2015 Şubat Anneleri

Kimi aileden kimi kocadan yana şanslı canım ikisi bir arada olmuyor genelde

H hayat1977 gözün aydin bacin.. Bende tiramisu gibi döneceğine inanmayanlar da nim uzun suredir egzersiz falabda yapmiyorum nasipten öte yol yok.. Allah ol derse 1 sn yelik isi var dönmesinin.. hakkinizda hayirlisi olsun adina çok sevindim ..

Arkadasim buyuk bi firmada calisio eczaci o ilacin uretimi durduruldu sadece varsa doktorlarla numunesi vardir eczanelerden bulamazsinin esdegeride yok dio cnm

aynen olumlu düşünüyorum hep lütfen sende olumlu düşün ve bebeğinle güzel güzel konuş annesini dinler :)

Daha hic konusmadim dersem beni ayıplar misiniz gecen gun oturdum bayağı bi sevdim karnımi aşağı doğru hareketler yaptım aşağıya doğru ışık actim filan..ama o dediğin hareketi daha yapmadım namaz kılar gibi.olmazsa bugün yapiyim.

Ona engel olmak zor ama gelip geciyo. Kimsenin yaninda emzirmem ben yatskodamada almam kimseyi geleni salonda gorurum bebegi salona getiririm gorurler oyle yatiya kalan olmaz belki kv kalir oda biseyime karismaz.
Bende annemin yaninda bile emzirmem dehlerim :) benim bebegimin odasinda da bazam var onu logusa yatagi yapacam ben yatagina yatirip cibinlk ardindan baktiririm salona goturursen kucagina almak isteyenler olur hiic gerek yok. Benim annem kalacakmis bakalim 4 5 gece bana yardimci olacakmis tabi ablamin bebkleri falan hasta olmazsa oncelik hep onlarda

canım seninde mi ters birkaç egzersiz yazmıştım onları gördün mü ben en çok dizlerimin altına 2 yastık koyup secde pozisyonunda durma ve sonra sola yatma egzersizini yaptım dene istersen
Bazi hareketler zordu ama bu soylediklerin yapilabilir yarin bi deniyim pazartesi randevum var belkim doner yahu

kanama y da su gelmesi yoksa cok acil durum olmuyor. Habersiz birakma bizi. Hayirlisi olsun

masallah canim sevindim donmus bebegin. Darisi diger kizlarin basina. Bnimki 32 de dondu oyle duruyor

Karni 5 aylık gibi duran mattika miydi sen miydin.Nasil bir Nutella sevgisi.Nutella yemeyin kendiniz yapmaya çalışın mümkün mertebe.
benim karnim olamaz. dr muayene etmeden karnin baya buyumus kilo almis bebek dedi bugun. Ikiz gibi duruyor belki. Toto ile yarisan gobegimden oturu foto koyamadim birkac niyetlendim de umuma acamadim o totoyu ahaha

Eşime dedim doğum.olmadan sinemaya gidelim.
Ben sinema sevmiyorum sana cd alırım,istersen fenerle yer gösteririm ve mısır patlatırım dedi.
Bende çocuk.buyuyüp kendine bakabilecek yaşa kadar sinemeya tek başına gidersen gerisini sen düşün dedim.

Ona engel olmak zor ama gelip geciyo. Kimsenin yaninda emzirmem ben yatskodamada almam kimseyi geleni salonda gorurum bebegi salona getiririm gorurler oyle yatiya kalan olmaz belki kv kalir oda biseyime karismaz.
Ben ilk cocugumda yatak odasina gidiyordum, emme suresi uzun diye de bir yandan da kitap okuyordum. Esimin annesiyle teyzesi bize kalmaya gelmisti, teyze kayinvalideye "bak bak bizden kacmak icin napiyo " demis...Sinir oluyorum dusundukce.

Anaaam ciddi ciddi sıradaki sensin galiba :)

Var herhalde bişeyler ara ara yokluyordu iki gundur sabit agri can yakiyo dogum sonrasi bana yine disci yolları anlasildi

Karni 5 aylık gibi duran mattika miydi sen miydin.Nasil bir Nutella sevgisi.Nutella yemeyin kendiniz yapmaya çalışın mümkün mertebe.

