2015 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun cimcime.inşallah yoluna girer herşey.

teşekkür ederim canım

iğne yapmadı canım neden yapmadı sormak aklıma bile gelmedi 2700 gram olmuş aslında düşünüyorum bazıları 1500 gram doğuruyor maşallahları oluyor benim doktorum neden hala küçük diyor anlamıyorum

Dr bulamayacagini bilerek mi verdi simdi bu ilaci. Adalat olsa olur mu diye arasana.

evet bilerek verdi çünkü bir tek o varmış
adalat etken madde olarak aynı evet ama adalat 30 ve 60 mg var canım
nidilat 10 mg
arada fark 3 katı bu yüzden vermiyor adalatı

düşünüyorum bendemi öyle olurum diye ama yok yaa ben bu kadar olmam heralde
peygamber efendimiz kınamayınız kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz demiş
laf söylemek de istemiyorum işte bu yüzden

Ben de aradim eczaneyi ama bulman imkansiz dedi...muadili sordum medilat ve kardilat dedi sanirim ama onlarda yokmus piyasada sen dr gorus vsrdir bir caresi belki baska ilac onerir...

valla o kadarki çanakkale bursa balıkesir ankara ve adanada bile arattırdık yok ilaç doktoru tekrar arayacağım artık yapacak bişeyim yok

Eylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beri dua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum

Kiyamam toprlanir annesi uzulme hep oluyor bebecikler tez sifa diliyorum

Gun diyodun bisey yok diyodun bak dinlnmen gerekiyimus biraz daha sık disini canim ne kadar dursa kardir rabbim yardimcin olsun

preeklempsi diyor yaaaaaaaaa google

hemen kotu dusunme ins buyuk risk yoktur

Yarım saatten beri 5 dk 1 geliyo Bıçak saplanması gibi 10 saniye 15 saniye kadar yatıyom geçmiyo yürüyorum geçmiyo

baya duzenli gibi hadi hayirlisi canim

hic uzulme inan degmiyo bu da nasip isi napalim git kv cani gonulden bakiomus madem rabbim eksigini ordan tamamliyo demek ki

Canım Nidilat kapsül ne bulunmaz bişeymiş. Cimcimesultana vermiş Dr u burada da bulamıyorum. Senin Dr kasılmalar için ne vermişti?

adalat verdi canım içeriği aynı sadece kontrollü salınım olan bir ilaç. doktorunu arayıp sorabilir,her doktor farklı ilaç yazıyor ama bilmiyor olup olmadığını.

ayrıca iki ilacında etken maddesi nifedipin :S ama adalat 30 mg nidilat 10 mg :S nasıl iş anlamadım.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım

evet giderim kayınvalideme en azından kafam rahat eder

adalat verdi canım içeriği aynı sadece kontrollü salınım olan bir ilaç. doktorunu arayıp sorabilir,her doktor farklı ilaç yazıyor ama bilmiyor olup olmadığını.

ay aradım şimdi kesinlikle olmaz diyor bana
o gebelikte kullanılmaz hem mg olarak nidilattan çok fazla dedi
diğerini bulamıyorum dedim elinde kalan eczane varsa diye yazmıştım ama yoksa yapacak bişey yok dedi
hiç kalkmadan yatacaksın diyor

amaaaaannn sıkıldım iyice yok işte hiçbiryerde bulunmuyor zaten hep beni bulur böyle şeyler
doğarsa sağlıkla gelsin rabbime emanet
ben elimden geleni yapar hareketsiz yatarım ne yapayım

nasıl kullanılamazmış :S ben niye kullandım o zaman evet nidilat 10 mg adalat 30 mg çok yüksek ki bana doktor günde 3 4 defa içebilirsin dedi düşün yani.
ayrıca doğacaksa o ilaç etki etmiyor inan bana ben içtiğim halde kasılmalar devam ediyordu o yüzden eşimde bırak içme doğarsa doğar dedi sende takma kafaya hayırlısı ne ise o olur.

