Bencede dirensiz az daha dursun orda bebiscik:)yok bacım benım göbek normaldede böyle..az assa ınse azcık rahatlarım..dayanıyorda dayanıyor kafasıyla gogsumu delıyor ayağıyla kasıgımı #direnahmettuna modunda
hdoğurmaınsolugun cıkmıyo naparsın yavru..
Tebrikler... Allah anali babali buyutsun...Tşkr.ederim darısı başına.normal doğum canım
Ilacsizngecmez o cnm ama yanma varsa oda usutmeden oluyo mutlaka sole dokyoruna cunku idrar yolu enfeksiyonu riskli okuyo yapacak biseybyok sanirim ilac verir
Ayy pilavi tasirdim iyimi en sevmedigim sey pilav ve sutun tasmasi ocak batti tencere batti zaten iki dk oturmaya gorsun popis:)
Ihlamur yaptım içtim. Bi kendime gelseydimKızımda maşaAllah akşam coşuyo. Vurup duruyo içerden. Yarın kontrol var bakalım ne dicek. Tarihte vercek inşaAllah.
Olabilir cnm ayaklarini sicak tutmaya calis ben kasintidan dolayi ayajlarimi surekli soguk sulara tutmaktan oldu bakim ne dicek yarinbıktım ilaçtan yaa şu gebelikle alakalı ilaçları bile zor içiyorum üşütmeden olabilirse pazartesi günü çok üşüdüm sabah erken çıktım evden ben çıkarken lodostu ve pançoyla çıktım ama 1 saat sonra kar yağmaya başladı dişlerim takır takır vurdu birbirine eve gelene kadar dondum ondan oldu o zaman
Ya kaynayana kadar alti acik oluyo kaynamaya baslayinca kisiyorum bi wc ye gidim dedim gitmez olaydim ne olduysa o arada olmus iste durum bundan ibaretKiz pilav kisikta pismiyo mu nasil tasrdin allasen
hadi hayrli haverler nasip olsun insallh
9 mu hahaha Allah iyiliğini versin. Ben 35 kilo aldımKac kilo aldin ki? Uzulme yaa verilir kilolar allah saglik versin yeterki. Benim de en buyuk korkum kiloydu hamile kalmadan once. Su ana kadar 9 kilo aldim ama tinlamiyorum napayim ya veririm diyorum valla :)
Masallah sen hic kilo almamissin bir tek gobus...37+2 ben ve uçuşa geçmiş göbük
Canim odem falan oldu mu sende? Cok mu yedin yoksa baska sikinti mi var troid vs? Saglikla ilgili olmasin da aman :/9 mu hahaha Allah iyiliğini versin. Ben 35 kilo aldım
Yoğunluk yorgunluktan giremiyorum muhabbetiniz bol olsun hatunlar
bugun arkadasa gectim biraz kisa mesafe arac sürmek bile yordu. Benim ayaklar bilhassa sag taraf cok sisiyor gittim yeni ayakkabı aldim guya o da zorlmya başladı. Esim de gitti giyinmek cok zor oluyor artik tek başımakizanım eskiye oranla hem daha az hareket ediyor hem de daha asagidan. Gogus altinda biraz boşalma oldu sanki iyice asagiya yerlesiyor az onve gerdi durdu karnimi yirtar gibi bi hamleler kazı çalışmaları falan. Kontrol de pazartesi günü hayırlısı ile bekleyecek inşallah telkin veriyom sürekli
Benim eşim dokunmaya korkuyor bebiş kıpırdarsa içi birtuhaf oluyormuş. Ne yaptıysam dokundurtamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?