Bendim ben. Kendi yaptgnda da margarin varmis yavrucum evime zeytnyagi disinda yag sokmam da yiyemem de. Benim kizan alerjiyle buyudugu için abur cubur bilmez aramaz biz de öyle cok tuketmeyiz bi nutellam var benm de keyfim arada kasiklarim o kadar olsun

aynen olumlu düşünüyorum hep lütfen sende olumlu düşün ve bebeğinle güzel güzel konuş annesini dinler :)

Canim cok sevndim gozun aydin

E cocuga sans vermiyon ki donsun inanmazsan.niye yorcak o yavrucak totoyu

QUOTE="esoba, post: 38928250, member: 341682"]Eşime dedim doğum.olmadan sinemaya gidelim.
Ben sinema sevmiyorum sana cd alırım,istersen fenerle yer gösteririm ve mısır patlatırım dedi.
Bende çocuk.buyuyüp kendine bakabilecek yaşa kadar sinemeya tek başına gidersen gerisini sen düşün dedim.[/QUOTE]

Bu kadar ugrasacagina gotursene sinemaya be eniste bu arada en sevdigim resme gelmis gebelik tickerin bayildim

Ben ilk cocugumda yatak odasina gidiyordum, emme suresi uzun diye de bir yandan da kitap okuyordum. Esimin annesiyle teyzesi bize kalmaya gelmisti, teyze kayinvalideye "bak bak bizden kacmak icin napiyo " demis...Sinir oluyorum dusundukce.

yarabbim.ne meraktir ne acayip bi hasisliktir o. Kacirmak ne ya bi kendilignden akıl edip basbasa birakcaklarna seyirlik oyun sanki

Reactions: ydm
1 saat once eczacima ugradim tansiyon olçturmek için , 11/6 çikdi
ama basim agriyor

eczacim sekerden de olur protein yuksekligi dedi
amannn SIKIlDIm heaaaaa

haklısın canım valla kimseden medet ummadan kendi göbeğimi kesmeyi öğrenmem lazım
az öncede ablam aradı ustabaşıyla konuşmuş senelik iznini alacakmış bana bakmak için
gündüz gelirim evinin işini yaparım akşam kendi evime giderim dedi
ağladım sakın izin alma boşver ben iyiyim şimdilik sıkıntım yok dedim
ablamda olmasa ne yapardım acaba
kalktım yavaş yavaş çamaşırları topladım battaniyemi aldım uzandım tv seyrediyorum
eşim sağolsun yemek gönderdi dışarıdan sürekli arıyor yatıyorsun değilmi diye
annem gittiğinden beri aramadı sanki nezle oldum bu kadar önemsiyor işte
kendim alacağım herşeyimi
bana bebek yeleği örmüş getirmiş onu bile başıma kakıyor
sanki ondan yelek istedim
hayır alıp ördüğü ip 1 liralık
o yeleği 2 liraya mal etti ama sorsan 20 bin lira değerinde

allah yardimcin olsun cnm ama 35den sonra kuveze pek alınmaz die biliorum yada doktorum beni rahatlatmak icin oyle diodu :)

valla kuzenimle konuştum şimdi o da öyle diyor arkadaşı 32 haftalık doğurmuş gecen ay tosuncuk oldu bebeği küvezede girmedi diyor

Rabbim eşimle aramı bozmalarına izin vermesin başka birşey istemem
çünkü onların bu tavrı yakında eşimi isyan ettirecek diye korkuyorum

Arkadasim buyuk bi firmada calisio eczaci o ilacin uretimi durduruldu sadece varsa doktorlarla numunesi vardir eczanelerden bulamazsinin esdegeride yok dio cnm

evet canım birebir eşdeğeri yokmuş malesef diğerleri işini görmez dedi doktorda

Bu kadar ugrasacagina gotursene sinemaya be eniste bu arada en sevdigim resme gelmis gebelik tickerin bayildim

yarabbim.ne meraktir ne acayip bi hasisliktir o. Kacirmak ne ya bi kendilignden akıl edip basbasa birakcaklarna seyirlik oyun sanki [/QUOTE]
Yapmış hazırlık,mısırı,dondurması,içeceği birde seçilmiş diye bir film almış. Bakalım görecez.
Fuar notların için teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…