istedim çunku ama nasip olmadiiçimde kaldi resmennn
ama haksizlik olur demi oteki iki çcouga
bizim çekdiklerimiz fotografçi gibi olmaz sonuçta ..
Ya bu hamilelik ne kadar zorrrrr
İşten geldim uzandım.belimden aşağısı perişan. Uyuşukluk,ağrı bacaklarım beni mahvetti.
Vucudun kalsiyum,magnezyum dengesi bozuluyormuş.
Madem bozuldu neden yapılmıyor.
Birde madem her şeyin bir nedeni var bu bebecan doğar doğmaz neden bütün ekiler yok oluyor.
Bilmiyorum göreceğiz ama sanmıyorum en azından ağırlık olmuyordur.doğumdan sonra karnını çok rahatlamış hissediyormuşsun.Acaba yok oluyor mu? Yoksa biz bebiş sevinciyle anlamıyor muyuz
Tuvalet temizliğinde tuz ruhu kullanabilirsin hem daha çabuk temizler hem de mikrobu öldürür. Çamaşır suyunun çamaşırlarda kullanılmasını öneririm sadece.
Canim usutmekten sanirim ama kasinti mantar olabikir bendede var cok siddetli olmasada yarin kontrolum var sirf alttan bakar diye agdaya gidicem sabahtankızlar bişey soracağım ama alay etmeyin
ilk defa başıma geliyor nedir ne değildir anlayamadım
aşağı bölgem idrarımı yaparken yanmaya başladı
çok tatlı kaşınıyor
sürekli elim orda
bu kaşıntı ve yanma enfeksiyon belirtisi mi
ne yapsam geçer
soğuk su tutasım var artık yaaaa
kızlar bişey soracağım ama alay etmeyin
çok tatlı kaşınıyor
sürekli elim orda
ne yapsam geçer
Gobusun asagimi inmis hepmi oleydi cnm masallahnsendede bisey yok kilo almamissin37+2 ben ve uçuşa geçmiş göbük
Mantar büyük ihtimalle
Canim usutmekten sanirim ama kasinti mantar olabikir bendede var cok siddetli olmasada yarin kontrolum var sirf alttan bakar diye agdaya gidicem sabahtan
evet yorumlarindan hoslanmiyorum. Gecen gun kiloma laf etti. Bir de baskasinin gelinini ne kadar cok kilo almis diye anlattigini duymuslugum var beni de anlatirsa bilemem yani. Kizinin kilosu gayet iyiymis aman dusunmuyrlar iste agzini guzel bir laf icin acmiyotsan acma yaniKötü Gelin olmakla Ne alakasi var, taniyosunki Ona göre davraniyosun. Benim kV kizimin KiloSuna bile laf eder ki kizim kilolu degil 4 yasina gircek ve 14 kilo biraz toparlandimi hemen der iyi iyi Suna bak kilo almis masallah de diyom Bende ertesi gün kizim hasta olur. Yanindaki torunu 17 yasinda 90 Kilo onu gören yok bak Sinir oldum simdi. Ben kizimda dogum yaptim 6 Ay sonra Kilodan konu acildi Bana diyo daha göbegin var Ama. Lafa bak. Ay nerden nerye geldim Ama aklima geldimi icimde saklayamiyorum kusura bakma konuyu sapittim.))
sen ne yaptin gecmis olsun ellerin icin. O kirec cozucuyu nasil soludun hamile hamiletaktım ama iş işten geçtikten sonra
zaten kireç çözücü sayesinde eldivende yırtıldı sonra onuda attım
akşam zeytinyağı süreyim bari
delindi zaten parmaklarım
su toplamış
Mantar . Ben çok oldum merhem krem tavsiye etti dojtor kullanmadım sabah akşam sirkeli suyla yıkayarak rahatladım sana da tavsiye ederimkızlar bişey soracağım ama alay etmeyin
çok tatlı kaşınıyor
sürekli elim orda
ne yapsam geçer
hadı ya vallamı..gören herkes hıc assagı ınmemıs dıye tam tersını soyluyor halbukı ..bende doğuracak goz yokmus bebek daha yukardaymıs..ulennn bebek duz bıle degıllllGobusun asagimi inmis hepmi oleydi cnm masallahnsendede bisey yok kilo almamissin
cok pıs kaşınır o yaaa.. camasırlarını utule..cumartesiye kadar duramazsın bence yarın ana saglıga gıt :/mantar neden olurki yaaaa
zaten son zamanlarda iltihbım artmıştı günde 4 defa çamaşır değiştiriyordum
dün bende ağdaya gittim acaba ordamı kaptım
ama kuaföre kendim götürdüm kartuşu ve yeni açmıştık
olmazsa artık ctesi kontrole gidince söylerim doktora
şimdilik ne yapmam lazım
cok pıs kaşınır o yaaa.. camasırlarını utule..cumartesiye kadar duramazsın bence yarın ana saglıga gıt :/
Mantar . Ben çok oldum merhem krem tavsiye etti dojtor kullanmadım sabah akşam sirkeli suyla yıkayarak rahatladım sana da tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?