2015 Şubat Anneleri

Yoğunluk yorgunluktan giremiyorum muhabbetiniz bol olsun hatunlar
bugun arkadasa gectim biraz kisa mesafe arac sürmek bile yordu. Benim ayaklar bilhassa sag taraf cok sisiyor gittim yeni ayakkabı aldim guya o da zorlmya başladı. Esim de gitti giyinmek cok zor oluyor artik tek başıma kizanım eskiye oranla hem daha az hareket ediyor hem de daha asagidan. Gogus altinda biraz boşalma oldu sanki iyice asagiya yerlesiyor az onve gerdi durdu karnimi yirtar gibi bi hamleler kazı çalışmaları falan. Kontrol de pazartesi günü hayırlısı ile bekleyecek inşallah telkin veriyom sürekli

Ayy pilavi tasirdim iyimi en sevmedigim sey pilav ve sutun tasmasi ocak batti tencere batti zaten iki dk oturmaya gorsun popis:)

Ihlamur yaptım içtim. Bi kendime gelseydim Kızımda maşaAllah akşam coşuyo. Vurup duruyo içerden. Yarın kontrol var bakalım ne dicek. Tarihte vercek inşaAllah.

hdoğurmaınsolugun cıkmıyo naparsın yavru..

ay ben de bilmiyorum Naptigimi ya ordan oraya savruluyom. Portatf besik arandim durdum icime sinen butceme uymadi butceme uyan icime sinmedi hep bi eksik bsyler var da gucum yok gecen bir avm gittik geldik hasat oldum dayanamayp donuyom yoldan geri bu sancidan beri bi acayip oldum yururken bile zorluyor korkudan kiprasmak da istemiyom pek. Biyandan gelen giden evin disinda bir duzen iste kostrma hep siz napiyonz temizlik dışında tabi Kiz senle tiramisudan cok umutluydum ben ikiniz de dogurmamisnz daha ya

Ihlamur yaptım içtim. Bi kendime gelseydim Kızımda maşaAllah akşam coşuyo. Vurup duruyo içerden. Yarın kontrol var bakalım ne dicek. Tarihte vercek inşaAllah.

Ilacsizngecmez o cnm ama yanma varsa oda usutmeden oluyo mutlaka sole dokyoruna cunku idrar yolu enfeksiyonu riskli okuyo yapacak biseybyok sanirim ilac verir

bıktım ilaçtan yaa şu gebelikle alakalı ilaçları bile zor içiyorum üşütmeden olabilirse pazartesi günü çok üşüdüm sabah erken çıktım evden ben çıkarken lodostu ve pançoyla çıktım ama 1 saat sonra kar yağmaya başladı dişlerim takır takır vurdu birbirine eve gelene kadar dondum ondan oldu o zaman

Herkezin doktoru tarih veriyo bi benimki vermiyo vermesin dursun bebis nezamn gekmek isterse artikin
Bu arada bizim hastane yeninyildan sonra 300 tl zam yaomisndoguma ya yuh dedim yuhhhh

Ayy pilavi tasirdim iyimi en sevmedigim sey pilav ve sutun tasmasi ocak batti tencere batti zaten iki dk oturmaya gorsun popis:)

Kiz pilav kisikta pismiyo mu nasil tasrdin allasen

hadi hayrli haverler nasip olsun insallh

Olabilir cnm ayaklarini sicak tutmaya calis ben kasintidan dolayi ayajlarimi surekli soguk sulara tutmaktan oldu bakim ne dicek yarin

Arkadas herkes kendi kendine bi plan program yapar olmus dogumda hastaneye gelmeye diye ses cikarip bozuntuya vermiyim diyom da ne alaka ya Cümbür Cemaat isimiz ne kimseyi istemiom esim disinda o bitek yanmda olsun zaten ebe de olacak off millete eglnce lazim herhalde kendi kendine gelin guvey olan olana mübarek

Hamileligin hele son zamanlarinda araba kullanmak cok sakincaliymis. Zaten tedirgin oluyosun, reflekslerin zayifliyo. Benim besinci aylarda cok kramp giriyodu kasiklarima resmen ayagimla gaza abandim acidan ondan beridir ara verdim valla :/

Benim eşim dokunmaya korkuyor bebiş kıpırdarsa içi birtuhaf oluyormuş. Ne yaptıysam dokundurtamadım.

Ya bazi erkeklerde var o cok garip geliyo bana ya. Babam da oyleymis hala oyle. Yakinlarimizin cocuklari dogdugunda ilk zamanlar bakamiyo dokunamiyodu. Bu ilk torun olcak bakalim benimkine nasil olacak.

Ama karnima asla tutmadi, ultrason goruntulerine bakamadi. Ben dogdugumda da kucagina alamamis bi sure. Psikiyatride bi adi vardir belki bu sendromun :)

kızlaar bugün kontrolüm vardı gün alırız diye bir umutla gittim bebişim 3,450 gr olmuş şubat 2 yi görmek istiyorum dedi doktorum ama herhangi bi durum olursa ocağın son günleri olur dedi.haftaya cuma son kontrol.ayy hayırlısıyla az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…