- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Çok geçmiş olsun cimcime.inşallah yoluna girer herşey.
teşekkür ederim canım
cimcimesultan gecmis olsun canim. Okudum yazdiklarini..kimseyi kafana takma yavrunu dusun.. bebisinin cigerleri gelismis mi ? Yoksa ciger gelistirici igne mi yapti doktorun. Bebisinde kucuk sayilmaz ki..daha minikleri dogdu burda biliosun..bnm ilk kizimda 2100 dogmustu. Buyuyup gidiyorlar..senin bebis kac kilo suan.hayirlisi olsun hakkinda.
iğne yapmadı canım neden yapmadı sormak aklıma bile gelmedi 2700 gram olmuş aslında düşünüyorum bazıları 1500 gram doğuruyor maşallahları oluyor benim doktorum neden hala küçük diyor anlamıyorum
Dr bulamayacagini bilerek mi verdi simdi bu ilaci. Adalat olsa olur mu diye arasana.
evet bilerek verdi çünkü bir tek o varmış
adalat etken madde olarak aynı evet ama adalat 30 ve 60 mg var canım
nidilat 10 mg
arada fark 3 katı bu yüzden vermiyor adalatı
Canım üzme kendini lütfen. Bazen kendi annen bile anlayışsız olabiliyor. Aslında gerçekten en iyisi biraz uzak olmak. Benim annem bana arabayla 45 dk uzaklıkta, kayınvalidem 1,5 saat uzaklıkta. Bişey olduğu zaman amannn diyorum çağırsam onlar gelene kadar ben hallederim işimi:) gelmeye gelirler Allah var yukarda. Ama senin durumunda farklı, boşver takma. Örnekleri göre göre onlar gibi olmıycaz biz inşaAllah![]()
düşünüyorum bendemi öyle olurum diye ama yok yaa ben bu kadar olmam heralde
peygamber efendimiz kınamayınız kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz demiş
laf söylemek de istemiyorum işte bu yüzden