Fuara gittim geldim yoruldum. Giderken degil de gelirken kayboldum sapagi kacirdik yine :)
Fuar bekledgm kadar genis capli değildi acikcasi hayal kırıklığına ugradim. Perakende alici icin küçük biyer yapmislar büyük kısım toptancilar icinmis. Bizim girebildigimiz kısimda bebek arabasi oto koltugu biberon emzik vb türü ufak gereçler ile bikac giyim standi vardi onlar da pjama penye üzerine heryerde bulunck tiplerdi. Iki uc tane de süs hediyelik ürün satan stand vardi o kadar. Aradigim portatf besigi orda da bulamadim velhasil. Lohusa taci aldim bebemle bandanasi takım pek kokos pek sirin. büyük kuzuma da kiyamadim ozenir diye ona da aldım üçlü takilcaz artik bunun disinda kapi susu medela çalma biberon aldim daha doğrusu bunlari hep arkadaşım aldi dogum hediyesi saolsun. Buyuk kizim icin de oto koltugu lazimdi buyudugu icin bi ust seriye gecmemz gerekiyordu bitek fuarin karı o oldu bugun normal fiyatina göre 200tl indrmli aldım iyi oldu ihtiyacti zaten cikti aradan o da. Yani oyle herseyini alir toparlarim bicok seyi bulurum denecek bi fuar degil kesinlikle. Cok kalabalik ve de cok sicakti aracı da fizana park edebildim yuru babam yuru yorucu oldu baya. Yine de guzel bigundu hava almis oldum

ne bileyim canım öyle dedi işte
valla haklısın geleceği varsa ilaç engellemez
baktık sancım çok o zaman yatırsın hastaneye ne yapayım
ben evde yatmayı tercih ederim gittiği yere kadar gider
kızımın herşeyi hazır zaten hayırlarla gelsin inşallah

amaaaaannn sıkıldım iyice yok işte hiçbiryerde bulunmuyor zaten hep beni bulur böyle şeyler
doğarsa sağlıkla gelsin rabbime emanet
ben elimden geleni yapar hareketsiz yatarım ne yapayım

O ilaç aylardır piyasada yok ve ne hikmetse gerektgnde drlar hep onu veriyor madem bu kadar muhim ve tek care niye getrtmiolar arkadas

Yarın kv geliyor sonrada catı muayenem çok heyecanlıyım

O ilaç aylardır piyasada yok ve ne hikmetse gerektgnde drlar hep onu veriyor madem bu kadar muhim ve tek care niye getrtmiolar arkadas

fabrikası etken maddeyi alamamıştır veya devletle sıkıntıya düşmüştür ve piyasaya sürmemiştir bazende işlerini arttırmak için yapıyorlar
kurtlar sofrası hep

ayyy sahi yaa ben o fuara gitmek istiyordum aralıktakine gidememiştim hesap yapıyordum 36 da olacağım rahat olurum giderim diye
ama iyi hadi bişey kaçırmamışım üzülmedim

Zaten sen geldin aklima direk iyi ki kalkip ordan zahmet etmemis dedim kucucuk fuardi valla geldigine degmezmis :)

cimcimesultan bnce ciger gelistirici igne vursun doktorun. 2700 gramin neresi az. Bnm arkadasta suan 37 haftalik 2600 gram .doktor suan bile dogsa kilosu gayet yeterli dedi.. neyse sen yat bakalim..

Nalet disim hala cok ağrıyor kulagima da vuruyor ara ara off ya ilk dogumumda da sezeryan dikisi yerine dis agrisiyla ağlıyordm bunda da gidisat ayni gözüküyor

cimcimesultan bnce ciger gelistirici igne vursun doktorun. 2700 gramin neresi az. Bnm arkadasta suan 37 haftalik 2600 gram .doktor suan bile dogsa kilosu gayet yeterli dedi.. neyse sen yat bakalim..

Gecen hafta ben de 35teydim bebisim 2800dü sanci çıkınca erken kuveze girmesn diye durduramazsak ciger gelstrci igne vurcakti doktorum sukur gerek kalmadi. Hakkaten cimcimesultan igneyi de bi sorsana ya sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…