2015 Şubat Anneleri

Ne üçü ne beşi içtiğim suyun haddi hesabı yok ama kabak çekirdeği ve eski kaşara yiyorum dokız aydır.
Herkes bir şeye takarya benimkiler bunlar. Hee birde sade soda

Ben de çerez kasar ve portakala takmış durumdayım ama acayip şişim doktora Burnum kasiniyor desem eee üçüncü gebelik diyor napiyim susayim en iyisi.

Kizlar aranizda hic bobrek tasi dusuren var mi?

Bugun birden aklima geldi. Ben dusurmustum ve acilde ciglik atip ortaligi yiktiktan sonra doktordan ozur dilerken anliyorum onemi yok dogum sancisindan beter bir sey yasadin demisti.

O gercekten anlatilmayacak bir aciydi bi de hic gecmiyordu oyy dusmanimin basina vermesin allah. Yani tas dusuren varsa normal dogum sancisindan korkmasin. Bugun hatirlayinca valla icim rahatladi :))

Offf ben de istemiyorum ayilma asamasinda ailem disi kimseyi. Ben kendime guluyoyorum ama biri dalga gecerse bozulurum

Dedim De fazla ataerkil karşıladı nebilim ya heves böke kaçıyor insanda

benim eşim de ablasının adını koymak istedi (5 yaşında vefat etmiş eşim 1.5 yaşındaymış o zaman; amcası kızına vermiş ismini ablasının. kuzenimin yeni çocuğu oldu aynı isim. ben de tek harf değişikliğine gittim onun da gönlü olsun diye. ama sürekli bir zıtlaşma vardı; ben çıkaracağım nasılsa kimliğini öyle yazdırırım falan diyordu, ben de itiraz eder gerekirse dava açar değiştirtirim diyordum. şakalaşıyorduk gerçi beni sinir ettikçe gülüyordu.
en son dayanamadım annenin beğendiği ismi koymak zorunda değilim; o istemiş beğenmiş koymuş bu hakkı benim elimden alamazsın, annen taşımıyor karnında ben taşıyorum kızımı, dedim. o gün son oldu :)

benim kv de geçen akşam aradığında ne zaman olacak doğum nasıl geleceğiz, uçak falan ayarlasak şimdiden dedi.
ben de dedim; doğumun ne zaman olacağı belli değil; ilk anda annem gelecek zaten bir aksilik olmazsa o zaman ayarlanır ama annem gitmeden gel istersen çünkü annem dönmeden mevlütü yapacağım önden gelmesini böyle kestim. kimse kusura bakmasın kocacımla başbaşa günlerimizi kıskanç kv eşliğinde geçiremem

Sen tecrübelisin tabi ben sadece varsayımlar üzerine konuşuyorum.
Kardeşime göre bir çocuk sokakta oynamalı.
Ablamın bir oğlu var 5. Sınıfta aşırı zeki.ve okul birincisi.ama çok saf.
Geçen okulda arkadaşları demiş işte çocuğun biri okula kelebek getirmiş müdüre şikayet etmişer. Bizim saf bir sürü hayal kurmuş kelebeği nasıl sakladı çantada acaba,işte kelebek orda ölmedi mi,kış günü kelebeği nerden buldu vs. Akşama kadar beklemiş kelebeği görecek diye.
Müdür gelmiş açmış çantayı çantadan bıçak çıkınca bizimki şaşırmış kalmış.
Anne diyo kelebek bırakmış.
Yani o yaştaki çocuğun okula bıçak getirmesine mi laşıralı,bizimkinin bilmemesine mi?

kiz ben dogum sancisi 1. bobrek tasi 2. sirada saniyordum : ))
bobrekmiymis 1. siraadki, vay anasini $ampiyonlugu kaptrmi$ deseenee

bugun eski bi yuzuk buldum takdim parmagima,hiç degisiklik yok parmaga sigma açisindan,
ben bu 13 kiloyu nereme aldim acabaaa

Ya ölen insanın adını koymayın bence.
Annemin 7 aylık bir oğlu ölmüş adı devrimmiş sonra abim doğunca onun ikinci adını devrim koymuşlar abim 28 yaşında vefat etti. Ben bir ara koysam.mı dedim önceki bebek erkekti annem çok kızdı uğursuz geldi o isim dedi.
Alakası yok tabii ama neden ismi olumsuz bir durumu çağrıştırsın.

oyyyyyy sen açiklayana kadar bende anlaamdim kizzz biçak oldugunu : )))

senin yegen yine zekiymis
ben zeki deilim ama bende safim galiba

kiz ben dogum sancisi 1. bobrek tasi 2. sirada saniyordum : ))
bobrekmiymis 1. siraadki, vay anasini $ampiyonlugu kaptrmi$ deseenee

Hahaha :)) canim boyle bi kiyaslama.yapmak zor tabiiki yani hangisi daha kotu bilemeyiz ben normal dogurursam anlatirim :)

Tas dusurmenin de binbir cesidi var boyutuna gore degisir. Ama mesela kayinvalidem demisti ki deseler on dogum yaparim ama bi bobrek tasi dusurmem.

Bi de bobrek tasi dusururken nefes alacak vakit tanimiyo sana sanci surekli kasiklarina bicak saplandigini dusun oyy :/

bugun eski bi yuzuk buldum takdim parmagima,hiç degisiklik yok parmaga sigma açisindan,
ben bu 13 kiloyu nereme aldim acabaaa
Ben yuzuklerimi ilk aydan çıkardım.
Her kuaföre gittiğimde burnumla dalga geçiyorlar resmen üç katı büyüdü.yanaklar desen şiş şiş.
Bir hamile ancak bu kadar çirkinleşebilir.

amaninn
dogum sancisi yine 5 dk ni geliyor dinleniyorsun : )))
Allah kimseye evrmesin o zaamn bobregiii yani tasini

oyyyyyy sen açiklayana kadar bende anlaamdim kizzz biçak oldugunu : )))

senin yegen yine zekiymis
ben zeki deilim ama bende safim galiba
Haha bende iki üç.sene önce öğrendim öyle bir bıçak olduğunu ama eşim onu herkes bilir diyo.

Ben yuzuklerimi ilk aydan çıkardım.
Her kuaföre gittiğimde burnumla dalga geçiyorlar resmen üç katı büyüdü.yanaklar desen şiş şiş.
Bir hamile ancak bu kadar çirkinleşebilir.
YUZUM falan sis tabi kilo aldigim her biyerimden belli yani : )
ama yuzuk olmaz diye dusunuyordum olunca sasirdimm

Evet benimde normal dogum yapan bi arkadasim aynisini solemisti 10 tane dogururum ama o bobrek agrisini cekmim demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…